Dopolnilna zdravstvena zavarovanja v Sloveniji
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- mily
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 6. 2005
ja sej to me zanima, če si ful bolan, pa greš v bolnico, ja če nimaš zavarovanja vrjetno plačaš. npr: ko sem bila noseča sem non stop visela pri ginekologu, pa v bolnici sem bila , če ne bi imela dodatnega zavarovanja bi mogla vse storitve plačat.
-
girl007 - Debatorica
- Na forumu od: 30. 7. 2004
- Kraj: Kranj
no npr. moja mami je bila tud noseča v tem času, pa ni nič plačala (mislim da to itak država krije, saj tudi porodniško nadomestilo za plačo)
to je vse skup sam en velik nateg
to je vse skup sam en velik nateg
LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Haha... Men so hotli računat 15 jurjev da bi mi kri vzel sam zato, k nisem mela napotnice...
Pa sem mela ful bolečine in to, bi te najbrž kar umret pustil, če ne bi plačal...
Sam to najbrž pokriva obvezno zavarovanje. To se morte pa pozanimat kaj pokriva določena zadeva in pol videt al se vam splača raskirat al ne, men o tem še ni treba razmišljat zaenkrat.
Pa sem mela ful bolečine in to, bi te najbrž kar umret pustil, če ne bi plačal...
Sam to najbrž pokriva obvezno zavarovanje. To se morte pa pozanimat kaj pokriva določena zadeva in pol videt al se vam splača raskirat al ne, men o tem še ni treba razmišljat zaenkrat.
-
u_k_i - Debatorica
- Na forumu od: 31. 8. 2005
- Kraj: ljubljana
ja jst sem delala na zavarovalnici, in ne bi tvegala...
ja nosečnost krije 1oo% obvezno zavarovanje,¸razn če je kak ultra ginekolog, pa tko... pa še to naj bi krili, se da večinoma zmenit.
krije pa obvezno od 20-100% celotnih stroškov, odvisno od tega kak je zdravnik, pregled, bolezen... girl007 blagor tebi da se ti ni nič hudega zgodilo(vsaj upam da se ti ni)...
ja nosečnost krije 1oo% obvezno zavarovanje,¸razn če je kak ultra ginekolog, pa tko... pa še to naj bi krili, se da večinoma zmenit.
krije pa obvezno od 20-100% celotnih stroškov, odvisno od tega kak je zdravnik, pregled, bolezen... girl007 blagor tebi da se ti ni nič hudega zgodilo(vsaj upam da se ti ni)...
sanjaj svoje življenje,
a živi svoje sanje
a živi svoje sanje
-
girl007 - Debatorica
- Na forumu od: 30. 7. 2004
- Kraj: Kranj
u_k_i napisal/-a:ja jst sem delala na zavarovalnici, in ne bi tvegala...
nič se mi ni
pa tudi če bi se se vedno najde pot, poznam par primerov
LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
-
diver - Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 9. 2005
sofia83 napisal/-a:Jst se sploh še ne obremenjujem s tem, ker sem študentka. Pol pa ... bom že vidla, se tud sploh ne sekiram, ker mam eksperta za zavarovalništvo doma.
In kaj pravi ta atvoj ekspert kater aja bolsa... kam se splaca iti... ĆTriglav ali Adriatic
-
~škratk štunfk~ - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 10. 2005
- Kraj: življenje..
pr triglavu...k moja mami tm dela
umiram.</3
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov