Mimi_M napisal/-a:Dadyka15 napisal/-a:moje mnenje je d kariera lohka počaka, tvoj čas ko boš še lahko imela otroke se pa z leti izteka..tko da če imaš željo imeti otroka ga imej..
ne odlašaj, ke se največkrat zgodi da punce ki odlašajo na koncu nikoli nimajo otrok..
to je samo moje mnenje, odločit se boš morala pa sama..
Moje mneenje pa je, da je vseeno dobro poskrbet za določeno soacialno varnost in reden dohodek, za katerega si lahko kolikor toliko siguren, da bo.
Imeti otroka okrog 28., 30. leta ni danes nobena redkost, do takrat je pa tudi možno poiskat redno službo.

ja sam če želiš imet recimo dva ali več otrok, znajo bit ta leta že problem...
ok sej ne rečem,valda imaš lahko otroka tud pri 35 letih, ampak nevem usaj meni se ne zdi to to.Poleg tega nisi več tok mlad in elastičen, da bi skakal naokoli s tamalim, je pa tudi sama nosečnost lahko precej bolj rizična.Moja sestrična je recimo zdej rodila pri 35 in je mela tok grozno nosečnost, da je bla prve tri mesce v bolnici, medtem ko so ji mogl lani splavit enga otroka, ker pač nekej ni blo uredu.Baje da zarad njene dost pozne starosti.Pri tem, ki ga je zdaj rodila, so jo pa gledali ko boga.Pri prvi tamali, je blo pa use čist ok, razen pač začetnega bruhanja.in use skupaj je velik težje prenašala kot šest let nazaj.Pravi, da se teh šest let pozna precej.
drgač pa jah, redni dohodek ne rata vedno,če ma pa partner recimo možnost tok več denarja, pa še ti mal dobiš od države, se pa da komot speljat za začetek.še usak je šel čez, tist k je pač hotu.
jst sicer tud čakam redno zaposlitev, ampak če pride sedaj, pa tudi prav, se ga ne bom branila sploh!

In če je v roku parih let ne dobim (3-4) bom pač prej načrtovala družino.Mi bo že uspelo, se ne bojim da mi nebi.Mam pa še ene prihranke, bom pa s tistim še določene stroške pokrivala.Ampak gledala pa ne bom, da nardim nevem kaj use, leta prehitro minejo.