dohodnina
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
LARIKA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2005
Ne vem zakaj niste sami oddali napovedi? Jaz sem jo sama, čeprav bi me lahko napisal mož, pa so nama na davčni rekli da se nama bolj splača se sama napišem 

Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Coco Chanel
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
LARIKA napisal/-a:jeeee jst sem pa včeraj dobila pošto iz davčnein sem dobila fuuuul dinarčkov nazaj
tko da imam zdej za šolnino za tretji letnik
Ja Larika kaj si pa ti počela, da so ti mel tok velik za vrnit?
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
-
steLLcy - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 8. 2004
- Kraj: CeLjE
^^Ja sj skoz dela.
(pridna Lali)
Ja prav res je bolše, če jo naslednjič napišete, ter se točno pozanimate na študentu kolko in kam morte kaj vpisat. Secer pa nekateri študenski servisi itak sami pošlejo domov točne podatke in je potrebno le te napisat v točko za študente.
Joj, js komi čakam dinarčke, čeprav bi jih bila bolj vesela septembra, da jih porabim nekje daleč.

Ja prav res je bolše, če jo naslednjič napišete, ter se točno pozanimate na študentu kolko in kam morte kaj vpisat. Secer pa nekateri študenski servisi itak sami pošlejo domov točne podatke in je potrebno le te napisat v točko za študente.
Joj, js komi čakam dinarčke, čeprav bi jih bila bolj vesela septembra, da jih porabim nekje daleč.

Waiting in the queue oh whoopee doo
-
LARIKA - Cosmopolitanka
MIGRENA napisal/-a:LARIKA napisal/-a:jeeee jst sem pa včeraj dobila pošto iz davčnein sem dobila fuuuul dinarčkov nazaj
tko da imam zdej za šolnino za tretji letnik
Ja Larika kaj si pa ti počela, da so ti mel tok velik za vrnit?
Delala sem celo leto, kot en norc, pa še to samo na 1 napotnico

Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Coco Chanel
-
pikica83 - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 11. 2004
- Kraj: Celje
Mene je te dohodnine tok strah... :S sicer sem delala na začetku leta, ko je bila akontacija, kar bi morala dobit nazaj, ampak je fora da sem potem bila na zavodu in sem zraven še delala dva meseca
in ker sem na socialni pozabla to napisat, ker včasih se delo preko študenta ni pisalo, lahko sedaj ful plačam 

-
MIGRENA - Cosmofrik
LARIKA napisal/-a:Delala sem celo leto, kot en norc, pa še to samo na 1 napotnico. Sam OK zdej je kar je, imam vsaj za šolnino,ker v nasprotnem primeru dvomim da bi imela
Sj lih zato prašam, ker to akontacijo so trgali sam slabe pol leta... se pravi, da so ti mesečno tm okol 60.000 trgali? Ampak vseen, če si toliko zaslužila mesečno poj bi mela čez tisti dovoljen znesek 1.200.000 (al je 1.500.000?) pa ti tko nebi vrnili? Hm...

Sori, če se vmešavam ni to moj namen, sm sam hotla to matematično uganko rešit

-
LARIKA - Cosmopolitanka
Ne jaz sem imela vsak mesec čez 100.000 dohodka in so mi vedno akontacijo trgal 25% oz. se je naredilo da mi mogoče en mesec niso trgal, in to vedno po 25.000 in več
tako da so mi celo leto trgal.

Coco Chanel
Coco Chanel
-
MIGRENA - Cosmofrik
LARIKA napisal/-a:Ne jaz sem imela vsak mesec čez 100.000 dohodka in so mi vedno akontacijo trgal 25% oz. se je naredilo da mi mogoče en mesec niso trgal, in to vedno po 25.000 in večtako da so mi celo leto trgal.
Ajaaaaa sej res. Sj če maš čez 100.000 ti itak še zmer trgajo - sploh mi ni kapnil. Evo sam, da je uganka rešena

-
SETA II - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 12. 2005
- Kraj: Ljubljana
Prosim, če prva Ljubljančanka/an s tega foruma, ki prejme vračilo dohodnine, to nemudoma pisno najavi v tole temo, zato da lahko ostali upajoči in veseli cepetamo v pričakovanju, da bomo mogoče kmal na vrsti 

"Bogovi nas spoštujejo, kadar delamo, ljubijo pa nas, ko plešemo."
-
Velouria - Debatorica
- Na forumu od: 2. 8. 2005
SETA II napisal/-a:Prosim, če prva Ljubljančanka/an s tega foruma, ki prejme vračilo dohodnine, to nemudoma pisno najavi v tole temo, zato da lahko ostali upajoči in veseli cepetamo v pričakovanju, da bomo mogoče kmal na vrsti
Jst sem sicer Gorenjka, ampak dohodnino sem pa že dobila vrnjeno (tut nakazano) in to že skoraj 1 teden nazaj.

now I have you sleeping next to me ... and this is home
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
Velouria napisal/-a:SETA II napisal/-a:Prosim, če prva Ljubljančanka/an s tega foruma, ki prejme vračilo dohodnine, to nemudoma pisno najavi v tole temo, zato da lahko ostali upajoči in veseli cepetamo v pričakovanju, da bomo mogoče kmal na vrsti
Jst sem sicer Gorenjka, ampak dohodnino sem pa že dobila vrnjeno (tut nakazano) in to že skoraj 1 teden nazaj.
jaz sem iz posavja, dohodnino dobil prejsnji teden in je ze ni vec!

torej kasneje jo boste dobili, kasneje jo boste zapravili!

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]