dohodnina
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- mily
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 6. 2005
ja a si že dobila odločbo? če si, pol boš mela zelo hit nakazan. drugač se pa odločbe nosijo še celo polete, tko da odvisn kdaj si na vrsti. ne vem pa po kerem sistemu določajo kdo prej dobi. midva sva ponavadi dobila kr hitr, tko da zdej že zjutri pričakujem poštarja kdaj bo pozvonil 

-
SETA II - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 12. 2005
- Kraj: Ljubljana
Zgleda bomo Ljubljančani tazadnji na vrsti ... Nobenga iz Lj. ne poznam, ki bi že dobil, tisti od tukaj ki ste napisal da ste dobil, ste pa tud vsi od drugod 

"Bogovi nas spoštujejo, kadar delamo, ljubijo pa nas, ko plešemo."
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Moja sestra je danes dobila pošto...
No mene pa znaima do katerega zneska ne plačaš nič moraš pa oddati??? če z 500.000 sit ane???
A mi bo to kaj vplivalo za pridobitev štipendije?
No mene pa znaima do katerega zneska ne plačaš nič moraš pa oddati??? če z 500.000 sit ane???
A mi bo to kaj vplivalo za pridobitev štipendije?
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
bucka81 napisal/-a:jaz še nisem dobila, pa bi jo tako rada,...preden grem na morje.
Enako...pri nas (Domžale) jo je sam mami zaenkrat dobila...
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
bucka81 napisal/-a:zgleda, da bomo študentje spet nazadnje dobili - če sploh bomo![]()
Pomoje, da ni tak sistem. Jest sm študentka pa sm jo že dobila. Tut denar je bil nakazan z istim dnem kot so mi izdal odločbo.
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
- Tiavanna
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 10. 2005
Jaz imam eno fuuul laično vprašanje, ampak mogoče mi kera lahko pomaga. Lani sem delala v gledališču v tistem obdobju, ko so na vsak znesek nakazan preko študentskega servisa trgali 25% (al kok že). Sam ko se je pisalo dohodnino, je moj fotr vse čist neki zmutil...In me zanima, če dobim jaz ta denar v vsakem primeru vrnjen, al bi mogel bi mogli to kej posebi napisat? Upam, da razumete kaj sprašujem. 

-
LARIKA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2005
Sej če je napačno izpolnjeno te itak obvestijo, da moraš popravit vlogo. Meni je to prijazni svetovalec na davčni povedal še preden sem oddala, tako da sem takoj popravila 

Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Coco Chanel
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov