dohodnina
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Ancica
- Debatorica
- Na forumu od: 24. 2. 2005
A ti bodo res že nakazal??? Kdaj si pa potem že odločbo dobila??
Ker kokr sem jaz razbrala iz odločbe naj bi nakazali v največ 50 dneh (če sešteješ vse tiste roke), ker pa denar država raje vzame kot da, še vedno čakam
pa sem dobila konec junija.
Ker kokr sem jaz razbrala iz odločbe naj bi nakazali v največ 50 dneh (če sešteješ vse tiste roke), ker pa denar država raje vzame kot da, še vedno čakam

-
Smreka - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 3. 2005
Jaz še kar nisem dobila odločbe. Pa mi je blo itak čudno, in sem prejšnji teden klicala, ker me je zanimalo zakaj. No in fora je bila v tem, da kao oni niso imeli kontrole podatkov - jaz sem namreč imela še za dopisat nek avtorski honorar in zaradi tega so enostavno ustavili. No in sem prinesla tisti list, da so kao ugotovili, da je to res.
Sem bila ful jezna, ker itak - če bi bilo treba kaj plačat bi me verjetno takoj klicali, tako pa kar nič. In sploh ne vem, če jaz ne bi poklicala, do kdaj bi čakala?
Enostavno namesto da bi poklicali in rekli, da jim manjka dokument zadevo dajo na stran in ko te jeb*....
No sedaj jo bojda dobim (odločbo) avgusta.
Sem bila ful jezna, ker itak - če bi bilo treba kaj plačat bi me verjetno takoj klicali, tako pa kar nič. In sploh ne vem, če jaz ne bi poklicala, do kdaj bi čakala?
Enostavno namesto da bi poklicali in rekli, da jim manjka dokument zadevo dajo na stran in ko te jeb*....
No sedaj jo bojda dobim (odločbo) avgusta.
-
ANGELgirl - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 11. 2004
- Kraj: Ljubljana
Pri nas doma so že vsi dobili nazaj. Jaz pa še kar čakam in čakam
Tudi predizpolnjenega obrazca nisem dobila, iz enega študentskega servisa nisem dobila koliko sem zaslužila
Mislim!!! Prav grozni so, noooo..

Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
Problem! Do zdaj mi nikoli ni bilo potrebno dohodnine plačevat in nič. Tak da se ne razumem kaj preveč v to. Problem pa je, da bom letos zaslužila nekje 7000 eurov+dobivam preživnino. Recimo da bom imela letos 10.000 eurov dohodkov.
Kaj pa zdaj? Starši me imajo kot vzdrževanega člana prijavljenega, tak da ne bom imela tiste olajšave...tak da sem zdaj po domače povedano v riti?
Je imel kdo podobno situacijo? Koliko je potrebno bilo za plačati?
Enostavno se res ne razumem kaj preveč v to. Fuck..
Kaj pa zdaj? Starši me imajo kot vzdrževanega člana prijavljenega, tak da ne bom imela tiste olajšave...tak da sem zdaj po domače povedano v riti?

Je imel kdo podobno situacijo? Koliko je potrebno bilo za plačati?
Enostavno se res ne razumem kaj preveč v to. Fuck..

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov