dohodnina
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
MIGRENA napisal/-a:In lih jest moram bit med uno 1/4 k še ni dobila odločbe... pa kaj je fora s tem vračanjem? Lansko leto sem jest na isti dan dobila nakazilo in odločbo?!?
jaz tudi čakam odločbo...oziroma BMK za odločbo, gnar je važen!

-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
Uf, kaj mi Vida dons sporoča:
Odločba o odmeri dohodnine za leto 2006 za davčno številko xxx je bila odpremljena dne 20.06.2007. Odločba se šteje za vročeno dvajseti dan od dneva odpreme.
Hm, bomo vidl. A vi k ste pa že prejel odločbe, še niste dobili nič nakazanega?
Odločba o odmeri dohodnine za leto 2006 za davčno številko xxx je bila odpremljena dne 20.06.2007. Odločba se šteje za vročeno dvajseti dan od dneva odpreme.
Hm, bomo vidl. A vi k ste pa že prejel odločbe, še niste dobili nič nakazanega?
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
-
le@ - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 11. 2006
- Kraj: Domžale
Migrena, tudi mi še nismo dobili dinarčkov, moja je bila odpremljena 13.6.
Baje bodo denar vračali 29.6 ter 31.7., samo na ta dva datuma.
Denar naj bi bil nakazan 30 dni po vročitvi odločbe, za vročitev odločbe pa se šteje 20. dan po odpremi, torej vse skupaj v 50ih dneh po odpremi odločbe....
Tud meni to ni všeč...
Baje bodo denar vračali 29.6 ter 31.7., samo na ta dva datuma.
Denar naj bi bil nakazan 30 dni po vročitvi odločbe, za vročitev odločbe pa se šteje 20. dan po odpremi, torej vse skupaj v 50ih dneh po odpremi odločbe....

Tud meni to ni všeč...
-
le@ - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 11. 2006
- Kraj: Domžale
Mene pa sam za morje skrbi, če bi mi mojih skoraj 800 EUR država vrnila pravočasno, bo mesto dopusta malo bolj oddaljeno, drugače bo pa malo manj oddaljeno...
Sploh pa ne vem kaj tolk kompliciramo, moj 7-letni nečak me vedno, ko jamram, da sem brez denarja, pošlje na bankomat...
Pri 7ih je življenje še čist simpl.
Pr malo večih (letih) se morš pa na državo jezit, naj ti tvoj denar vrne!
Sploh pa ne vem kaj tolk kompliciramo, moj 7-letni nečak me vedno, ko jamram, da sem brez denarja, pošlje na bankomat...
Pri 7ih je življenje še čist simpl.
Pr malo večih (letih) se morš pa na državo jezit, naj ti tvoj denar vrne!

-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
Jochie napisal/-a:meni poteče zavarovanje za avto, 29.6. grem na koncert v milano za 4 dni, potem za 3 tedne na morje....gnarja imam pa glih za zavarovanje!![]()
![]()
![]()

le@ napisal/-a:moj 7-letni nečak me vedno, ko jamram, da sem brez denarja, pošlje na bankomat...
Ta je dobra

Mah sej sem vedla, da se nebi smela na državo zanašat - upam, da bo kej evrčkov padlo drug teden k mam rojstni dan, če ne bo pa pač limit trpel

Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov