dohodnina
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Snow flake - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: okolica Ljubljane
Pa kako vam rata, da dobite tolk cekinčkov nazaj, pa mam olajšave pa to pa vseen ni takih zneskov, kot od njih nekaj tu govorite
Sicer sem šla pa prevert, od mojga odločba je baje že izdana, moja pa še ne
, kaj spet pacajo

Sicer sem šla pa prevert, od mojga odločba je baje že izdana, moja pa še ne

-
Velouria - Debatorica
- Na forumu od: 2. 8. 2005
Danes sem dobila odločbo (yaaaay), teta Vida pa pravi, da še ni bla izdana.
Tko da ne preveč tejle teti Vidi verjet, ker je navadna lažnivka oz. je mal za cajtom.
Bom jutri preverla, če so se že kaj skeširali.

Bom jutri preverla, če so se že kaj skeširali.

now I have you sleeping next to me ... and this is home
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
Velouria napisal/-a:Danes sem dobila odločbo (yaaaay), teta Vida pa pravi, da še ni bla izdana.Tko da ne preveč tejle teti Vidi verjet, ker je navadna lažnivka oz. je mal za cajtom.
tole teto vido sem vprašal, kakšno je vreme danes potem pa še kdo je letos prvak v nogometu v italiji!
punca podaja zanimive odgovore!

-
*_nincy_* - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 2. 2006
Jochie napisal/-a:Velouria napisal/-a:Danes sem dobila odločbo (yaaaay), teta Vida pa pravi, da še ni bla izdana.Tko da ne preveč tejle teti Vidi verjet, ker je navadna lažnivka oz. je mal za cajtom.
kdo je letos prvak v nogometu v italiji!
punca podaja zanimive odgovore!
hm vrjemi, da če bi to mene vprašal bi tudi dobil zanimivi odgovor

najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
-
Snow flake - Kofetarica
Ja, teti Vidi ne osvežujejo pameti dovolj hitro, pa potem česa ne ve, ker včer sva midva oba dobila dohodnino, za mene pa je napisala, da odločba še ni izdana ...Velouria napisal/-a:teta Vida pa pravi, da še ni bla izdana.
Jochie, dobra ta ja
ma teta Vida ve sam stvari od dohodnine, pa pripravljena je na kakšna taka vprašanja o vremenu počutju in hrani, o ostalem pa najde kar zanimive odgovore, ja

-
Snow flake - Kofetarica
Muffin, tole pa ne vem, če bo šlo ... ker podatki o tem so osebni in če bi bilo potrebno za to, da bi ti ona povedala ali dobiš povrnjeno ali moraš plačati, za to vpisati le svojo davčno številko, bi to lahko naredil kdorkoli, ki tvojo d.š. ve.
To bi bilo možno le, če bi imeli npr. nek dostop in s tem neko geslo, tega pa ni.
Dohodnino za leto 2006 si lahko tudi izračunaš in sicer TULE -> klikni na "odpri obrazec".
To bi bilo možno le, če bi imeli npr. nek dostop in s tem neko geslo, tega pa ni.
Dohodnino za leto 2006 si lahko tudi izračunaš in sicer TULE -> klikni na "odpri obrazec".
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov