dohodnina
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
gemini - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 9. 2004
- Kraj: notranjska
muffin napisal/-a:A ve kera povedat u kterm primeru ti država vrne denar, če si delu prek študenta? Lan sm neki penezou dobila nazaj- letos pa ne računam na to, čeprou sm zaslula prbližn isto.
Lan si jih najbrž dobila zato, ker so polovico leta (mislm da 2006) obdavčli vse dohodke prek študentskih servisov, pol so pa polovici leta to razveljavli in kasneje vrnili, če si uveljavil to pravico.

Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
-
br0ken heart - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 1. 2005
Jaz totega papirovja nisem nic dobila letos
Zaj ce so me ven spustili in me nebi smeli, so si sami krivi 

Hello, 911. I''m on fire!
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
Kam je pa treba vpisat dohodek od prodaje delnic? Tist izpisek iz banke kjer sem prodala delnice je tok čuden, da mi sploh ni jasn
... kje se pa, da dobit tist program, ki ti zračuna kok dobiš nazaj al pa kok maš za plačat? Vem, da je en na DURS-u sam tam se moraš prov registrirat pa met digitalno potrdilo... a obstaja to še kje?

Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
-
*zeljka* - Kofetarica
- Na forumu od: 14. 8. 2005
- Kraj: Ljubljana
http://dohodnina.fidus.si/goto/index.ph ... h_Odm.aspx
tle je za zračunat na netu. ne vem pa če se da kje še dobit prou program za iinštalerat.
tle je za zračunat na netu. ne vem pa če se da kje še dobit prou program za iinštalerat.
-
SexyAngel - Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 2. 2005
kr.ena napisal/-a:Mimogrede - a nova davčna zakonodaja velja že pri tej dohodnini (za leto 2006) ali šele naslednje leto?
Glede na to, da dohodnino izpolnjujemo vedno za eno leto nazaj, velja tista zakonodaja, ki je bila takrat veljavna (torej iz leta 2006). Nova zakonodaja pa bo veljala pri oddaji dohodnine naslednje leto.
-
lili01 - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 2. 2006
madona, mene je skor kap, ko sem odprla tale papir od dohodnine! neki so zmutili in mi lepo piše, da prejemam neko invalidsko pokojnino za vojne veterane, kao 140.000 sit mesečno.
pismo, lahko bi mal pogledal, pismo dobrih 20 sem stara, veteran katere vojne bi pa lahko bila!?!?!
če tale naša birokracija ni smešna, kaj pa je pol?????

če tale naša birokracija ni smešna, kaj pa je pol?????
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
jagodka85 napisal/-a:do kdaj bi pa moral te papirje mi dobit? ker jst jih še nism... morm poklicat, kaj misljo barabe
Če nisi dobila do konca marca, ne boš dobila po pošti tega spljoh, ampak moraš it sama nabavt ta obrazec.
lili01, a mogoče pa kakšnem od starih staršev dobivaš kej?
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Ja mogoče kaka pokojnina?
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
Obrazec se dobi samo na DURS-u ali na netu, kupit se ga neda. Aja pa, če ste samo prek študenta delali in niste presegli zakonsko določenega zneska (ne vem kok je že) vam pomoje ni treba oddajat dohodnine.
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov