dohodnina
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Gledala sem na spletni strani od študentskega servisa, da je letos meja 2800€, da se nebo plačalo dohodnine....al kako?
To je mal....jaz bom letos full delala

...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
pikica83 - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 11. 2004
- Kraj: Celje
Tigi napisal/-a:Gledala sem na spletni strani od študentskega servisa, da je letos meja 2800€, da se nebo plačalo dohodnine....al kako?![]()
Ja ne

Nič ni tako dragoceno, kot tisti del tebe, ki je v drugih in tisti del drugih, ki je v tebi.
-
pikica83 - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 11. 2004
- Kraj: Celje
Tigi napisal/-a::eek:![]()
![]()
Jst sem tud bla tkole

Nič ni tako dragoceno, kot tisti del tebe, ki je v drugih in tisti del drugih, ki je v tebi.
-
Tigi - Cosmopsiho
Je katera pisala dohodnino ker je presegla un znesek, da ti ni treba dohodnine pisat? Jaz sem jo lansko leto in me zaniam al ste kej mogle plačat al kk?
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
Tigi - Cosmopsiho
Ja....jst sem dobila za izpovniti dohodnino že domov...
Sm slišala, da računi od lekarn kjer si sama morala plačati zdravila lahko priložiš zraven pa za učbenike...
Kaj veste več o tem?
Sm slišala, da računi od lekarn kjer si sama morala plačati zdravila lahko priložiš zraven pa za učbenike...
Kaj veste več o tem?
-
Maychy - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Se selim...
Ja, oboje se ti šteje v olajšavo. Mislim pa, da teh olajšav študentje ne rabimo, ker ne delamo dovolj. Lahko pa, da se motim (če si ful pridna in ful delaš
). Potegni si program z neta in malo preračunaj.
Mene pa zanima do kdaj naj bi dobili te predizpolnjene obrazce domov in kaj če jih ne?

Mene pa zanima do kdaj naj bi dobili te predizpolnjene obrazce domov in kaj če jih ne?
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
-
gemini - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 9. 2004
- Kraj: notranjska
Zgleda da naj bi jih že poslali
Vsi dohodninski obrazci že poslani
Vsi dohodninski obrazci že poslani
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
-
SexyAngel - Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 2. 2005
kr.ena napisal/-a:Kaj pa če ne dobiš predizpolnjene napovedi? Jaz je nisem. Kaj naj naredim?
Verjetno nisi presegla tistega zneska, ki je meja, da moraš nujno oddat dohodnino (če si študentka). Moja prijateljica ga tudi ni presegla, sam ker je seveda želela akontacijo nazaj, je lepo poklicala na svojo davčno izpostavo in so ji rekli, naj kar k njim pride po obrazec (prazen!) oz. si ga lahko kar sprintaš z neta pa sam izpolniš.
V vsakem primeru pokliči na tisti davčni urad, kamor spadaš pa ti bodo tam povedali kako in kaj...
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
Znesek sem prav gotovo presegla, saj sem redno zaposlena. Sem se pa v lanskem letu preselila, torej možno, da so me zato "pozabili".
Mimogrede - a nova davčna zakonodaja velja že pri tej dohodnini (za leto 2006) ali šele naslednje leto?
Mimogrede - a nova davčna zakonodaja velja že pri tej dohodnini (za leto 2006) ali šele naslednje leto?
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
-
Tigi - Cosmopsiho
Jaz sama bom šla z mamico do une k se na to spozna pa bomo probali čim bolje skos pridt...sej nimap kej drugega 

-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
kr.ena napisal/-a:Kaj pa če ne dobiš predizpolnjene napovedi? Jaz je nisem. Kaj naj naredim?
Sama morš it nabavt obrazec.
-
sAdie - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2004
bučka al to lahko kr sprintam pa napisem?
(kero blesavo vcprasanje, ne)
Moja mami letos tud ni dobla....in nobena njena sodelvaka, ocitno firme niso davcni dale dovolj podatkov o placah itd. Kmeti pac.
Sem slisala, da se da baje ta obrazec kupit samo na DURSu...narobe slisala?

Moja mami letos tud ni dobla....in nobena njena sodelvaka, ocitno firme niso davcni dale dovolj podatkov o placah itd. Kmeti pac.
Sem slisala, da se da baje ta obrazec kupit samo na DURSu...narobe slisala?
I love SISLEY& RW
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov