dohodnina

Od šolanja do uresničitve karierne poti.
Odgovori
Uporabniški avatar
pikica83
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Celje

Neprebrana objava Napisal/-a pikica83 »

Evo jst sem danes dobila dohodnino končno, so mi kr dal polepšal. :freude:
Nič ni tako dragoceno, kot tisti del tebe, ki je v drugih in tisti del drugih, ki je v tebi.
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: notranjska
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a gemini »

jst tud :D
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
muffin
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a muffin »

Js sm jo pa dubla že pred kšnim mescm....sicr pa niso bli lih neki bajni dnarci :roll: pa useen bol kt nč :)
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

joj, jz še vedno čakam... kmal bom obupala, pa tko nujno rabm ta dnar :(
steLLcy
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: CeLjE

Neprebrana objava Napisal/-a steLLcy »

Slika

Dobla! Dobla! Dobla!
Pa to še zlo velik.

V nedeljo bom spet mela mačka!
Waiting in the queue oh whoopee doo
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

jz pa še nism dobla :( pa pravjo usak tedn, k kličem, da bom nasledn tedn dobla :(

EDIT: jaaa, dobla sm jo dons :jump: in to veeeeeelik :P :D
snow
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a snow »

jagodka 85, res sem ti hvaležna, da si mi takrat posodila napotnice. upam, da zelo uživaš v zapravljanju mojega težko prisluženega denarja :roll: . in kok sm dubila, ene 40?
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

snowflake napisal/-a:jagodka 85, res sem ti hvaležna, da si mi takrat posodila napotnice. upam, da zelo uživaš v zapravljanju mojega težko prisluženega denarja :roll: . in kok sm dubila, ene 40?

kokr jz vem, se osebnih sporov ne rešuje tle v javnosti... sm ti poslala zs...
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

snowflake napisal/-a:jagodka 85, res sem ti hvaležna, da si mi takrat posodila napotnice. upam, da zelo uživaš v zapravljanju mojega težko prisluženega denarja :roll: . in kok sm dubila, ene 40?

ne bom se vmepšavala, ampak bom rekla samo tole, da neglede kol si delala, to pobere država..in če bi ona presegla letno kvoto nebi dobile nič...in praktično je ta denar od jagodke...
kako sta pa vidve mele me pa niti ne zanima...

drgač pa mene zanima kolk je za letos kvota če kdo ve?in kolk lahko vnesem nakupnin v dohodnino?
Uporabniški avatar
shania
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a shania »

Kako zrelo :roll: . Lahko si ji hvaležna, da ti je posodila napotnico in ta denar je njen, tudi jst sem si sposodila napotnico od ene prijateljice in nisem niti pomislila na to, da bi ji rekla, da je ta denar moj, ker ni. Lahko da zaradi tega ker je ona presegla kvoto in morala dat za dohodnino njeni starši niso mogli uveljavljat te pravice ali pa mogoče če ne bi presegla in ne bi dala dohodnine naprej, sploh ne bi dobila ničesar. Ta denar je njen.

Sedaj pa smo verjetno že vsi dobili dohodnino, a ne, pa tud zapravli, heh. Čez 2 leti, pa nam ne bo več treba vlagat za dohodnino, kaj si mislite o tem, se strinjate?
Srečo lahko najdemo v navadnem zrncu.
steLLcy
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: CeLjE

Neprebrana objava Napisal/-a steLLcy »

O, fuc*. Sick people. :?
Waiting in the queue oh whoopee doo
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

shania napisal/-a:

Kako zrelo :roll: . Lahko si ji hvaležna, da ti je posodila napotnico in ta denar je njen, tudi jst sem si sposodila napotnico od ene prijateljice in nisem niti pomislila na to, da bi ji rekla, da je ta denar moj, ker ni. Lahko da zaradi tega ker je ona presegla kvoto in morala dat za dohodnino njeni starši niso mogli uveljavljat te pravice ali pa mogoče če ne bi presegla in ne bi dala dohodnine naprej, sploh ne bi dobila ničesar. Ta denar je njen.

Sedaj pa smo verjetno že vsi dobili dohodnino, a ne, pa tud zapravli, heh. Čez 2 leti, pa nam ne bo več treba vlagat za dohodnino, kaj si mislite o tem, se strinjate?

ja res zrelo...jst tud tega en razumem in nikoli ne bom...si dobra duša, posodiš napotnico (medtem tvegaš miljonsko kazen), ne pobiraš sprotnih procentov (jst sm jih zmeri dala, če ne druzga pa za pico :D-v primeru da oseba ni hotla denarja vzet) potem pa folk takele spušča...
ok, sej razumem da je človek delal in vse, ampak nemorš pa terjat nekaj kar zagotovo ni tvoje...in če država denarja nebi vračala...potem bi blo vse ok, al pa kšn bi se še spomnu da mu more un ki mu je napotnico dal, še denar vrnit...mislm no :roll: tak je proces, sploh pa že iz samega principa ne morš od kolegice zahtevat da ti da ta denar..
men tud država denar pobere, pa mogoče nebo nazaj dobila...in kaj n zdej pač pobere...pa če kdio drug še pobere pač pobere...big deal...bolje nekaj, kot nič...
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

ah no, umirte se :D men navadn... sva se že zmenle, tko da mislm, da ni treba nč več govort o tem ;) aja, pa ona je men dala od njenga zaslužka vsak mesec neki... pa ji nism nč rekla, da mi more dat.. ah, res škoda besed.... me je izučil in napotnic ne posojam več :D

shania napisal/-a:Sedaj pa smo verjetno že vsi dobili dohodnino, a ne, pa tud zapravli, heh. Čez 2 leti, pa nam ne bo več treba vlagat za dohodnino, kaj si mislite o tem, se strinjate?

aja, tega pa nism vedla... kaj, a pol tud nč več ne bodo vzemal našega denarja al kaj? ker če je tko, sm jz kuj za :D pustijo naj nam vs denar... sam res ne vem, iz kje bo pol država denar vlekla...
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

pa sej ni fora sam v tvojem primeru...govorimo pač na splošno..men pač kr ni jasn da je kej takega možnega...ampak ok...ne bom obsojala nobenga, vseeno pa jst nebi mirno gledala če bi se tole zgodil meni...vsekakor pa denarja nebi dala...in puca mi muca...treba je bit egoističn mal, če ne ne pridš nikamr :roll: so sue me :D

drgač pa se mi zdi, da bi mogl študentske servise počasi ukinit...tko da tale dohodninalahko pomeni to, da jih takrat več ne bo...lahko pa pomeni, da so k sebi prišli...sam to ap ne verjamem....
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

ma sj vem, sj vrjetno tale primer ni edini... sam tko pač je... tko k sm rekla, mene je izučil in ne posojam več napotnic, ker je čist preveč zajebavanja s tem pol... ne rabm še extra problemov, jih mam že tko dost :nein:
Odgovori