dohodnina
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
alesko - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 9. 2004
- Kraj: Ljubljana
aja nej se men nekdo neki razlozi...js sm do oktobra delu prek šs, od oktobra do decembra pa redno...je kaka razlika v napovedi dohodnine oziroma kdo ve,kako se to pac..resi?
Have u ever loved someone so much u'd give an arm for, not the expression, no, literally give an arm for...???
-
*melby* - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 7. 2004
Ja verjetno je razlika.
Vrsta dohodka - oznaka in opis:
=> 1211 dohodki dijakov in študentov, prejeti v času statusa
in
=> 1212 dohodki dijakov in študentov prejeti, v času brez statusa
tole dvoje mam jst napisan na listu iz študnta, tko da tist kar si prek študenta dubu daš pod eno od teh dveh (sej si dubu izpisek iz študenta,ane) ... za ostalo pa morš iz službe kjer si redno delu dobit tud en tak izpisek prov za dohodnino.
Vrsta dohodka - oznaka in opis:
=> 1211 dohodki dijakov in študentov, prejeti v času statusa
in
=> 1212 dohodki dijakov in študentov prejeti, v času brez statusa
tole dvoje mam jst napisan na listu iz študnta, tko da tist kar si prek študenta dubu daš pod eno od teh dveh (sej si dubu izpisek iz študenta,ane) ... za ostalo pa morš iz službe kjer si redno delu dobit tud en tak izpisek prov za dohodnino.
* ~ ne oziraj se za drugimi, bodi originalen ~ *
-
Emina - Debatorica
- Na forumu od: 17. 3. 2005
alesko napisal/-a:aja nej se men nekdo neki razlozi...js sm do oktobra delu prek šs, od oktobra do decembra pa redno...je kaka razlika v napovedi dohodnine oziroma kdo ve,kako se to pac..resi?
Je razlika ja. Ampak to imaš itak na istem obrazcu za izpolnit (imaš dohodke kot študent in dohodke plače).
Malo več tukaj :
http://www.racunovodja.com/clanki.asp?clanek=865
-
*melby* - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 7. 2004
A ma kdo mogoče link do programčka, kjer lahko probavaš kako se ti najbolj splača napisati dohodnino. Ta programček naj bi bil od DZS-ja.
Jst sm najdla tega ampak ne vem če je taprav
(ni pa od DZS)
Jst sm najdla tega ampak ne vem če je taprav

* ~ ne oziraj se za drugimi, bodi originalen ~ *
-
marateja - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
a se gospodinjski aparati pa te stvari tudi vpisujejo v dohodnino....recimo mikrovalovna pečica, posoda,.....
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Jean de La Bruyere
-
cukrck - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 11. 2004
*melby* napisal/-a:A ma kdo mogoče link do programčka, kjer lahko probavaš kako se ti najbolj splača napisati dohodnino. Ta programček naj bi bil od DZS-ja.
Jst sm najdla tega ampak ne vem če je taprav(ni pa od DZS)
Kaj pa tole mogoče? klik
Vsakršna oblika sreče je zasebna. Naši največji trenutki so osebni, imajo svoj razlog, so nedotakljivi. Stvari, ki so nam svete in dragocene, so stvari, ki jih črpamo iz skupnih doživetij. (Ayn Rand)
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
krfjolca napisal/-a:MIGRENA napisal/-a:Mene pa zanima kam se vpiše olajšava za nakup korekcijskih očal oz. leč?
Očala in leče gredo v rubriko, kjer so ortopedski pripomočki.
Aha sem najdla, tnx.
Sam pri tem internetnem izračunu mi ne pokaže nobene spremembe --> dobila bom povrnjeno le kar so mi trgali od študentskega servisa

Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov