Ja sam to je bilo že nekaj shekano sem slišala včeraj po radiu...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Jst tud dans dobila in sm razočarana, ker očitno se je informativni izračun krepko zmotil meni v škodo, saj namesto pričakovanih 300 in nekaj evrov dobim nazaj le slabih 30, aaaaaaaaaaaaaa
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Ne, ne.. so ble mal drugačne cifre, ne ravno 300 in 30, hehe
ah, bomo že preživel, tko al tko bi šel ta denar na varčevalni račun... bom pač en mesec kasneje pršla do novga avtka
Mimi_M napisal/-a:Jst tud dans dobila in sm razočarana, ker očitno se je informativni izračun krepko zmotil meni v škodo, saj namesto pričakovanih 300 in nekaj evrov dobim nazaj le slabih 30, aaaaaaaaaaaaaa
O moj bog, a res al kaj?! Da ne bo pr men slučajn isto k sva ble lansko let dost na podobnem. Sam pol si pa prov sprintam tole mojo napoved k sem jo oddala in njihov informativni račun pa grem tetam na davčno zatežit kaj se grejo
Aja pa veš zakaj je mogoče do tega prišlo - če so te starši dali v svoji napovedi kot vzdrževanega člana dokler se nisi zaposlila, ker sem jest tut to varijanto računala in bi pol ful manj dobila.
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Tut jst dočakala moje dinarčkeeee No me pa zanima, punce a je katera že dobila nakazano na račun? V odločbi namreč piše 30 dni in me je kr groza, da bi morala tok časa čakat