diploma :(
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
Men pa sam še mal manjka, da jo koncno spisem..pa se s5 kr ne spravim pa skoz mi neki vmes pride..pa vem da bi mi morala bit prioriteta sam vseen
-
majchy84 - Debatorica
- Na forumu od: 22. 3. 2006
ela85 napisal/-a:vau, napisala si jo preden si končala z izpiti? pridna!
am ne, na našem programu imamo še tri preddiplomske izpite in na zadnjega greš lohk šele ko končaš diplomo. Tko da me zdj čaka še en pisni izpit in ustni zagovor, nato pa še zagovor diplomske.
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Mene pa neki zanima, čist tko ...
Kok ti ma mentor pravico "ukazovat" kaj oz kako pisat?
Js mam občutk, da si je moja mentorca neki zamisnla in če ne bom pisala o tem, bo hotla met drgač .
Naslou, k ga mam, dopušča mojo izbiro lih tok k njeno, zato se mi nekak ne zdi fer, da sledim njeni, še tok bl, kr je na tem področju res zlo mal literature, če grem u smer, k jo je ona določla, pa sploh ostanem skor praznih rok .
Kok ti ma mentor pravico "ukazovat" kaj oz kako pisat?
Js mam občutk, da si je moja mentorca neki zamisnla in če ne bom pisala o tem, bo hotla met drgač .
Naslou, k ga mam, dopušča mojo izbiro lih tok k njeno, zato se mi nekak ne zdi fer, da sledim njeni, še tok bl, kr je na tem področju res zlo mal literature, če grem u smer, k jo je ona določla, pa sploh ostanem skor praznih rok .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
- Alhambra
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 5. 2006
pravico....najbrž nima glih neke pravice, problem je, ker ti nimaš dosti izbire. pač ona bo lepo sedela, ti pa boš njej ledino orala. razen če ti je to tko mimo, da greš h drugemu mentorju, samo to pomeni žal tudi drug naslov. kak pa imaš naslov? lahko bi bil pa izziv zate, kaj jaz vem
-
Ange|ina - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 8. 2004
- Kraj: Pred tipkovnico in ekranom :)
Aloha - a ni lih u temu poanta diplomske? da neki novga napišš? ne pa neki k je že po vseh knjigah in diplomah napisan (ala stres na delovnem mestu - kako se z njim spopasti? - na to tematiko sm zihr že 10 diplom prebrala).. vsaj tko jst razumm koncept diplome..
Angie
Angie
Aye papi eres tan grande y tan duro, Y me lo da tan bueno, Tu eres mi pecado mortal, Coje lo otra vez!!
- Alhambra
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 5. 2006
ene teme so tudi v literaturi slabo pokrite, tko da je težko dobit teorijo, na kateri gradit. mislim da je v tem težava. v takem primeru moraš izhajat iz širšega spektra razpoložljive literature in imaš ogrooomno več dela kot pa za eno normalno diplomo.
novega v diplomi pa najbrž skoraj še nihče ni iznašel.
novega v diplomi pa najbrž skoraj še nihče ni iznašel.
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Mnja, sm prhajala lep cajt h mentorci s takimi in drgačnimi men zanimivi naslovi ... pa usakič šla dam iskat nove in na konc pač prstala pr enem, daleč od želja in idej. Ja, use "je že blo", "se preveč ponaula", "bla, bla, bla", skratka, ni ostal velik izbire (pr dotični mentorci in snovi, k jo pokriva).
Tko da zdej sm tle, z mal literature, z neki že prevedenga in spisanga, tople vode ne morem odkrivat, tema je taka, da sama nimam kej "iz glave vlečt", kar je pa najhuj, ne morem se "izrazt" skoz pisanje (čeprou mi je to zmer uspeval), kr se zadeve skos ponaulajo, gre u glaunem za kronologijo, letnice, naslove in kratke opise, skratka - dougočasno .
Tko da zdej sm tle, z mal literature, z neki že prevedenga in spisanga, tople vode ne morem odkrivat, tema je taka, da sama nimam kej "iz glave vlečt", kar je pa najhuj, ne morem se "izrazt" skoz pisanje (čeprou mi je to zmer uspeval), kr se zadeve skos ponaulajo, gre u glaunem za kronologijo, letnice, naslove in kratke opise, skratka - dougočasno .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
- @smrketka@
- Debatorica
- Na forumu od: 13. 10. 2006
- Kraj: ljubljana
jst mam tud težavo z literaturo. pa navdiha mi zmanjkuje
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov