diploma :(
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
A mogoče katera piše diplomo al pa je clo diplomirana pa da je imela bolonjski študij? Oz. je delala ``bolonjsko´´ diplomo.
-
blue eye - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 9. 2005
Ja sam če tko razmišlam, po eni strani je res dobr filing, samo po drug stran me pa zdj čaka redna zaposlitev, mkonc študentskih let..eh pomoje se bomo kr na podiplomca drug let vpisal
polly-polly jest sm še kr "navadno" delala..sej a je že kera generacija sploh zdej pri diplomi, pomoje bo zdej naslednja mela take diplome..usaj tko jest mislm.

polly-polly jest sm še kr "navadno" delala..sej a je že kera generacija sploh zdej pri diplomi, pomoje bo zdej naslednja mela take diplome..usaj tko jest mislm.
Za dežjem vedno posije sonce!!
-
hej blue eye najprej ti čestitam
verjamem, da boš pogrešala študentska leta.
Ja letos so na EF (pa FDV tut pomoje) prvi zaključili s 3. letnikom, torej majo diplomo. Mam 3 kolegice, amapk so jo vse preložile za naslednje leto oz. bodo ponavlale 3. letnik in to leto delale.

Ja letos so na EF (pa FDV tut pomoje) prvi zaključili s 3. letnikom, torej majo diplomo. Mam 3 kolegice, amapk so jo vse preložile za naslednje leto oz. bodo ponavlale 3. letnik in to leto delale.
-
Mimi_M napisal/-a:^^ a zdej po bolonjskem sistemu se lahko zadnji (3.) letnik ponavlja al kako? Ni mi lih jasno...
Mimi imaš pravico, da enkrat lahko ponavljaš in to pač lahko izkoristiš tudi v tretjem letniku. No, tko sem slišala oz. to smo se zgovarjal s sošolci. Kaj drugega niti ne preostne, razen pavziranje. Govorim za primer če ti ne rata narediti diplome v 6. semestru.
- RAZISKAVE
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 1. 2009
NAŠLA SEM DOBO SPLETNO STRAN.... MENI JE POMAGALO...
MojSTUDIJ.com-ŠTUDENTJE, DIPLOMANTI, PODJETNIKI, STARŠI-POZOR!!
Spoštovani redni ali izredni študent/študentka, PODJETNIK, starš!
Spletna stran www.MojSTUDIJ.com nudi POMOČ REDNIM IN IZREDNIM ŠTUDENTOM PRI DOKONČANJU ŠTUDIJSKIH OBVEZNOSTI (npr. seminarska, diplomska ali magistrska naloga).
* Ali ste že zaključili z vsemi študijskimi obveznostmi?
* Ali imate le preprosto težave pri posameznem izpitu/predmetu ali seminarski nalogi?
* Ali zgolj potrebujete vrhunsko lekturo Vašega teksta?
* Morda le pomoč pri oblikovanju ali pri priravi prezentacije?
* Ali Vam manjka le še zaključno oziroma sklepno dejanje vsakega študenta, in sicer diplomska naloga?
* Ali zaradi predolgih delavnikov preprosto ne najdete časa za pripravo sklepnega študijskega dejanja-diplomo?
* Nikakor ne najdete časa za pripravo dispozicije oziroma ne najdete pravega področje preučevanja (tematike)?
* In ob tem vsem Vas še preganja čas, ker imate obilo obveznosti doma ali na delovnem mestu?
Ne skrbite, imamo rešitev!
Pomoč, vodenje in svetovanje pri študiju! www.MojSTUDIJ.com !!
MojSTUDIJ.com - Vrhunska pomoč in svetovanje pri študiju !!
Kontakt:
info@mojstudij.com
http://www.mojstudij.com

MojSTUDIJ.com-ŠTUDENTJE, DIPLOMANTI, PODJETNIKI, STARŠI-POZOR!!
Spoštovani redni ali izredni študent/študentka, PODJETNIK, starš!
Spletna stran www.MojSTUDIJ.com nudi POMOČ REDNIM IN IZREDNIM ŠTUDENTOM PRI DOKONČANJU ŠTUDIJSKIH OBVEZNOSTI (npr. seminarska, diplomska ali magistrska naloga).
* Ali ste že zaključili z vsemi študijskimi obveznostmi?
* Ali imate le preprosto težave pri posameznem izpitu/predmetu ali seminarski nalogi?
* Ali zgolj potrebujete vrhunsko lekturo Vašega teksta?
* Morda le pomoč pri oblikovanju ali pri priravi prezentacije?
* Ali Vam manjka le še zaključno oziroma sklepno dejanje vsakega študenta, in sicer diplomska naloga?
* Ali zaradi predolgih delavnikov preprosto ne najdete časa za pripravo sklepnega študijskega dejanja-diplomo?
* Nikakor ne najdete časa za pripravo dispozicije oziroma ne najdete pravega področje preučevanja (tematike)?
* In ob tem vsem Vas še preganja čas, ker imate obilo obveznosti doma ali na delovnem mestu?
Ne skrbite, imamo rešitev!
Pomoč, vodenje in svetovanje pri študiju! www.MojSTUDIJ.com !!
MojSTUDIJ.com - Vrhunska pomoč in svetovanje pri študiju !!
Kontakt:
info@mojstudij.com
http://www.mojstudij.com
- maffy
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 3. 2007
Pozdravljeni,
Rabila bi pomoč pri izdelavi diplome in seveda PLAČAM. Pozna katera koga, ki se s tem ukvarja? Raziskavo sem že naredila in je o.k. zataknilo pa se je pri teoriji, ki ne nekako ne znam sestaviti. Hodim k mentorici in ne razumem, kaj hoče od mene. Oziroma ne vidim kako bi to diplomo izboljšala,... Dobrodošla kakršnakoli informacija.
Lp,
Rabila bi pomoč pri izdelavi diplome in seveda PLAČAM. Pozna katera koga, ki se s tem ukvarja? Raziskavo sem že naredila in je o.k. zataknilo pa se je pri teoriji, ki ne nekako ne znam sestaviti. Hodim k mentorici in ne razumem, kaj hoče od mene. Oziroma ne vidim kako bi to diplomo izboljšala,... Dobrodošla kakršnakoli informacija.
Lp,
- lorelaj
- Kofetarica
- Na forumu od: 27. 6. 2005
^^
Nečesa ne razumem. Če ti hodiš h mentorici in ne razumeš kaj sploh hoče od tebe, kako ti bo pomagal nek tujec, ki se s tvojo mentorico sploh še ni pogovarjal in niti ne ve kakšne so njene zahteve? (Pa preden me kdo napade kaj se vtikujem, resno sprašujem, ker me res zanima, če je sploh možno, da ti v takem primeru nekdo drug napiše diplomsko.)
Aja pa še nekaj, koliko pa potem te ljudje, ki pišejo drugim diplomske in seminarske, računajo? Jaz namreč rada pišem te zadeve, tako da me čisto informativno zanima, kakšno ceno moram postaviti, če se bom kdaj ukvarjala s tem. Imam pa žal zadržke, ker se mi zdi to preveč goljufivo.
Nečesa ne razumem. Če ti hodiš h mentorici in ne razumeš kaj sploh hoče od tebe, kako ti bo pomagal nek tujec, ki se s tvojo mentorico sploh še ni pogovarjal in niti ne ve kakšne so njene zahteve? (Pa preden me kdo napade kaj se vtikujem, resno sprašujem, ker me res zanima, če je sploh možno, da ti v takem primeru nekdo drug napiše diplomsko.)
Aja pa še nekaj, koliko pa potem te ljudje, ki pišejo drugim diplomske in seminarske, računajo? Jaz namreč rada pišem te zadeve, tako da me čisto informativno zanima, kakšno ceno moram postaviti, če se bom kdaj ukvarjala s tem. Imam pa žal zadržke, ker se mi zdi to preveč goljufivo.

-
Dorotheia - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 11. 2006
- Kraj: Na poti k sanjam...
Jah, ne vem kam smo prišli, če se sedaj posameznik niti toliko ni pripravljen potruditi za dokončanje svojega študija in narediti še tale final act. Mislim, haloooo. A je tko težko al kaj??? Kje je motivacija in ponos, da si sam nekaj dosegel??? Ja, mene tudi čaka pisanje diplome. Pa glede na to, da bom zraven imela še normalen šiht ne bo najlažje, ampak to hočem narediti sama. Ker mi to nekaj pomeni in ker hočem, da je moja izobrazba (četudi le naziv) odvisna samo od mene. Call me strange, ampak tako je.
...vedno si prvi prinesel mi sonce in jutro z okusom poljuba...
- maffy
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 3. 2007
Jah, nekak upam, da bi nekdo drug lahko vidil, cesar jaz ne. Skratka, jaz sem se, pomojem, nekak zapletla. Trudim se ze eno leto, mentorica je ze jezna name in je ziv obup hodit k njej. Njej naprimer ni jasno kako jaz te svoje napake ne vidim. Sej ta moment,... ma nism glih ponosna nase, samo ne vem se kaj naj. Pridem popoldan iz sluzbe, se usedem nazaj za racunalnik in .... ocitno brcam v temo. lp
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov