diploma :(

Od šolanja do uresničitve karierne poti.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
polly-polly
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a polly-polly » 19. Sep. 2008 18:26

A mogoče katera piše diplomo al pa je clo diplomirana pa da je imela bolonjski študij? Oz. je delala ``bolonjsko´´ diplomo.
Uporabniški avatar
Ashley***
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 11. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Ashley*** » 19. Sep. 2008 18:34

Blue eye čestitke tut z moje strani..jst tut komi čakam, da bom diplomerala, sam me čaka še najmanj 2 leti študija :)
Uporabniški avatar
GoldenEye
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a GoldenEye » 19. Sep. 2008 21:09

Blue eye, super! Čestitke :zustimm:
Uporabniški avatar
blue eye
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a blue eye » 20. Sep. 2008 13:02

Ja sam če tko razmišlam, po eni strani je res dobr filing, samo po drug stran me pa zdj čaka redna zaposlitev, mkonc študentskih let..eh pomoje se bomo kr na podiplomca drug let vpisal :)

polly-polly jest sm še kr "navadno" delala..sej a je že kera generacija sploh zdej pri diplomi, pomoje bo zdej naslednja mela take diplome..usaj tko jest mislm.
Za dežjem vedno posije sonce!!
Uporabniški avatar
polly-polly
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a polly-polly » 20. Sep. 2008 16:13

hej blue eye najprej ti čestitam :respekt: verjamem, da boš pogrešala študentska leta.

Ja letos so na EF (pa FDV tut pomoje) prvi zaključili s 3. letnikom, torej majo diplomo. Mam 3 kolegice, amapk so jo vse preložile za naslednje leto oz. bodo ponavlale 3. letnik in to leto delale.
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 20. Sep. 2008 16:40

^^ a zdej po bolonjskem sistemu se lahko zadnji (3.) letnik ponavlja al kako? Ni mi lih jasno...
Uporabniški avatar
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 8. 9. 2004
Kraj: notranjska

Neprebrana objavaNapisal/-a gemini » 20. Sep. 2008 17:20

Na FDVju imamo še zmeraj 4 leta, kljub bolonjcu. :wink:
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
Uporabniški avatar
polly-polly
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a polly-polly » 20. Sep. 2008 17:36

Mimi_M napisal/-a:^^ a zdej po bolonjskem sistemu se lahko zadnji (3.) letnik ponavlja al kako? Ni mi lih jasno...

Mimi imaš pravico, da enkrat lahko ponavljaš in to pač lahko izkoristiš tudi v tretjem letniku. No, tko sem slišala oz. to smo se zgovarjal s sošolci. Kaj drugega niti ne preostne, razen pavziranje. Govorim za primer če ti ne rata narediti diplome v 6. semestru.
Uporabniški avatar
blue eye
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a blue eye » 20. Sep. 2008 17:36

Hvala vsem za čestitke :zustimm:

Aja sej tri leta lahko tud traja-jest sm računala na 4
Za dežjem vedno posije sonce!!
RAZISKAVE
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a RAZISKAVE » 30. Jan. 2009 12:04

NAŠLA SEM DOBO SPLETNO STRAN.... MENI JE POMAGALO... :)

MojSTUDIJ.com-ŠTUDENTJE, DIPLOMANTI, PODJETNIKI, STARŠI-POZOR!!

Spoštovani redni ali izredni študent/študentka, PODJETNIK, starš!

Spletna stran www.MojSTUDIJ.com nudi POMOČ REDNIM IN IZREDNIM ŠTUDENTOM PRI DOKONČANJU ŠTUDIJSKIH OBVEZNOSTI (npr. seminarska, diplomska ali magistrska naloga).

* Ali ste že zaključili z vsemi študijskimi obveznostmi?
* Ali imate le preprosto težave pri posameznem izpitu/predmetu ali seminarski nalogi?
* Ali zgolj potrebujete vrhunsko lekturo Vašega teksta?
* Morda le pomoč pri oblikovanju ali pri priravi prezentacije?
* Ali Vam manjka le še zaključno oziroma sklepno dejanje vsakega študenta, in sicer diplomska naloga?
* Ali zaradi predolgih delavnikov preprosto ne najdete časa za pripravo sklepnega študijskega dejanja-diplomo?
* Nikakor ne najdete časa za pripravo dispozicije oziroma ne najdete pravega področje preučevanja (tematike)?
* In ob tem vsem Vas še preganja čas, ker imate obilo obveznosti doma ali na delovnem mestu?

Ne skrbite, imamo rešitev!

Pomoč, vodenje in svetovanje pri študiju! www.MojSTUDIJ.com !!

MojSTUDIJ.com - Vrhunska pomoč in svetovanje pri študiju !!

Kontakt:

info@mojstudij.com
http://www.mojstudij.com
maffy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a maffy » 02. Feb. 2009 17:45

Pozdravljeni,

Rabila bi pomoč pri izdelavi diplome in seveda PLAČAM. Pozna katera koga, ki se s tem ukvarja? Raziskavo sem že naredila in je o.k. zataknilo pa se je pri teoriji, ki ne nekako ne znam sestaviti. Hodim k mentorici in ne razumem, kaj hoče od mene. Oziroma ne vidim kako bi to diplomo izboljšala,... Dobrodošla kakršnakoli informacija.

Lp,
lorelaj
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a lorelaj » 02. Feb. 2009 19:35

^^
Nečesa ne razumem. Če ti hodiš h mentorici in ne razumeš kaj sploh hoče od tebe, kako ti bo pomagal nek tujec, ki se s tvojo mentorico sploh še ni pogovarjal in niti ne ve kakšne so njene zahteve? (Pa preden me kdo napade kaj se vtikujem, resno sprašujem, ker me res zanima, če je sploh možno, da ti v takem primeru nekdo drug napiše diplomsko.)
Aja pa še nekaj, koliko pa potem te ljudje, ki pišejo drugim diplomske in seminarske, računajo? Jaz namreč rada pišem te zadeve, tako da me čisto informativno zanima, kakšno ceno moram postaviti, če se bom kdaj ukvarjala s tem. Imam pa žal zadržke, ker se mi zdi to preveč goljufivo. :?
Uporabniški avatar
Dorotheia
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 11. 2006
Kraj: Na poti k sanjam...

Neprebrana objavaNapisal/-a Dorotheia » 02. Feb. 2009 19:59

Jah, ne vem kam smo prišli, če se sedaj posameznik niti toliko ni pripravljen potruditi za dokončanje svojega študija in narediti še tale final act. Mislim, haloooo. A je tko težko al kaj??? Kje je motivacija in ponos, da si sam nekaj dosegel??? Ja, mene tudi čaka pisanje diplome. Pa glede na to, da bom zraven imela še normalen šiht ne bo najlažje, ampak to hočem narediti sama. Ker mi to nekaj pomeni in ker hočem, da je moja izobrazba (četudi le naziv) odvisna samo od mene. Call me strange, ampak tako je.
...vedno si prvi prinesel mi sonce in jutro z okusom poljuba...
maffy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a maffy » 02. Feb. 2009 20:53

Jah, nekak upam, da bi nekdo drug lahko vidil, cesar jaz ne. Skratka, jaz sem se, pomojem, nekak zapletla. Trudim se ze eno leto, mentorica je ze jezna name in je ziv obup hodit k njej. Njej naprimer ni jasno kako jaz te svoje napake ne vidim. Sej ta moment,... ma nism glih ponosna nase, samo ne vem se kaj naj. Pridem popoldan iz sluzbe, se usedem nazaj za racunalnik in .... ocitno brcam v temo. lp
Uporabniški avatar
ena pač
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 5. 3. 2007
Kraj: mb

Neprebrana objavaNapisal/-a ena pač » 02. Feb. 2009 20:55

...
Zadnjič spremenil ena pač, dne 01. Jan. 2010 16:09, skupaj popravljeno 2 krat.

Vrni se na Kariera

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov