diploma :(

Od šolanja do uresničitve karierne poti.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 14. Sep. 2008 18:33

Lej, te zadeve se razlikujejo od faksa do faksa, zato se je smiselno pozanimat direkt na svojem faksu, kjer boš iz prve roke dobila odgovore, kt da tle dobiš par različic in tuhtaš, kera bi bla prava :wink: .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
small_star
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 3. 2008
Kraj: made & heaven

Neprebrana objavaNapisal/-a small_star » 14. Sep. 2008 20:14

Se strinjam z Aloho. Ker že recimo na našem faxu, se stvari razlikujejo od smeri do smeri. Celo pri moji smeri se zadeve obračajo iz leta v leto; generacija pred nami je imela teme napisane in si sam izbral, mi smo imeli mentorice in vsaka je imela število študentov, ki jim bo mentorica (itak približno vemo katero področje katera pokriva), letošnji generaciji absolventov pa so našim mentoricam dodali še druge predavatelje. Zadeve se spreminjajo iz leta v leto. Govorim za Visoko šolo za zdravstvo v Ljubljani, smer delovna terapija.
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
Uporabniški avatar
_vampirk'ca
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a _vampirk'ca » 16. Sep. 2008 19:04

mene pa zanima če ma kdo tuki kakršno koli pametno idejo (brez zafrkavanja) za naslov diplomske naloge na fdvju smer novinarstvo? sicer ne delam jz ampak cele dneve poslušam d nej si neki zmislm, nj prosim kdo kj predlaga =)
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 16. Sep. 2008 19:47

Oh, bog, da greš drugim utrujat, kr se teb ne da razmišlat (govorim na splošno) ... Kaj če bi tej osebi diplomsko še napisala?

In pa, naslou teme je odvisn (tut) od tega, kdo je tvoj mentor in kero področje pokriva.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
_vampirk'ca
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a _vampirk'ca » 17. Sep. 2008 13:50

Aloha napisal/-a:Oh, bog, da greš drugim utrujat, kr se teb ne da razmišlat (govorim na splošno) ... Kaj če bi tej osebi diplomsko še napisala?

In pa, naslou teme je odvisn (tut) od tega, kdo je tvoj mentor in kero področje pokriva.

jah no, ta oseba je pač moja sestra in valda komu drugmu bom pomagala kukr sestri?! le zakaj obstajajo nazivi najboljša sestra?

mentorca pa podpira vse naslove diplomskih, edina ovira je, da mora biti po njenem mnenju izvedljiva.
Uporabniški avatar
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 20. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Josephina » 17. Sep. 2008 16:11

^^ Naj piše o nečem, kar jo zanima?
Uporabniški avatar
blue eye
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a blue eye » 18. Sep. 2008 7:32

Jutri me čaka zagovor..joj k bi blo že usaj mim :?
Za dežjem vedno posije sonce!!
Uporabniški avatar
small_star
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a small_star » 18. Sep. 2008 8:37

blue eye napisal/-a:Jutri me čaka zagovor..joj k bi blo že usaj mim :?

Saj bo... to je samo še formalnost, nič se ne boj. Držim pesti, da opraviš najboljše :zustimm:
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
Uporabniški avatar
blue eye
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a blue eye » 18. Sep. 2008 9:24

small_star napisal/-a:

Saj bo... to je samo še formalnost, nič se ne boj. Držim pesti, da opraviš najboljše :zustimm:

Vsi tko pravjo..bom jutri vidla, če to res drži :)
Uporabniški avatar
small_star
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a small_star » 18. Sep. 2008 10:51

blue eye napisal/-a:
small_star napisal/-a:

Vsi tko pravjo..bom jutri vidla, če to res drži :)

Drži, drži :). Sem letos 18.6. sama preizkusila in videla.
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
Uporabniški avatar
GoldenEye
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a GoldenEye » 18. Sep. 2008 12:02

blue eye, vso srečo na zagovoru! Sej bo šlo, boš vidla :)

Jst mam pa eno vprašanje... A mogoče katera ve, kako je, če imaš zagovor diplome v času, ko nimaš več statusa? Eni pravjo, da je to potrebno pol plačat, eni, da ni treba, če diplomiraš v dveh letih po tem, ko ti je potekel status... Tko, da ne vem...Me pa zelo zanima, ker men ne bo uspel diplomirat v roku... Sem pa gledala cenik na faxu pa piše da je cena za zagovor (izven statusa) okol 500 eur??? Upam, da nism prov vidla :)
Uporabniški avatar
small_star
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a small_star » 18. Sep. 2008 13:19

GoldenEye napisal/-a:Jst mam pa eno vprašanje... A mogoče katera ve, kako je, če imaš zagovor diplome v času, ko nimaš več statusa? Eni pravjo, da je to potrebno pol plačat, eni, da ni treba, če diplomiraš v dveh letih po tem, ko ti je potekel status... Tko, da ne vem...Me pa zelo zanima, ker men ne bo uspel diplomirat v roku... Sem pa gledala cenik na faxu pa piše da je cena za zagovor (izven statusa) okol 500 eur??? Upam, da nism prov vidla :)

Na našem faxu (visoka za zdravstvo Lj) je tako, če imaš opravljene vse izpite in ti po izteku statusa manjka le še diploma, ni potrebno plačat. Če pa imaš še izpite po izteku statusa, pa moraš plačat. Ravno kak dan nazaj sem govorila s sošolko o tem.
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
lorelaj
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a lorelaj » 18. Sep. 2008 18:46

Aloha napisal/-a:
lorelaj napisal/-a:A to maš Pušnikovo teto za mentorico? Še dobr, da vem, ker sem jo hotla za sometorico izbrat ... Ah ja, na predavanjih je pa vedno prijazna. :evil:

Huh, ja, kako si vedla?

Ker si prej napisala, da si jo slišala govort neki o RBD po TV-ju, pa sem se spomnila, da sem jo mela js tud čast vidt na 24 ur kako razpravlja o zvezdah. :lol: Še dobr, da si to napisala, ker drugače bi jo res še za somentorstvo prosila. Hvala! :)
Uporabniški avatar
blue eye
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a blue eye » 19. Sep. 2008 17:46

Jeeee diplomirala sem :D kok je dobr filing :wink:
Uporabniški avatar
small_star
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a small_star » 19. Sep. 2008 18:21

blue eye napisal/-a:Jeeee diplomirala sem :D kok je dobr filing :wink:

Čestitam! Je bilo hudo? Vidiš, je že za tabo. Boš videla ker dober filing je šele na podelitvi...
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi

Vrni se na Kariera

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]