diploma :(
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Lej, te zadeve se razlikujejo od faksa do faksa, zato se je smiselno pozanimat direkt na svojem faksu, kjer boš iz prve roke dobila odgovore, kt da tle dobiš par različic in tuhtaš, kera bi bla prava .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
small_star - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 3. 2008
- Kraj: made & heaven
Se strinjam z Aloho. Ker že recimo na našem faxu, se stvari razlikujejo od smeri do smeri. Celo pri moji smeri se zadeve obračajo iz leta v leto; generacija pred nami je imela teme napisane in si sam izbral, mi smo imeli mentorice in vsaka je imela število študentov, ki jim bo mentorica (itak približno vemo katero področje katera pokriva), letošnji generaciji absolventov pa so našim mentoricam dodali še druge predavatelje. Zadeve se spreminjajo iz leta v leto. Govorim za Visoko šolo za zdravstvo v Ljubljani, smer delovna terapija.
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
-
_vampirk'ca - Debatorica
- Na forumu od: 8. 4. 2008
mene pa zanima če ma kdo tuki kakršno koli pametno idejo (brez zafrkavanja) za naslov diplomske naloge na fdvju smer novinarstvo? sicer ne delam jz ampak cele dneve poslušam d nej si neki zmislm, nj prosim kdo kj predlaga =)
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Oh, bog, da greš drugim utrujat, kr se teb ne da razmišlat (govorim na splošno) ... Kaj če bi tej osebi diplomsko še napisala?
In pa, naslou teme je odvisn (tut) od tega, kdo je tvoj mentor in kero področje pokriva.
In pa, naslou teme je odvisn (tut) od tega, kdo je tvoj mentor in kero področje pokriva.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
_vampirk'ca - Debatorica
- Na forumu od: 8. 4. 2008
Aloha napisal/-a:Oh, bog, da greš drugim utrujat, kr se teb ne da razmišlat (govorim na splošno) ... Kaj če bi tej osebi diplomsko še napisala?
jah no, ta oseba je pač moja sestra in valda komu drugmu bom pomagala kukr sestri?! le zakaj obstajajo nazivi najboljša sestra?
mentorca pa podpira vse naslove diplomskih, edina ovira je, da mora biti po njenem mnenju izvedljiva.
-
small_star - Kofetarica
blue eye napisal/-a:Jutri me čaka zagovor..joj k bi blo že usaj mim
Saj bo... to je samo še formalnost, nič se ne boj. Držim pesti, da opraviš najboljše
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
-
blue eye - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 9. 2005
small_star napisal/-a:blue eye napisal/-a:Jutri me čaka zagovor..joj k bi blo že usaj mim
Saj bo... to je samo še formalnost, nič se ne boj. Držim pesti, da opraviš najboljše
Vsi tko pravjo..bom jutri vidla, če to res drži
Za dežjem vedno posije sonce!!
-
small_star - Kofetarica
blue eye napisal/-a:small_star napisal/-a:blue eye napisal/-a:Jutri me čaka zagovor..joj k bi blo že usaj mim
Vsi tko pravjo..bom jutri vidla, če to res drži
Drži, drži . Sem letos 18.6. sama preizkusila in videla.
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
-
GoldenEye - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 8. 2008
blue eye, vso srečo na zagovoru! Sej bo šlo, boš vidla
Jst mam pa eno vprašanje... A mogoče katera ve, kako je, če imaš zagovor diplome v času, ko nimaš več statusa? Eni pravjo, da je to potrebno pol plačat, eni, da ni treba, če diplomiraš v dveh letih po tem, ko ti je potekel status... Tko, da ne vem...Me pa zelo zanima, ker men ne bo uspel diplomirat v roku... Sem pa gledala cenik na faxu pa piše da je cena za zagovor (izven statusa) okol 500 eur??? Upam, da nism prov vidla
Jst mam pa eno vprašanje... A mogoče katera ve, kako je, če imaš zagovor diplome v času, ko nimaš več statusa? Eni pravjo, da je to potrebno pol plačat, eni, da ni treba, če diplomiraš v dveh letih po tem, ko ti je potekel status... Tko, da ne vem...Me pa zelo zanima, ker men ne bo uspel diplomirat v roku... Sem pa gledala cenik na faxu pa piše da je cena za zagovor (izven statusa) okol 500 eur??? Upam, da nism prov vidla
-
small_star - Kofetarica
GoldenEye napisal/-a:Jst mam pa eno vprašanje... A mogoče katera ve, kako je, če imaš zagovor diplome v času, ko nimaš več statusa? Eni pravjo, da je to potrebno pol plačat, eni, da ni treba, če diplomiraš v dveh letih po tem, ko ti je potekel status... Tko, da ne vem...Me pa zelo zanima, ker men ne bo uspel diplomirat v roku... Sem pa gledala cenik na faxu pa piše da je cena za zagovor (izven statusa) okol 500 eur??? Upam, da nism prov vidla
Na našem faxu (visoka za zdravstvo Lj) je tako, če imaš opravljene vse izpite in ti po izteku statusa manjka le še diploma, ni potrebno plačat. Če pa imaš še izpite po izteku statusa, pa moraš plačat. Ravno kak dan nazaj sem govorila s sošolko o tem.
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
- lorelaj
- Kofetarica
- Na forumu od: 27. 6. 2005
Aloha napisal/-a:lorelaj napisal/-a:A to maš Pušnikovo teto za mentorico? Še dobr, da vem, ker sem jo hotla za sometorico izbrat ... Ah ja, na predavanjih je pa vedno prijazna.
Huh, ja, kako si vedla?
Ker si prej napisala, da si jo slišala govort neki o RBD po TV-ju, pa sem se spomnila, da sem jo mela js tud čast vidt na 24 ur kako razpravlja o zvezdah. Še dobr, da si to napisala, ker drugače bi jo res še za somentorstvo prosila. Hvala!
-
small_star - Kofetarica
blue eye napisal/-a:Jeeee diplomirala sem kok je dobr filing
Čestitam! Je bilo hudo? Vidiš, je že za tabo. Boš videla ker dober filing je šele na podelitvi...
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]