diploma :(
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 312 prispevkov
• Stran 20 od 21
•
Prejšnja
1 ... 17, 18, 19, 20, 21
Naslednja
- LepaVida
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 1. 2010
Jaz pa enostavno nimam več časa za to bogo , diplomo. Imam druge prioritete ampak se bojim, da bo šel kmalu cel študij v pozabo... in sploh nikol ne bom dokončala te diplome. Najraje bi jo dala enemu za narest, ker men gre preveč živcev.
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
powerpuff napisal/-a:Ah kje, daj, če imaš občutek, da rabiš. Nič ni obvezno (moraš pa na nekaterih faksih baje dati potrdilo o izobrazbi lektorja oziroma račun).
Ja res mislim, da je to odvisno od faksa do faksa. Mislim, da je pri nas obvezno.
-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
Na mojem faksu v pravilniku piše, da je potrebno strokovno pregledat nalogo. Sem se pa pogovarjala z eno kolegico, ki je sicer eno leto mlajša in je diplomirala na istem faksu po novem bolonjskem programu (jaz sem še stari) pa mi je rekla, da je sicer ona dala lektorirat ampak so ji pol rekli - menda mentor, da ne bi rabla dat.
Tak da jaz tud nevem zdaj, jaz bom kr mentorja vprašala. Ampak mislim, da ma vsak faks drugače.
Tak da jaz tud nevem zdaj, jaz bom kr mentorja vprašala. Ampak mislim, da ma vsak faks drugače.
Yada, yada, yada...
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
Zadnje dni kar dost brskam po spletu, ker iščem še kake uporabne zadeve za diplomo in sem naletela na en oglas, kjer piše, da on namesto tebe naredi diplomo. Sem že slišala za take oglase in da obstajajo ljudje, ki ti za denar napišejo diplomo. Pol sem pa šla iz firbca še malo brskat in sem našla polno takih oglasov na netu. Sem bila kar šokirana koliko ljudi je dejansko pripravljeno napisat diplomo za nekoga drugega! Očitno je ta stvar pri nas zelo razširjena, čeprav se o njej zelo malo govori...
Poznate koga, ki take 'storitve' ponuja ali koga, ki si je dejansko kupil diplomo? Je taka diplomska naloga sploh v redu narejena ali je samo na hitrco neki vrženo skupaj? Ste že slišal za kak primer, da so koga dobili, da ni sam napisal diplome?
(Da ne bo kdo narobe razumel in si mislim, da se bom tega poslužila. Sprašujem zgolj iz firbca.)
Poznate koga, ki take 'storitve' ponuja ali koga, ki si je dejansko kupil diplomo? Je taka diplomska naloga sploh v redu narejena ali je samo na hitrco neki vrženo skupaj? Ste že slišal za kak primer, da so koga dobili, da ni sam napisal diplome?
(Da ne bo kdo narobe razumel in si mislim, da se bom tega poslužila. Sprašujem zgolj iz firbca.)
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
Tudi sama sem ze zasledila tale zadeve.....in bila presenecena in sokirana. Vendar po drugi plati, vprasanje kak koncen izdelek vn dobis, ce das nekomu tretjemu, da ti napise diplomo. Verjetno je veliko kopiranja iz neta, ne prevec poglobljeno ipd....ne vem no...mislim si, da ce nekdo hoce s tem sluzit, more na hitro neki spacat za nekoga.
-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
Tud jaz sem vidla že ogromno tega in nevem no, se je najdlo tud razne ponudbe celo na forumu od faksa Nevem res, jaz sebi najbolj zaupam tud čisto vest mam, ker vem da sem si sama prislužla diplomo... pa tud, če jo bom 5 let pisala sam da jo sama napišem. Na tak način pa tud sam neki novega zveš, se naučiš in tud na zagovoru ti prav pride če sam delaš diplomsko vsaj veš o čem si pisal
Poznam nobenga ne, ki bi mu nekdo drug za plačilo napisal diplomo al seminarsko ampak taki tud ne bodo menda javno priznali.
Poznam nobenga ne, ki bi mu nekdo drug za plačilo napisal diplomo al seminarsko ampak taki tud ne bodo menda javno priznali.
Yada, yada, yada...
Prvi neprebran prispevek • 312 prispevkov
• Stran 20 od 21
•
Prejšnja
1 ... 17, 18, 19, 20, 21
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov