dilema
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 12 prispevkov
• Stran 1 od 1
- andreyac
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 10. 2006
Pozdravljene!
Potrebovala bi vaša mnenja...
Trenutno sem absolvetka na EF v Ljubljani, ostaja mi še 5 izpitov. Problem je v tem, da so mi ostali le težki izpiti in nimam volje za dokončanje.
Se pa trenutno zanimam za prepis na Visoko poslovno in komercialno šolo v Celju. Če se prepišem, bom vsaj nekaj dokončala in imela izobrazbo.
Zanima me, kaj menite nasplošno o teh šola - mislim na tiste, ki niso v sklopu Univerz. Splošno velja, da so lažje in jih takoj narediš, itd. Ali mislite da pri delodajalcu vpliva tudi to, kje si diplomiral?
Hvala
Trenutno sem absolvetka na EF v Ljubljani, ostaja mi še 5 izpitov. Problem je v tem, da so mi ostali le težki izpiti in nimam volje za dokončanje.
Se pa trenutno zanimam za prepis na Visoko poslovno in komercialno šolo v Celju. Če se prepišem, bom vsaj nekaj dokončala in imela izobrazbo.
Zanima me, kaj menite nasplošno o teh šola - mislim na tiste, ki niso v sklopu Univerz. Splošno velja, da so lažje in jih takoj narediš, itd. Ali mislite da pri delodajalcu vpliva tudi to, kje si diplomiral?
Hvala
- kikiriki
- Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 4. 2007
Joj samo ne res take neumnosti naredit.
Te šole niso popolnoma nič priznane in ko ima delodajalec na mizi diplomo EF ali pa kakšnih teh, ki sedaj rastejo kot gobe po dežju, se brez premisleka odloči za EF.
Kateri izpiti pa so tako težki ? Čeprav ne hodim na EF kar dobro poznam razmere tam in predvidevam da te muči kakšna statistika, matematika, denar&finance...?
Moje mnenje je, da se potrudiš dokončati EF. Pet izpitov pa res ni nič strašnega.

Kateri izpiti pa so tako težki ? Čeprav ne hodim na EF kar dobro poznam razmere tam in predvidevam da te muči kakšna statistika, matematika, denar&finance...?
Moje mnenje je, da se potrudiš dokončati EF. Pet izpitov pa res ni nič strašnega.
- nepodpisana20
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 1. 2009
To je pa res največja neumnost, ki bi jo lahko naredila. Če si se do zdaj učila in trudila, ne smeš obupati s petimi izpiti. Zdaj mogoče misliš, da je najbolje, da se prepišeš, samo ko boš iskala službo in kasneje, ko boš dobila plačo, ti bo zagotovo žal, zakaj nisi dokončala EF. Vsak izpit se da narediti, moraš imeti samo voljo. Če ti prvič, drugič ali tretjič spodleti, boš pa mogoče v četrto imela srečo (in pa seveda že dovolj znanja), da izpit opraviš. Zavihaj rokave, pojdi za knjige in hitro opravi te izpite 

- astarta
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 10. 2006
- Kraj: daleč, daleč
pa ne zdaj obupat punca. Na keri smeri si? Kere izpite maš še za naredit???
Veš da je ef lj full priznan faks, pa akreditacije boš dobila na diplomo pa to nekaj velja.
Vse se da naučit, samo volja pa vztrajnost, pa če ne gre si poišči inštrukcije, jaz sem tud matematiko s pomočjo inštrukcij nardila s 7.
Samo voljo najdi.
Veš da je ef lj full priznan faks, pa akreditacije boš dobila na diplomo pa to nekaj velja.
Vse se da naučit, samo volja pa vztrajnost, pa če ne gre si poišči inštrukcije, jaz sem tud matematiko s pomočjo inštrukcij nardila s 7.
Samo voljo najdi.
- dečva
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 6. 2007
Andreyac jest sem čisto na istem. Letos sem ponavljala zadnji letnik, sedaj bom vpisala absolventa isto na EF. Ostali so mi še 4 izpiti. In se mi isto ne sanja kako naj jih nardim...
Nimam nobene motivacije se sploh spravit učit. Če se pa že spravim in grem opravljat izpit ter imam zloo dober občutek, da ga bom nardila potem pa vseeno padem. In sem spet na istem. No motivacija mi samo še bolj pade. Tako, da sem tudi jest čisto na tem, da pustim vse skupaj.
Nimam nobene motivacije se sploh spravit učit. Če se pa že spravim in grem opravljat izpit ter imam zloo dober občutek, da ga bom nardila potem pa vseeno padem. In sem spet na istem. No motivacija mi samo še bolj pade. Tako, da sem tudi jest čisto na tem, da pustim vse skupaj.
- nepodpisana20
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 1. 2009
Po moje bi pa vama že to moglo biti za motivacijo, da sta do zdaj opravili skoraj vse izpite
... Stisnita zobe, saj bo... Ker je res škoda obupat... Drugače bi bilo če bi imeli še najmanj 15 izpitov ali več.... Tako sta pa skoraj na cilju.... Vso srečo obema 

-
[vanessa] - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
glede na to da si pršla tko daleč in si nrdila že skor vse izpite (5 izpitou ni neč proti vsem ostalim) se ti res ne splača it drugam (čeprou bi se sama najrajš pobrala po hitrem postopku s tega faxa)
oh kko mi je znan ta občutek.. še bolj me zamori dejstvo da eni namenijo učenju 3 ure pa nrdijo (sicer s 6ko sam meni je to več ku dovolj) js pa k se trudim po več dni, padem
dečva napisal/-a:Andreyac jest sem čisto na istem. Letos sem ponavljala zadnji letnik, sedaj bom vpisala absolventa isto na EF. Ostali so mi še 4 izpiti. In se mi isto ne sanja kako naj jih nardim...
oh kko mi je znan ta občutek.. še bolj me zamori dejstvo da eni namenijo učenju 3 ure pa nrdijo (sicer s 6ko sam meni je to več ku dovolj) js pa k se trudim po več dni, padem

-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
Se strinjam z večino...
andreyac te razumem kako je, če ti ostanejo težki izpiti in nimaš nobene motivacije. Sama sem tudi prek mesecem dni šla en težek izpit delat že 5x in sem bla že čisto obupana, da mi zopet ne bo ratalo, da tega js ne bom nikoli naredila... Sem se vseeno na izpitu maksimalno potrudila in mi ga je ratalo nardit! In tudi za ostale težke izpite sem sedaj prepričana, da jih bom naredila, ker če je že ogrooomno ljudi naredilo pred mano faks vem, da ga bom tudi jaz dokončala!
Tko, da res se maksimalno potrudi še za te izpite, naj ti kaka sošolka pomaga ali si pa najami inštruktorja...resnično se ti ne splača odnehat zdaj na koncu, saj ti bo pomoje enkrat še žal!
andreyac te razumem kako je, če ti ostanejo težki izpiti in nimaš nobene motivacije. Sama sem tudi prek mesecem dni šla en težek izpit delat že 5x in sem bla že čisto obupana, da mi zopet ne bo ratalo, da tega js ne bom nikoli naredila... Sem se vseeno na izpitu maksimalno potrudila in mi ga je ratalo nardit! In tudi za ostale težke izpite sem sedaj prepričana, da jih bom naredila, ker če je že ogrooomno ljudi naredilo pred mano faks vem, da ga bom tudi jaz dokončala!
Tko, da res se maksimalno potrudi še za te izpite, naj ti kaka sošolka pomaga ali si pa najami inštruktorja...resnično se ti ne splača odnehat zdaj na koncu, saj ti bo pomoje enkrat še žal!
- lelija
- Debatorica
- Na forumu od: 18. 3. 2009
andreyac napisal/-a:Pozdravljene!
Hvala

Zadnjič spremenil lelija, dne 21. Avg. 2009 0:08, skupaj popravljeno 1 krat.
Prvi neprebran prispevek • 12 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov