Imam majhen problemček glede stanovanja v katerem bom bivala od oktobra dalje celo študijsko leto.
Torej....dogovarjala sem se za stanovanje, ki stane skupaj s stroški od 145-155 € (odvisno od stroškov), subvencija je v to že vključena. Stanovanje je skromno in majhno, vendar pa je soba velika in lepo opremljena, prav tako sta cimri, vsaj kolikor sem jih spoznala res SUPER. Lastnica mi ni preveč všeč, ampak tako ne živi v tem stanovanju. Stanovanje je blizu mojega faksa, tako da mi niti s trolo ne bi bilo treba hodit, je pa malo težav z ogrevanjem, ker je to bolj slabo uštimano...so sicer radiatorji električni, ampak to nanese precej elektrike potem. Stanovanje je potrebno plačati že za avgust, čeprav me ne bo notri.
Drugo stanovanje, pa notri bivajo že tri in iščejo še eno. Stanovanje s subvencijo pride od 120 - 130 €.Stanovanje je večje, ima tudi balkon, vendar pa je soba bolj starinsko opremljena, prav tako bi do faksa morala se vozit s trolo ali vsaj s kolesom. Stanovanje s začne plačevati s septembrom.
Zdaj pa sem malce v dilemi. Zlo mi je važno, da bi se s cimrami dobro razumela, po drugi strani pa plačevati več denarja na mesec, pa še me bo mogoče zeblo pozimi pa tud ne vem, če je vredno.
Kakšen nasvet bo zelo dobrodošel al pa kakšna izkušnja