Dijaški dom

Od šolanja do uresničitve karierne poti.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Tina^
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 8. 2008
Kraj: Kisovec

Neprebrana objavaNapisal/-a Tina^ » 28. Avg. 2008 17:18

Zdaj grem v 1. letnik SŠFKZ in zanima me, vse v zvezi z dijaškim domom. Ker sem se letos verjetno prepozno spomnila,da bi šla v dom, se bom drugo leto vpisala v Dijaški dom Ivana Cankarja in me zanima, če je katera tam? Kako majo opremljeno? Kakšne so sobe? Koliko plačuješ na mesec (vključno s hrano in vsem..)? Kaj sploh gledajo pri vpisih v dijaški dom/si avtomatsko sprejet al kako? Hvala za odgovore.
Lp
Uporabniški avatar
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 30. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Libido. » 28. Avg. 2008 17:39

jst sm bla za bežigradom v dijaškem domu .. zdej ne morem ti povedat kakšne so sobe in kako je opremljeno, ker ma to vsak dom drugače - mi smo meli po štukih mešano - fantje in punce, večina domov vem pa da ma vse ločeno po stavbah - vsak spol v svoji stavbi .. sobe so ble skoraj vse garsonjere - dokaj velike, za 3 s tušem in WC-jem ... v DIC-u sem slišala da so tudi kar lepo soe urejene ... plačevali smo pa okoli 170€ na mesec ...
ubistvu vem da pri nas so se tudi med letom kar vpisovali ... tako da vi kar pokličte, vprašajte če majo še kakšno prosto mesto in če ga majo ni prolema .... greš tja, si še malo ogledaš dom, kako ti je všeč in se potem vpišeš ... nič ti ni trea do naslednjega leta čakat, če majo kej prostega ... pogoj je pa kolkr vem samo to, da si dijak in da je tvoj domači kraj oddaljen 30km (nism čisto sigurna) ...
Let's swim to the moon .....
Uporabniški avatar
molekulca
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a molekulca » 30. Avg. 2008 20:35

jst sm bla v DIC-u 4 leta. od 8- 10 pa od 16-18 so učne ure. pri meni ni vzgojiteljica nikoli nič kaj dosti težila, pri njej je bilo pač tako, da če si mel dobre ocene in vzoren ni bilo problema, tudi če si kdaj mankal pri učnih. izhod zvečer lahko dobiš do desete ure, izjemoma do enajste, kaj več pa rabjo starši poklicat. hrana ni bila lih najbolš, sam se da preživet :D sobe so lepo opremljene(pač niso nove, sam so lepo ohranjene). v sobi je en pograd in ena postla zraven. ko sem bla jst tam, so nam lih zrihtal kuhinco na konc hodnika, tako da je prov fajn. kabel za internet je tudi v vsaki sobi, tako da so se posodobili :) v domu je tut ena mejhna knjižnica, fitnes pa en kup dejavnosti na katere lahko hodš.
če se boš vpisala zaprosi za B stavbo, ker je tam kuhinja in stavba je lepše ohranjena.
vzgojitelji so po večini fajn, se pa najdejo izjeme k trežijo in komplicirajo.... :)

Vrni se na Kariera

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov