Delo v Zari

Od šolanja do uresničitve karierne poti.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
nokia_b
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 4. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a nokia_b » 13. Mar. 2008 15:16

zara v centru je groza in strah, poleg tega so kak mesc nazaj dobl novo "šefico"..neizobraženo frklo, k misli, da boga za jaja drži... :lol: in komandira vse poprek...
zlo odsvetujem :D sm probala zdržat, pa na konc ugotovila, d ni vredno mojih živcev..
Uporabniški avatar
Smreka
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Smreka » 13. Mar. 2008 16:13

Amaretto napisal/-a:Jst sm delala kot svetovalka in sm mela 3,20 na uro.. ne vem pa točno a majo une z deliverya isto :)

Sam to je pa ful mal no, sploh za eno tako trgovino kt je Zara. Če pomislm, da jst plačujem 3 evre zato da v tisti mali trgovinici na stolu sedi pa skor nč ne dela... Ma odiranje itak...
Uporabniški avatar
Lotta*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Lotta* » 01. Jun. 2009 20:40

Hey hoo!

Zopet osvežujem tole temo. Med počitnicami si iščem neko delo in miceno se interesiram za Zaro. Dela kdo tam...predusem v Zari v centru Lj? Kolko ur na teden se dela?
Uporabniški avatar
ushergirl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 10. 2004
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ushergirl » 01. Jun. 2009 20:58

Delala med šolo, zdržala dva mesca, nehala. Mislm, da je delovni čas čist odvisn. jst sm mela srednjo šolo zrvn in so se ful prilagajal. Povpraš, sej zmer iščejo folk.
Uporabniški avatar
Lotta*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Lotta* » 01. Jun. 2009 21:01

Ma jz sm zdele med počitncami kr na hard pripravljena za delat. Oz bi rada neki tazga delala, da bi še lepo zaslužila. Zato pa sprašujem kok lohka tedensko ur nabereš u Zari...da vidm če se mi nekak splača povprašvat. Delala bi pa itaq 2 meseca skoz potlej septembra pa kokr bi mi izpiti dal šanso.
Uporabniški avatar
ushergirl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 10. 2004
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ushergirl » 01. Jun. 2009 21:02

8 zihr lohka delaš.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 09. Jun. 2009 23:27

Zara BTC
4€/h
5 ali 8 ur

odvisno od ostalih svetovalk, če ti bo ok al ne. se pa DELA. meni je blo kar za silo no. samo sem komaj čakala da grem ker sem mela teh cunj prek glave. :roll:
priporočem raje kako bershko. ista postavka, ista firma- to je vse združeno. in MANJ dela. :D baje. po govoricah sodeč.
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 10. Jun. 2009 8:58

claire napisal/-a:Zara BTC
4€/h
5 ali 8 ur

odvisno od ostalih svetovalk, če ti bo ok al ne. se pa DELA. meni je blo kar za silo no. samo sem komaj čakala da grem ker sem mela teh cunj prek glave. :roll:
priporočem raje kako bershko. ista postavka, ista firma- to je vse združeno. in MANJ dela. :D baje. po govoricah sodeč.
o
OO NEEE čimdlje od bershke! tISTE ženske tam in šefica in vse so tak hudič, sam pod prste te gledajo,sami hinauci.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 10. Jun. 2009 11:49

^^ hm. zanimivo mi je to, da nekateri govorijo pa ravno nasprotno. vem pa sama, da kdor je nov, si mora pridobiti "ugled". in marsikomu se to ne zdi prav. ampak jebat ga. tudi kasneje v službah bomo menda morali marsikaj potrpeti...
konec koncev sem jaz vedno ko so me razkurili pomislila "pa kaj. jaz sem tu študentka. lahko dam odpoved kadarkoli, ampak rabim keš." in 5ega v mesecu je blo fajn. :)
Uporabniški avatar
Balenciaga
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Balenciaga » 10. Jun. 2009 20:28

ZARA FUJ! čim dlje od teh primitivcev. prou vsak zna tok zakomplicirat kšno preprosto zadevo, da že ne veš več a si ti butast al so pa oni PRIZADETI. haha, js sm že komi čakala da grem stran :P urnik- pisala sm se 1 teden za vnaprej (po pravilih) kdaj bi delala, in se valda nikol nism pisala dopoldan, ker mam šolo in sm se to tut zmenila na intervjuju...AMPAK, sm bla kr naprej pisana na delivery zjutrej ob pondelkih pa da morm delat že zjutri, in sm rekla da ne morm ker mam šolo in je blo VSE narobe, češ da nimajo zamenjave. ja puši k***c, bi pa mal seznam gledala. da ne govorim o odmoru, delal smo od 8ih zjutri pa do 11.30 zvečer in smo mel 1 pavzo. haloooo???! (popis vseh cunj)

no, kokerkoli, tam me je še nakupvat minil kaj šele delat haha
<a href="http://fashion-mongers.blogspot.com/">Fashion Mongers - fashion blog</a>

<a href="http://patricias-closet.blogspot.com/">Patricia's Closet</a>
Uporabniški avatar
Balenciaga
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Balenciaga » 10. Jun. 2009 20:29

aha, delala sm pa v BTC-ju. ps: popuste dobiš šele 2 mesca po delu tm, pa tut sodelavci niso kej fer da bi ti dal svojo kodo, kok se šele opravlja tm notr! ufff veš vse o vseh že v prvem tednu haha
<a href="http://fashion-mongers.blogspot.com/">Fashion Mongers - fashion blog</a>

<a href="http://patricias-closet.blogspot.com/">Patricia's Closet</a>
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 11. Jun. 2009 11:45

claire napisal/-a:^^ hm. zanimivo mi je to, da nekateri govorijo pa ravno nasprotno. vem pa sama, da kdor je nov, si mora pridobiti "ugled". in marsikomu se to ne zdi prav. ampak jebat ga. tudi kasneje v službah bomo menda morali marsikaj potrpeti...
konec koncev sem jaz vedno ko so me razkurili pomislila "pa kaj. jaz sem tu študentka. lahko dam odpoved kadarkoli, ampak rabim keš." in 5ega v mesecu je blo fajn. :)

To se ni zgodilo men amapk dvema kolegicama. In sicer je blo tko, da je ena delala 2 mesca in je kumi čakala da gre stran. K sm pršla ke da mi pomaga kej zbirat al pa da sm jo pozdravla, jo je že šefica ošvrknla s pogledom in tok zaposlila zadi da sploh mi ni mogla pomagat. Pol tko je, da ko začneš delat si samo na blagajni neki tednov. Pa ženske so mim, ful hinavske, neprijazne, sploh te ne šmirglajo. Zdej nevem, ker one2 kukr jih poznam sta ful odprte in dvomm da se nista ble prpravljene uklučt v družbo pa pogovarjat. Sicer je pa to čudn da te starejše gledajo z viška, a ni?? Pa da si morš izborit ''ugled''..to je men mim.
Isto druga, je delala en tedn in je rekla, d ani prenesla tistih kislih fac :) in da se ne vidi tm kot kolektiv.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 12. Jun. 2009 19:45

Balenciaga napisal/-a:da ne govorim o odmoru, delal smo od 8ih zjutri pa do 11.30 zvečer in smo mel 1 pavzo. haloooo???! (popis vseh cunj)

tole kar opisuješ je inventura in je 2krat na leto + pavze imaš 2 ali 3 ker ti PRIPADAJO.
tako grozno pa spet ni no. :D
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 12. Jun. 2009 19:51

chiqqa napisal/-a: Sicer je pa to čudn da te starejše gledajo z viška, a ni?? Pa da si morš izborit ''ugled''..to je men mim.
Isto druga, je delala en tedn in je rekla, d ani prenesla tistih kislih fac :) in da se ne vidi tm kot kolektiv.

ah te babe tam... kul so po večini le študentke. redko katera redna. če imaš nesrečo in te fliknejo na kak tak oddelek delat se ti zmeša.
to je tisto- saj veš- kao ful frendice, ampak se žive ne morejo in se prilizujejo šeficam, da se kar kadi. niso pa tam vredne popolnoma NIČ več kot študentke in to jim gre v nos.
no kak oddelek naletiš, saj pravim. jaz sem, kar se tega tiče imela srečo in smo se na našem oddelku poklapale. vsaj to. ampak kaj, ko je ena trgovina in več oddelkov.
Uporabniški avatar
Lotta*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Lotta* » 12. Jun. 2009 20:01

Od česa pa je odvino na kateri oddelek te dajo? Na katerem je največ dela oz. največ kazga smotanga dela?

Vrni se na Kariera

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov