Delo v Zari
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
*kristyna* napisal/-a:Perchy napisal/-a:v lj je začetna 4
btc ma 3.80. vsaj tko je pisal v oglasih. Pa tudi drugače nam niso rekli.
btc je imel ze zdavnaj 4 začetno. pol so pa zdaj znižali. nisem slišala, da bi imela katera manj kot 4 začetno v btc-ju.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
Študentka. - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 2. 2007
Kaj pa glede delavnika, a so dost prilagodljivi oz. lahko dost zbiraš kdaj bi delal? (zarad obveznosti faksa)
pa še to. je res da imajo/imate prodajalke v zari nekaj popusta na oblačila? to bi prav prišlo
pa še to. je res da imajo/imate prodajalke v zari nekaj popusta na oblačila? to bi prav prišlo
-
aderyn - Debatorica
- Na forumu od: 16. 5. 2008
Živjo!
Se opravičujem, če ste to v tej temi že povedale..
Zanima me, kako sploh prideš do študentskega dela v Zari, npr. v centru? To me zanima predvsem za poletje (med letom - razen za vikende - mi poleg faksa ne bi zneslo). Oglasa na servisu nisem še nikoli zasledila, a bi morala kar kakšno prodajalko pocukat za rokav in jo vprašat, če kaj rabijo?
Kaj pa kakšne sedanje izkušnje, če katera trenutno dela tam? Ker je tema že precej stara in se je mogoče kakšna stvar že spremenila.
Hvala!
Se opravičujem, če ste to v tej temi že povedale..
Zanima me, kako sploh prideš do študentskega dela v Zari, npr. v centru? To me zanima predvsem za poletje (med letom - razen za vikende - mi poleg faksa ne bi zneslo). Oglasa na servisu nisem še nikoli zasledila, a bi morala kar kakšno prodajalko pocukat za rokav in jo vprašat, če kaj rabijo?
Kaj pa kakšne sedanje izkušnje, če katera trenutno dela tam? Ker je tema že precej stara in se je mogoče kakšna stvar že spremenila.
Hvala!
There are no shortcuts to any place worth going.
- IceIce
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 10. 2009
Stran od Zare. Resno! Ne priporocam!
Kot prvo, iscejo samo za dlje casa, tako da ce bos rekla, da isces samo cez poletje, te najverjetneje ne bodo vzeli. Drugace je pa najboljse it kar direkt v trgovino, pa na blagajni izpolnit obrazes s svojimi podatki.
Kot drugo pa delat tam ni prevec prijetno. Mogoce na zacetku, potem ko pa vidis kako vse poteka, te mine. Od svetovalcev se pricakuje cist prevec! Ko sem jaz delala tam, sem mela obcutek, kot da delam v eni v Pradi al pa Vuittonu v Parizu. Zelo neprijetno okolje za delat! Jaz zelo odsvetujem zaro, ce te pa zanima kaj vec, ti pa lahko podrobnosti napisem.
Kot prvo, iscejo samo za dlje casa, tako da ce bos rekla, da isces samo cez poletje, te najverjetneje ne bodo vzeli. Drugace je pa najboljse it kar direkt v trgovino, pa na blagajni izpolnit obrazes s svojimi podatki.
Kot drugo pa delat tam ni prevec prijetno. Mogoce na zacetku, potem ko pa vidis kako vse poteka, te mine. Od svetovalcev se pricakuje cist prevec! Ko sem jaz delala tam, sem mela obcutek, kot da delam v eni v Pradi al pa Vuittonu v Parizu. Zelo neprijetno okolje za delat! Jaz zelo odsvetujem zaro, ce te pa zanima kaj vec, ti pa lahko podrobnosti napisem.
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
ursa2502 napisal/-a:Hej!
Mene zanima, če zahtevajo od tebe kot študenta, da delaš vsak vikend pa tudi večino dni med tednom, lai so dokaj prilagodljivi?
V večini trgovin ravno zato vzamejo študente, da delajo za vikende, praznike, da pač redno zaposlenim ni treba. Sigurno rajši takega vzamejo, ki nima omejitev kdaj bi delal, kot nekoga, ki bi reku, da bi delal samo med tednom dopoldne.
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Ko sem bila jaz pred leeeeti na razgovoru v zari v btc-ju, so nam rekli, da se dela najmanj 4x na teden, od tega 2x mesečno vikende (ampak to je verjetno od trgovine do trgovine različno). Glede na to, da so po parih urah umaknili oglas s strani študentskega servisa, ker se nas je toliko oglasilo, si najbrž ne moreš ravno že v štartu zmišljevat, kako bi delala. Bojo raje vzeli nekoga, ki je bolj prilagodljiv, jih še dosti pride za tabo
- CaliLove*
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2011
haley napisal/-a:V večini trgovin ravno zato vzamejo študente, da delajo za vikende, praznike, da pač redno zaposlenim ni treba.
Ni nujno, vsaj v Zari ni tako (center). Redni delajo vsak drug vikend in tudi nedelje, praznike ter v izmenah dop/pop. Studentom se veliko bolj prilagajajo, ker imajo pac studijske obveznosti, redno zaposleni pa jih naceloma nimajo in so kao vedno na voljo. Zelijo pa, da studenti delajo vsaj 3x, 4x na teden, ker se jim bolj splaca imet manj ljudi, ki lahko vec delajo, kot pa vec ljudi, ki delajo 1x ali 2x na teden. S tem, da raje zamejo take, ki nimajo omejitev (oz. jih imajo manj) kdaj bi delali, se pa strinjam. Drugace pa studente vedno rabijo, ker se kar pogosto menjajo.
I can explain it to you. But I can't understand it for you.
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
^^Ni nujno, ampak je v večini primerov tako. V našem kraju, ko sem poklicala za delo v trgovini, so me vedno vprašali če lahko delam vikende oz. so kar rekli da so vikendi nujni za študente... In to je bilo skoraj v vseh trgovinah tako.
Recimo ena moja kolegica je zaposlena v eni trgovini, kjer ob nedeljah samo študentje delajo, da pač rednim ni treba. Ena druga kolegica je tudi v eni trgovini, kjer ob nedeljah dela ena redna in študentje (tko da ena redna pride samo vsakih nekaj nedelj na vrsto)...
Recimo ena moja kolegica je zaposlena v eni trgovini, kjer ob nedeljah samo študentje delajo, da pač rednim ni treba. Ena druga kolegica je tudi v eni trgovini, kjer ob nedeljah dela ena redna in študentje (tko da ena redna pride samo vsakih nekaj nedelj na vrsto)...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov