Delo v Zari
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- *kristyna*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 1. 2006
ubistvu jim dam prav. Pač po parih dneh da dobiš.
ne pa da cunje pobereš in greš. to je kina bitchy
ne pa da cunje pobereš in greš. to je kina bitchy
Love me or leave me. Hey! Where''s everybody going??
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
ja uniformo dobiš ko je razpoložljiva. ene so govorile, da bi jo moral vrniti. zakaj? oni to itak stran vržejo, ne dajo pol naprej valda. saj s hlačami nimaš kaj si za začet. majčke so pa za silo ok. čevlji pa tudi. jaz nisem dala nič nazaj. to gre itak v koš. isto kot kaki kosi iz izložb. če si jih noben ne vzame vržejo cunje stran.
-
Lotta* - Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 5. 2009
Prejšni teden sem vidla, da je Zara mela razpisana mesta za delo študentov. Pač na študentskem servisu. In ker sm jz ta vlak zamudila me zanima kako je sploh možno pridt u kontakt z ljudmi, ki se ukvarjajo z zaposlovanjem? Vem da so eni listki bli nekoč na blagajni...mejlov nobenih nikjer ne najdem. nej kr pokličem u trgovino pa te oni vežejo z pravimi ljudmi?
- miss*Summer*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 5. 2008
- Kraj: Ljubljana-Portorož
^^Poglej na internetno stran www.magistrat.si, oni majo čez Emporium, Zaro, Bershko, Pull&Bear...maš pod zavihkom zaposlitve napisane vse kontakte
- chiqqa
- Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 9. 2006
mene zanima, če sm jz učeri rezervirala ene stvari v Zari, pa dans ne bom mogla pridt do centra, a lahko pokličem pa podaljšam rezervacijo za 1 dan več?
Enkrat so mi tko podaljšal po telefonu v H&M-u in upam da je tut v Zari to možno?
hvala za odgovor
Enkrat so mi tko podaljšal po telefonu v H&M-u in upam da je tut v Zari to možno?
hvala za odgovor
-
SWEETprinces - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 9. 2008
- Kraj: ljubljana
ne spoznam se na zaro ampak tud delam v trgovini in smo prou vesele ce kdo poklice pa podaljsa. k vecina si rezervira, potem se pa ne prikaze...mal nesramno.
- chiqqa
- Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 9. 2006
Jz zmer uzamem kar rezerviram. oz. pred par mesci se mi je zgodil, da sm neki rezervirala pa res sm vedla, da ne bom mogla te stvari met (pač zaradi boljšega občutka rezervirala) in mi je blo potem tko bad še kdaj it v to trgovino, ko sm pa šla, sm pa naletela na isto prodajalko ki mi je tisti dan rezervirala neko cunjo in loh sam upam, da se me ni zapomnla hehe
- *kristyna*
- Komunikatorka
chiqqa- prostor kjer so stvari rezervirane se zjutraj sprazni (ponavadi). Tako da dajo nazaj na police. Nevem pa kako je s tem da pokličeš.
ne. 3.80€- začetna (potem če si priden ti začnejo višat)
claire napisal/-a:buubbika napisal/-a:Kolk pa je plačano delo v Zari? 4€?
ja.
ne. 3.80€- začetna (potem če si priden ti začnejo višat)
- *kristyna*
- Komunikatorka
Perchy napisal/-a:v lj je začetna 4
btc ma 3.80. vsaj tko je pisal v oglasih. Pa tudi drugače nam niso rekli.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov