Delo v strežbi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Bulma - Cosmopsiho
- Prispevkov: 2634
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
Za mene ma delo v strežbi samo eno prednost: da spoznaš dosti folka. Slabo mi je pa vse drugo-pijani dosadni ljudje,ki te po možnosti šlatajo tam, da moreš biti cel čas na nogah itd.
Jaz osebno ne bi nikolo delala v srežbi. Edino če bi resno kriza bla
Jaz osebno ne bi nikolo delala v srežbi. Edino če bi resno kriza bla
Is sex dirty? Only if it’s done right.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Prispevkov: 7612
- Na forumu od: 23. 1. 2006
oh, sej nevem če bom najdla kšno dobro stvar
začnem pri slabih..
-najprej so na vrsti obupni lastniki lokalov.preveč naduti, prepotentni in vzvišeni (vsaj po mojih izkušnjah, ki jih res ni malo)...pričakujejo od tebe, da se boš stegnla tam in to za veliko premale pare...
-tečne stranke.pod to štejem vse slinaste pijance in zopre babice in familije, ki misljo da ko pridejo na pjačo, d asi lahko dovolijo vse!in familije, ki ne znajo umirit frocov, pa ti letajo pod nogami in mimo grede sesuješ kej s pladnja oz. roke...Najbolj na živce mi grejo pa tisti, ki se usedejo in hočejo TAKOJ postrežbo, lokal pa polen in pred njimi še 5 narčil.pol pa vsrisk in pisk in naj se šefa pokliče in lalalal, ker se jim ne da počakat dve minute in ker pričakujejo od natakarjev da so stroji!
-dosadni in nerazumljivi programi...samo ena vrsta je uredu.
-jebene stalne stranke, ki se še dve uri po koncu obratovanja lokala nočejo pobrat domov in jih morš čakat v nedogled in dolgo v noč, brez da bi ka rekel-če ne seveda šefe znosri, če mu zajebeš stalne stranke..
-nardiš 50 kilometrov na dan (no odvisno od lokala in gužve) in predvsem zato, ker gost ko naroči je nesposoben rečt za račun, in ti pol reče ko mu prineseš za pit, potem pa bi rad še čike, pol še čigumije, pa še sendvič--in pol eno uro letaš gor in dol samo zarad ene mize, ki s enezna odlot in povedat na začetku kaj bojo.kod da mam jst zdej cajt s esamo z njimi ukvarjat..
-preveč pospravljanja ob končanem delavniku...sploh pa poleti.
-v nekaterih lokalih je prepovedano poslušat piratske oz. prepečene cdje zarad inšpekcije in si cel dan obsojen na govoričenje ote rož, al pa bastiana kepica
da nosiš hrano v rokah, morš bit že cel umetnik-krožniki žgejo!
in dobre strani:
-loh kadiš kadar ti paše-če seveda nimaš velike gužve
-spiješ šest kavic če ti sede
-se lahko mirno usedeš, če ni gužve
ni ti dolgčas
-lubek pride na kavico al pa perček
-in še nekaj anonimnih reči
tko da moja ugotovitev....je veliko bolših del, kot pa gostinstvo!!!definitivno!sploh pa če maš par kil preveč in tri lase postrani in če se ti ne da slinit pijancom!
and thats it
začnem pri slabih..
-najprej so na vrsti obupni lastniki lokalov.preveč naduti, prepotentni in vzvišeni (vsaj po mojih izkušnjah, ki jih res ni malo)...pričakujejo od tebe, da se boš stegnla tam in to za veliko premale pare...
-tečne stranke.pod to štejem vse slinaste pijance in zopre babice in familije, ki misljo da ko pridejo na pjačo, d asi lahko dovolijo vse!in familije, ki ne znajo umirit frocov, pa ti letajo pod nogami in mimo grede sesuješ kej s pladnja oz. roke...Najbolj na živce mi grejo pa tisti, ki se usedejo in hočejo TAKOJ postrežbo, lokal pa polen in pred njimi še 5 narčil.pol pa vsrisk in pisk in naj se šefa pokliče in lalalal, ker se jim ne da počakat dve minute in ker pričakujejo od natakarjev da so stroji!
-dosadni in nerazumljivi programi...samo ena vrsta je uredu.
-jebene stalne stranke, ki se še dve uri po koncu obratovanja lokala nočejo pobrat domov in jih morš čakat v nedogled in dolgo v noč, brez da bi ka rekel-če ne seveda šefe znosri, če mu zajebeš stalne stranke..
-nardiš 50 kilometrov na dan (no odvisno od lokala in gužve) in predvsem zato, ker gost ko naroči je nesposoben rečt za račun, in ti pol reče ko mu prineseš za pit, potem pa bi rad še čike, pol še čigumije, pa še sendvič--in pol eno uro letaš gor in dol samo zarad ene mize, ki s enezna odlot in povedat na začetku kaj bojo.kod da mam jst zdej cajt s esamo z njimi ukvarjat..
-preveč pospravljanja ob končanem delavniku...sploh pa poleti.
-v nekaterih lokalih je prepovedano poslušat piratske oz. prepečene cdje zarad inšpekcije in si cel dan obsojen na govoričenje ote rož, al pa bastiana kepica
da nosiš hrano v rokah, morš bit že cel umetnik-krožniki žgejo!
in dobre strani:
-loh kadiš kadar ti paše-če seveda nimaš velike gužve
-spiješ šest kavic če ti sede
-se lahko mirno usedeš, če ni gužve
ni ti dolgčas
-lubek pride na kavico al pa perček
-in še nekaj anonimnih reči
tko da moja ugotovitev....je veliko bolših del, kot pa gostinstvo!!!definitivno!sploh pa če maš par kil preveč in tri lase postrani in če se ti ne da slinit pijancom!
and thats it
-
SETA II - Komunikatorka
- Prispevkov: 185
- Na forumu od: 15. 12. 2005
- Kraj: Ljubljana
Moje izkušnje:
plusi so
- dobiš zanimiv in neposreden pogled na to, kako se pravzaprav folk na splošno obnaša
- naučiš se nekih malih trikov, ki jih lahko tud privat uporabljaš
- naučiš se "diplomatsko" obnašat oziroma zadržat, takrat ko bi sicer pop*... (čeprav to pravzaprav niti ni plus, mogoče minus)
- skos se neki dogaja (razen če pač delaš v lokalu, ki nima prometa) in cajt hitro mine
- mal bolj si na tekočem s cenami v ponudbi
- če maš rada akcijo, če si rada med ljudmi (pa pripravljenost tud mal garat, kadar je gužva), je to idealno delo
- spoznaš marikoga, že sodelavcev ki znajo bit zlo fajn, je ponavadi kar nekaj
minusi so pa
- če delaš v recmo mal bolj popularnem loklau, kjer so mal večje kapacitete obiska, se orng namatraš, zlasti v času (d)opoldanskih kavic na sončku - takrat je vse zlo robotsko in morš kr obvladat že, da te stranke ne čakajo (se pa glih skos take gužve največ naučiš)
- včasih maš kazga čudaka za šankom, ki utruja po nepotrebnem in je že totalno pijan, pa hoče na vsak način še naročat, ob čemer veš, da bo naredu štalo al bo pa treba še klicat kazga rešilca... Čeprov takih primerov ni velik, če so, so tam, kjer so v bližini tudi varnostniki.
- včasih morš koga zamenjat in dobiš kak zlo neugoden termin, ki ti ne sede čist
- navadit se morš pa pr temu delu zlasti na to, da se najde kak kao ful intelektualec z vzvišenim in omejenim pogledom na svet, ki ti, potem ko mu prijazno prineseš njegov sok/kavo/pivo/etc., prbije kšno tako nizko, v smislu "ah sej vi natakarji ste itak vsi glupi in delate kot za tekočim trakom"... Žal ljudje še vedno o gostincih tko razmišljajo - da so vsi eni kmetavzi, ki ne znajo več kot pa poštevanko in da je delat v lokalu easy. Kar zagotovo ni. Vsakmu takemu pametnjakoviču torej ne smeš pustit veselja, se sam obrneš in greš oz. ignoriraš njegove izjave. Čeprav mene to še zdaj ko slišim kaj tazga totalno razpizdi. Vsakmu takmu, ki pametuje, bi dala šanso, da gre sam probat delat v šank in se izkazat, pa da vidmo če se splača delat finga. Pri čemer ti ta "kritični" gostje lokalov pozabljajo ne sam, da 1. tud če je človk (gostinec) res formalno pač neizobražen, zato še ni nujno glup in 2. je pravzaprav večina delovne sile v lokalih marljivih študentov, ki si ob faksu pač služjo svojo "žepnino", torej niso kr "tam eni". Skratka - morš met trdo kožo, da se navadiš oz. da ti take arogantne izjave ne sesujejo ega oz. ne vzamejo veselja do dela v lokalu. Mene moram priznat je mal minil tud zarad tega.
- včasih ti je bad, ko pride pet tvojih kolegov na pijačo, recimo v petek zvečer, in grejo npr. pol še kam drugam žurat, ti pa ne morš z njimi, pa recimo ful bi
- če delaš zvečer ali ponoči, si marsikdaj zelo utrujen, ampak morš met na koncu še energijo za pospravt cel lokal. To se zna zavlečt tud na eno uro, odvisno od tega, kolk velik je lokal. Sej med čiščenjem nikol nisi sam (razen če si zaposlen v nekem mini cafeju z desetimi mizami max.), ampak utrudljivo zna bit pa vseen. Čeprov tud v tem se počasi zverziraš. od razstavljanja kavomatov, štetja pijače, razstavljanja in čiščenja pomivalnega stroja, pucanja miz, kozarcev, polnjenja sodov, preverjanja, če je slučajno v zadnji uri šihta wc poplavil itd...
- minus so marsikdaj razžrte roke - koža ti ful trpi, ker maš skos neki z uno vodo pa na kon čistili opravka. Tko da je treba v izdatnih količinah kremo uporablat, ko nehaš na šihtu
Drugih minusov se ta hip ne bi spomnila. Kokrkol obrnem, tud kadar je blo naporno, je bil filing na koncu vedno dober. In men je bil šank eno velko učenje o folku, o sebi, o koristnosti, in vedno je blo zanimivo, kokrkol vzameš. Tko da, minusi so sicer bolj na dolgo obrazloženi, sam to še ne pomen, da so prevladal.
Kar sem pozabla, bo pa zihr še kdo drug dodal po svojem mnenju.
plusi so
- dobiš zanimiv in neposreden pogled na to, kako se pravzaprav folk na splošno obnaša
- naučiš se nekih malih trikov, ki jih lahko tud privat uporabljaš
- naučiš se "diplomatsko" obnašat oziroma zadržat, takrat ko bi sicer pop*... (čeprav to pravzaprav niti ni plus, mogoče minus)
- skos se neki dogaja (razen če pač delaš v lokalu, ki nima prometa) in cajt hitro mine
- mal bolj si na tekočem s cenami v ponudbi
- če maš rada akcijo, če si rada med ljudmi (pa pripravljenost tud mal garat, kadar je gužva), je to idealno delo
- spoznaš marikoga, že sodelavcev ki znajo bit zlo fajn, je ponavadi kar nekaj
minusi so pa
- če delaš v recmo mal bolj popularnem loklau, kjer so mal večje kapacitete obiska, se orng namatraš, zlasti v času (d)opoldanskih kavic na sončku - takrat je vse zlo robotsko in morš kr obvladat že, da te stranke ne čakajo (se pa glih skos take gužve največ naučiš)
- včasih maš kazga čudaka za šankom, ki utruja po nepotrebnem in je že totalno pijan, pa hoče na vsak način še naročat, ob čemer veš, da bo naredu štalo al bo pa treba še klicat kazga rešilca... Čeprov takih primerov ni velik, če so, so tam, kjer so v bližini tudi varnostniki.
- včasih morš koga zamenjat in dobiš kak zlo neugoden termin, ki ti ne sede čist
- navadit se morš pa pr temu delu zlasti na to, da se najde kak kao ful intelektualec z vzvišenim in omejenim pogledom na svet, ki ti, potem ko mu prijazno prineseš njegov sok/kavo/pivo/etc., prbije kšno tako nizko, v smislu "ah sej vi natakarji ste itak vsi glupi in delate kot za tekočim trakom"... Žal ljudje še vedno o gostincih tko razmišljajo - da so vsi eni kmetavzi, ki ne znajo več kot pa poštevanko in da je delat v lokalu easy. Kar zagotovo ni. Vsakmu takemu pametnjakoviču torej ne smeš pustit veselja, se sam obrneš in greš oz. ignoriraš njegove izjave. Čeprav mene to še zdaj ko slišim kaj tazga totalno razpizdi. Vsakmu takmu, ki pametuje, bi dala šanso, da gre sam probat delat v šank in se izkazat, pa da vidmo če se splača delat finga. Pri čemer ti ta "kritični" gostje lokalov pozabljajo ne sam, da 1. tud če je človk (gostinec) res formalno pač neizobražen, zato še ni nujno glup in 2. je pravzaprav večina delovne sile v lokalih marljivih študentov, ki si ob faksu pač služjo svojo "žepnino", torej niso kr "tam eni". Skratka - morš met trdo kožo, da se navadiš oz. da ti take arogantne izjave ne sesujejo ega oz. ne vzamejo veselja do dela v lokalu. Mene moram priznat je mal minil tud zarad tega.
- včasih ti je bad, ko pride pet tvojih kolegov na pijačo, recimo v petek zvečer, in grejo npr. pol še kam drugam žurat, ti pa ne morš z njimi, pa recimo ful bi
- če delaš zvečer ali ponoči, si marsikdaj zelo utrujen, ampak morš met na koncu še energijo za pospravt cel lokal. To se zna zavlečt tud na eno uro, odvisno od tega, kolk velik je lokal. Sej med čiščenjem nikol nisi sam (razen če si zaposlen v nekem mini cafeju z desetimi mizami max.), ampak utrudljivo zna bit pa vseen. Čeprov tud v tem se počasi zverziraš. od razstavljanja kavomatov, štetja pijače, razstavljanja in čiščenja pomivalnega stroja, pucanja miz, kozarcev, polnjenja sodov, preverjanja, če je slučajno v zadnji uri šihta wc poplavil itd...
- minus so marsikdaj razžrte roke - koža ti ful trpi, ker maš skos neki z uno vodo pa na kon čistili opravka. Tko da je treba v izdatnih količinah kremo uporablat, ko nehaš na šihtu
Drugih minusov se ta hip ne bi spomnila. Kokrkol obrnem, tud kadar je blo naporno, je bil filing na koncu vedno dober. In men je bil šank eno velko učenje o folku, o sebi, o koristnosti, in vedno je blo zanimivo, kokrkol vzameš. Tko da, minusi so sicer bolj na dolgo obrazloženi, sam to še ne pomen, da so prevladal.
Kar sem pozabla, bo pa zihr še kdo drug dodal po svojem mnenju.
"Bogovi nas spoštujejo, kadar delamo, ljubijo pa nas, ko plešemo."
-
Saša_26 - Komunikatorka
- Prispevkov: 102
- Na forumu od: 28. 6. 2004
Danes pa sem bila res vesela, da je nekdo pred mano že napisal podoben "spis".
Dodala bi le še to, da je šlatanje nedopustljivo in tega ne smeš dopustiti niti ti niti tvoj šef!
Da je napitnina TVOJA in ne od šefa! To je nagrada za tvoje delo in trud!
Res je, da natakarji nismo navadna raja in bebci, nekateri smo tudi izučeni gostinski tehniki in imamo večletne izkušnje-kombinacija tega je zmagovalna, pa ne da bi se hvalila. Naš poklic je res podcenjen! Vedno sem bila pripravljena neko osebo naučiti dela v gostinstvu, lahko študenta ali ne, vendar le v primeru da se je bila oseba res pripravljena naučiti. Če je hotela le dobro plačilo za "obešanje" po šanku, je lahko šla, ker take osebe delajo sramoto našemu poklicu.
Ta poklic je lahko zelo težek, ampak tudi zelo lep! Če SI oseba za to, potem ne bo težav, ampak je res potrebna trda koža. Prijaznost in nasmeh!
Dodala bi le še to, da je šlatanje nedopustljivo in tega ne smeš dopustiti niti ti niti tvoj šef!
Da je napitnina TVOJA in ne od šefa! To je nagrada za tvoje delo in trud!
Res je, da natakarji nismo navadna raja in bebci, nekateri smo tudi izučeni gostinski tehniki in imamo večletne izkušnje-kombinacija tega je zmagovalna, pa ne da bi se hvalila. Naš poklic je res podcenjen! Vedno sem bila pripravljena neko osebo naučiti dela v gostinstvu, lahko študenta ali ne, vendar le v primeru da se je bila oseba res pripravljena naučiti. Če je hotela le dobro plačilo za "obešanje" po šanku, je lahko šla, ker take osebe delajo sramoto našemu poklicu.
Ta poklic je lahko zelo težek, ampak tudi zelo lep! Če SI oseba za to, potem ne bo težav, ampak je res potrebna trda koža. Prijaznost in nasmeh!
Don`t regret something that you did, because at one time...you wanted it!
-
astra_mb - Cosmopolitanka
- Prispevkov: 1027
- Na forumu od: 25. 8. 2005
jaz sem osebno delala zelo malo v strežbi....ker delam bolj druge stvari v gostinstvu....sem pa dejansko zdaj skoraj "šefica"...in počasi vse prevzemam...
pa naj še jaz povem kako zgleda to pri nas
+:
750-900 sit na uro+ vsa napitnina...(kar se z pridnim delom včasih tudi dvigne)
hrana in pijača neomejeno..
pri nas ni pijancev...nobenega šlatanja....in zelo prijetni gostje vseh generacij...
ni nočnega dela..dela se največ do 1-ih ponoči...pa še to redko...
spozna se veliko ljudi
-:
večinoma se dela med vikendi( kar pa je za nekatere +)
pa naj še jaz povem kako zgleda to pri nas
+:
750-900 sit na uro+ vsa napitnina...(kar se z pridnim delom včasih tudi dvigne)
hrana in pijača neomejeno..
pri nas ni pijancev...nobenega šlatanja....in zelo prijetni gostje vseh generacij...
ni nočnega dela..dela se največ do 1-ih ponoči...pa še to redko...
spozna se veliko ljudi
-:
večinoma se dela med vikendi( kar pa je za nekatere +)
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
-
amyZ - Kofetarica
- Prispevkov: 671
- Na forumu od: 31. 3. 2005
- Kraj: trbovlje
jz nikakor neb delala v strežbi, tud za en mesc ne. sej mogoč je dobr k si v kontaktu z ljudmi, pa skoz maš del, ampak vsi tisti moški, tud če niso pjani, so pa sitni. ne hvala! nimam jz živcev za to.
zatorej priporočam hladnokrvnost in živce za tako delo!
zatorej priporočam hladnokrvnost in živce za tako delo!
-
CorfuGirl - Debatorica
- Prispevkov: 456
- Na forumu od: 9. 8. 2005
Jaz sem tudi delala v strežbi..Nekje eno leto.Delala sem v loklau kjer so se zbiral sami moški.Ženska je pršla mogoče notr na mesec.Nč več!
Negativno kar mi je pri tem je to da so se nekateri napili in potem težili tja v tri dni in meni je šlo to kar na živce.In potem pride zjutraj 20 ljudi notr in vsi hočejo kave in sem se kar namučila da sem vsem ustregla!!!
Pozitivno kar mi je pri tem pa mi je bilo da sem spoznavala folk,da sem se ves čas gibala,da mi ni bilo nikoli dolgčas,da sem staknila nova prijatelstva,....no bilo mi je kar fajn.Skratka še bi šla v ta poklic!
Negativno kar mi je pri tem je to da so se nekateri napili in potem težili tja v tri dni in meni je šlo to kar na živce.In potem pride zjutraj 20 ljudi notr in vsi hočejo kave in sem se kar namučila da sem vsem ustregla!!!
Pozitivno kar mi je pri tem pa mi je bilo da sem spoznavala folk,da sem se ves čas gibala,da mi ni bilo nikoli dolgčas,da sem staknila nova prijatelstva,....no bilo mi je kar fajn.Skratka še bi šla v ta poklic!
"Vsaka ženska je lahko lepa, le če zna pravilno poudariti svoje prednosti".
- madgirl
- Sramežljivka
- Prispevkov: 8
- Na forumu od: 4. 5. 2006
trenutno delam v strežbi, že kar neki časa.
na začetku mi je par stvari moril, pa sm se hitr navadla na vse.tud najbol nadležne pijančke se da utišat
da ne govorim o tem da sem na začetku misla da mi bojo noge odpadle...zdej pa brez problema delam 3 dni skupaj vsak dan po 13, 14 ur(vikend)
tud glede plače mi je d best, mam 1000 na uro tko da
delam pa na odprtem tko da mi tud lasje pa obleka ne smrdi NIČ!
prej pa sem delala v enem nočnem lokalu, je bil pa obup...tečen šef, tečen folk ko so mal pijani, slabše plačano, pa še smrdela sm po alkotu in dimu tko da sm si mogla vse prat vsak dan
jaz pravim da če si prov izbereš lokal, pa če se znaš mal pogajat za plačo...zna bit čist super!
moraš pa bit človek za to.gobčen..., pa ne sme te bit strah komu kaj rečt...če daš na začetku folku vedit da se ni za zajebavat s tabo maš pol skoz mir
na začetku mi je par stvari moril, pa sm se hitr navadla na vse.tud najbol nadležne pijančke se da utišat
da ne govorim o tem da sem na začetku misla da mi bojo noge odpadle...zdej pa brez problema delam 3 dni skupaj vsak dan po 13, 14 ur(vikend)
tud glede plače mi je d best, mam 1000 na uro tko da
delam pa na odprtem tko da mi tud lasje pa obleka ne smrdi NIČ!
prej pa sem delala v enem nočnem lokalu, je bil pa obup...tečen šef, tečen folk ko so mal pijani, slabše plačano, pa še smrdela sm po alkotu in dimu tko da sm si mogla vse prat vsak dan
jaz pravim da če si prov izbereš lokal, pa če se znaš mal pogajat za plačo...zna bit čist super!
moraš pa bit človek za to.gobčen..., pa ne sme te bit strah komu kaj rečt...če daš na začetku folku vedit da se ni za zajebavat s tabo maš pol skoz mir
-
ANGELgirl - Kofetarica
- Prispevkov: 770
- Na forumu od: 9. 11. 2004
- Kraj: Ljubljana
Meni je bilo kar všeč ko sem delala v strežbi, vendar res ni vsak primeren zato.
Bila sem v kar popularnem lokalu in sem vsake toliko časa res zaplavala.Všeč mi je bilo predvsem zato, ker si spoznal nove ljudi,čas ti hitreje mine, napitnina je v popularnem lokalu zelo visoka...Minusi so bili pa pri meni edino to da sem imela v k*** sodelovce in so me res vedno obrekovali tudi pred gosti. Zato nisem zdržala več pritiska in sem nehala.
Včasih mi je prav žal, ker folk je bil pa fenomenalen. Ni bilo ne starih pijancev in ne mulcev. Ravno prava kombinacija.
Bila sem v kar popularnem lokalu in sem vsake toliko časa res zaplavala.Všeč mi je bilo predvsem zato, ker si spoznal nove ljudi,čas ti hitreje mine, napitnina je v popularnem lokalu zelo visoka...Minusi so bili pa pri meni edino to da sem imela v k*** sodelovce in so me res vedno obrekovali tudi pred gosti. Zato nisem zdržala več pritiska in sem nehala.
Včasih mi je prav žal, ker folk je bil pa fenomenalen. Ni bilo ne starih pijancev in ne mulcev. Ravno prava kombinacija.
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
-
Ursyna - Komunikatorka
- Prispevkov: 210
- Na forumu od: 28. 10. 2005
- Kraj: malo tu malo tam
jzt sm tud delala v strežbi in nikol več!!! (no ja nikoli ne reci nikoli!)
najbl bedn je:
pijanci
naduteži
zakajen lokal
dolgčas če ni nobenga
živčnost če je gužva
plača je majhna
tko da tiste punce ki mislite delat v strežbi, (moj nasvet): najdite tak lokal kjer so mladi, kjer se zgodaj zapre, in kjer je plačano vsaj 800sit/h... še bolš je če je več
najbl bedn je:
pijanci
naduteži
zakajen lokal
dolgčas če ni nobenga
živčnost če je gužva
plača je majhna
tko da tiste punce ki mislite delat v strežbi, (moj nasvet): najdite tak lokal kjer so mladi, kjer se zgodaj zapre, in kjer je plačano vsaj 800sit/h... še bolš je če je več
-
black_mamba - Komunikatorka
- Prispevkov: 115
- Na forumu od: 10. 2. 2006
Js sem tud delala v strežbi in sicer v eni slaščičarni. Tako da me je edino motla gužva od vikendih in ena sodelavka, ki mi je vedno težila da premalo delam ona je pa sedela.
Tko da dost negativnih izkušn v strežbi nimam. Mam pa s šefi ampak to je druga godba.
Tko da dost negativnih izkušn v strežbi nimam. Mam pa s šefi ampak to je druga godba.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov