delo v proizvodnji...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- funny baby
- Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 9. 2008
Mislim, da za redno nimam moznosti, ne vem. Namerc stara sem toliko, da bi faks lahko ze koncala ne pa sele zacela
nikoli se namrec nisem nameravala vpisati na faks, zato sem sla tudi na tako srednjo solo, da bi takoj imela poklic. Jst sem srednjo solo koncala nekje 8 let nazaj. Potem sem sla pa skoraj takoj na zavod in vse kar sem dobila so bile proizvodnje iz strani zavoda. Sama pa sem si zrihtala kar nekaj razgovorov za administrativna dela, edina slabost je bila, da je bilo veliko prijavljenih.
No in ravno danes so me iz teh predavanj zopet klicali za predstavitev nekega delavnega mesta, po telefonu nikoli ne povejo kaksno delovno mesto to je. Ko pa pridem tja pa vedno proizvodnja. Pop****** bom, ce bo spet proizvodnja.

No in ravno danes so me iz teh predavanj zopet klicali za predstavitev nekega delavnega mesta, po telefonu nikoli ne povejo kaksno delovno mesto to je. Ko pa pridem tja pa vedno proizvodnja. Pop****** bom, ce bo spet proizvodnja.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Redno se lahko vpišeš pri katerih letih hočeš, to ni ovira (le nad 27 let- se mi zdi- ti pri delu preko ŠS vzamejo dodatnih 25%).
Vidiš, tole je znak da je ogromno ljudi s takšno izobrazbo.
Sama pa sem si zrihtala kar nekaj razgovorov za administrativna dela, edina slabost je bila, da je bilo veliko prijavljenih.
Vidiš, tole je znak da je ogromno ljudi s takšno izobrazbo.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov