Delo: stevardesa/šola za stevardese [Združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- roni
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 9. 2007
- Kraj: Ljubljana
http://www.adria.si/sl/article.cp2?cid= ... op-article
:O kva pa je to?? kr spet razpis.. to mi je pa mal čudn.
:O kva pa je to?? kr spet razpis.. to mi je pa mal čudn.
Zadnjič spremenil roni, dne 04. Jan. 2009 13:36, skupaj popravljeno 1 krat.
- dečva
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 6. 2007
Pomoje, da se loh še enkrat prjavš. Kolk ma pa smisla pa ne vem... mislm, da bl mal. Ker, če jim enkrat nismo bli všeč, jim pomoje tud drugič ne bomo. Jest če bi padla na jezikih bi se prjavla še enkrat, sam zdej se mi pa zdi mal brez veze. Sporoči, če se prijaviš.
- chiqqa
- Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 9. 2006
jz bi tut, pa mam doptrijo..pa kaj pol če mamo leče??
jz ubistvu vidm bolš k pol mojih sošolk k nimajo dioptrije sploh
jezna!
res nevem u čem problem, mislm, kaj da ti kr vn padejo ap nimaš rezervnih? da se potapla letalo pa ti zdrsijo vn pa nč vidš dobr?? al da se ti šipca zlom pa zarosi pa ne vidš dobr potnikov???
razsvetlite me
jz ubistvu vidm bolš k pol mojih sošolk k nimajo dioptrije sploh
jezna!
res nevem u čem problem, mislm, kaj da ti kr vn padejo ap nimaš rezervnih? da se potapla letalo pa ti zdrsijo vn pa nč vidš dobr?? al da se ti šipca zlom pa zarosi pa ne vidš dobr potnikov???
razsvetlite me
- roni
- Sramežljivka
irisina napisal/-a:ja itak roni, prijavi se, če si ful želiš to delat. verjetno so res dobili napačno sliko, pa jih lahko prepričaš v 2.
tko da kr! mi bomo pa pesti držal da ti tokrat rata
hvalaaa pomoje bom zbrala pogum in upam da jih res prepričam...
- dečva
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 6. 2007
no sej jest pa tud zmer bl razmišlam, da po eni strani nimam kej zgubit, če bi se še enkrat prjavla... Tud komisija bi pol vidla, da si to res želim, če pridem še enkrat. Pa bojo mogoče pol kej drugač gledal na vse skup. Ah ne vem, sej mam do 20ga še čas bom pa tud jest držala pesti, da ti rata
- roni
- Sramežljivka
dečva napisal/-a:no sej jest pa tud zmer bl razmišlam, da po eni strani nimam kej zgubit, če bi se še enkrat prjavla... Tud komisija bi pol vidla, da si to res želim, če pridem še enkrat. Pa bojo mogoče pol kej drugač gledal na vse skup. Ah ne vem, sej mam do 20ga še čas bom pa tud jest držala pesti, da ti rata
innnnn? kaj si se odločla?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov