Delo: stevardesa/šola za stevardese [Združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- airbus
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 2. 2006
jamaica_ napisal/-a:ja, bom premislila...sam, ko gledam vse skup, se niti ne izplaca tako, kot sem sprva mislila...pa vrjetno niti ne upostevajo tvojih želj, ce jim reces, da bi delal samo 3 dni skup vsak teden ali kaj podobnega...hm...
ja pa saj si to vse vedela že med fazo prijavljanja. Ne rečem, da si premisliš kasneje, ko vidiš kako dejansko job zgleda in ugotoviš, da to res ni zate. To, da pa Brnik ni 5 min od Ptuja si pa vedela. Zdaj bi lahko bil kdo drug namesto tebe sprejet...
-
barby* - Debatorica
- Na forumu od: 15. 12. 2004
irisina napisal/-a::eek:
samo fer pa vseeno ni do koga drugega, ki bi pa mogoče rad šel na šolanje, pa ne more in mu je verjetno zdej bad.. vseeno premisli no, ker je drugač res fajn delat, verjem!
Res je. Brez zamere, sam če bi se že prej odločila, da ne bi hotla, bi tako dala mesto nekomu ki si to res želi. Da se ti ne splača pa si verjetno vedela že prej.
Self-respect is the fruit of discipline; the sense of dignity grows with the ability to say no to oneself.
A. J. Heschel
A. J. Heschel
- jamaica_
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 10. 2007
- Kraj: ptuj
ok ok...saj itak, da bom premislila, ce grem dalje al ne. nisem pa pricakovala, da se bote zaceli vsi spravljat tu na mene, ces, zakaj se sploh prijavljam...zdaj pa dovolj, ok? kr mi je ze prav bed
irisina, a ti se vedno letis?
irisina, a ti se vedno letis?
- lucy
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 11. 2006
- Kraj: NG
če koga zanima, trenutno poteka razpis za stevardese pri Aurora Airlines. časa imate še 10 dni.
pa še link:
http://zaposlitev.delo.si/iskanje.php?najdi=id&id=12430
pa še link:
http://zaposlitev.delo.si/iskanje.php?najdi=id&id=12430
- falotka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 11. 2006
- Kraj: celje-ljubljana
kaj zdj punce..ne bote nč povedle če se je ktera k aurori prijavla?:)
pa da mal poročate kako kej to tam poteka-če bo katera sprejeta...me prav zanima:)
lepo se mejte...pa veli ksreče tistim ki so se/če so se prijavle..
pa da mal poročate kako kej to tam poteka-če bo katera sprejeta...me prav zanima:)
lepo se mejte...pa veli ksreče tistim ki so se/če so se prijavle..
- falotka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 11. 2006
- Kraj: celje-ljubljana
pr adriji je 10e/uro..s tem da je ta ura sam kar so motorji od letala pržgani..tak da če ti nekje čakaš zarad kake napake letala,al pa to ko morš bit eno uro pred letom na brniku (pučnik mi ne gre nekak v glavo)...tega ne dobiš plačanga..tko da se ne nabere neki velik denarja...ampak max 650e..vsej js in kolegica sva največ tok doble pa sva delale maximalno res cel mesec...pa časa nimaš nč svojga..in morš rečt tut adijo dopust ker ne dobiš nič fraj:S drugač je pa delo zanimivo..po eni strani:)
- all_my_secrets
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 2. 2007
- Kraj: celje
Živjo!
Mene pa zanima, a za zemeljsko stevardeso imajo pri adrii kakšne posebne razpise?..
Sej ne da ne bi šla jaz v zrak..z veseljem, ampak imam med drugim tudi previsoko dioptrijo...
No, če katera slučajno ve kaj o tem, bi ji bila zelo zelo hvaležna za odgovor...
Pozdrav!
:angel:
Mene pa zanima, a za zemeljsko stevardeso imajo pri adrii kakšne posebne razpise?..
Sej ne da ne bi šla jaz v zrak..z veseljem, ampak imam med drugim tudi previsoko dioptrijo...
No, če katera slučajno ve kaj o tem, bi ji bila zelo zelo hvaležna za odgovor...
Pozdrav!
:angel:
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov