Delo: stevardesa/šola za stevardese [Združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Lumina
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 6. 2007
- Kraj: Štajerska
Tja ... Razgovori so za nami. Res ni blo tko hudo. Sm bla kr hitro na vrsti; že v drugi rundi. Komisija je bila ful številna; res so bili zelo prijazni, vzdušje je bilo prijetno, sproščeno, pa še nasmejali smo se.
Jst mam ful vrei občutek - kar me pa malce skrbi. Men so rekli, da sem jezike opravla odlično ... Mam pa 2 velika minusa - mojo ogromno dioptrijo ter dejstvo, da nism iz Lj.
Nam je reku oni stevard v sob., da še ne vedo, kolk jih bodo vzeli; približno od 40 do 50 (kar je za moje pojme ful velik). Na razgovore pa nas je bilo vabljenih 74.
Ful sm bla vesela, da sm vidla same znane face in resnično upam, da jim bo uspelo not prit.
Jst si ful želim v naslednji krog, ... Bomo videli.
Ej, a so vam kaj omenili, kdaj naj bi nas obvestili o rezultatih razgovorov? Nam niso nič povedali, mi pa smo v vsesplošni zmedi pozabli vpr. ...
Jst mam ful vrei občutek - kar me pa malce skrbi. Men so rekli, da sem jezike opravla odlično ... Mam pa 2 velika minusa - mojo ogromno dioptrijo ter dejstvo, da nism iz Lj.
Nam je reku oni stevard v sob., da še ne vedo, kolk jih bodo vzeli; približno od 40 do 50 (kar je za moje pojme ful velik). Na razgovore pa nas je bilo vabljenih 74.
Ful sm bla vesela, da sm vidla same znane face in resnično upam, da jim bo uspelo not prit.
Jst si ful želim v naslednji krog, ... Bomo videli.
Ej, a so vam kaj omenili, kdaj naj bi nas obvestili o rezultatih razgovorov? Nam niso nič povedali, mi pa smo v vsesplošni zmedi pozabli vpr. ...
- Lumina
- Sramežljivka
jamaica_ napisal/-a:cao:)
kako ste kajjj???
a ste dobile danes mail???:)mene so SPREJELI...in kar nimam filinga:)
porocajte!!!
Iskrene čestitke! Sm ful vesela zate. Jst žal nisem dobila prav nobenega odgovora oz. maila ...
-
bolhica - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 4. 2006
- Kraj: somewhere
Lumina napisal/-a:jamaica_ napisal/-a:cao:)
kako ste kajjj???
a ste dobile danes mail???:)mene so SPREJELI...in kar nimam filinga:)
porocajte!!!
Iskrene čestitke! Sm ful vesela zate. Jst žal nisem dobila prav nobenega odgovora oz. maila ...
jst tud neeeeeeeeee
... ι αм ωнαт ι αм ...
- Lumina
- Sramežljivka
jamaica_ napisal/-a:hvala...skoda za tebe, pa se rekli so, da si dobro pisala jezike:(
saj v bistvu sploh ne vem, ce bom sla na tecaj al ne...vseeno sem s stajerske in se ne splaca ravno
Zaka pa te ne bi šla?! Mislim, zakaj si se potem sploh šla prijaviti?! Res bi bilo škoda, če bi zdaj na pol poti odnehala ... Vredu premisli, OK?
-
bolhica - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 4. 2006
- Kraj: somewhere
ma jst sm bla spet mt okol 7h navrst uzadno .. pa KOMAD boLna nekej, s slabmu glasam, tok da mij še na fax pisal da nočem bit tm (u tistmu trenutku) .. škoda, da se nismo srečal ja sam, sj me boš pa enket na avionu postregla, če bo sreča
... ι αм ωнαт ι αм ...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov