Delo: stevardesa/šola za stevardese [Združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Lumina
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 6. 2007
- Kraj: Štajerska
mmmayamm napisal/-a:ob 5h
sam mam ob 6h izpit, tko da pridem kar ob 4h
Hm, jst mam pa predavanja do štirih pa ne vem, kk bom uspela priti; prof. je namreč ful "huda", tak da ni priporočljivo manjkati, pa še seminarske mormo oddati - upam, da se bo dalo kaj zmenit ... Joj ...
Punce, velik sreče ...
- Lumina
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 6. 2007
- Kraj: Štajerska
mmmayamm napisal/-a:lohka kar zamenjava
Hvala za tvojo prijaznost, sam nea vem, kk bo na to gledala komisija. Pa problem je v tem, da se moram pripeljati iz Mb. v Lj., pa še parkirišče moram najti ...
Naši stevardki - kk pa zgledajo zadaj ti razgovoti??? Še nam lahko malce o teh poveš?
- Thais
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 12. 2006
- Kraj: LJUBLJANA
Super!!! Bravo vsem!
Na teh razgovorih itak ne kličejo po imenih ampak hodite po trije skupaj noter...jst sem tudi prej prišla ker sem imela obveznosti kasneje in ni bilo panike. Te ure so določene samo zato da ne pridejo vsi naenkrat pol se pa itak vse zmeša...
Na teh razgovorih itak ne kličejo po imenih ampak hodite po trije skupaj noter...jst sem tudi prej prišla ker sem imela obveznosti kasneje in ni bilo panike. Te ure so določene samo zato da ne pridejo vsi naenkrat pol se pa itak vse zmeša...
-
bolhica - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 4. 2006
- Kraj: somewhere
pismo, prou zanima me kolk nas je pršlo dalje..kr pa jst vem te pa splošno sprašujejo, tud kkšna vprašanja veze z adrio, tok da se prprau tud mal poizvedt o adrii..drugač pa ja, se zdej pa BI LAHKO zmenil, da se vidmo
... ι αм ωнαт ι αм ...
-
bolhica - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 4. 2006
- Kraj: somewhere
ja jst sm prej narobe povedala use tole .. jst mam ob pol 6h ne pol peth..tolk da bo še pa še poznej od vaja
ja drugač pa..kr sm brala začetne strani et teme sm vidla da traja po par minut tale razgovor in pol spet čakanje na mail, da te obvestijo kako pa kaj dalje. Ne pozabt, pogledat osnovne podatke o Adrii oke?
ja drugač pa..kr sm brala začetne strani et teme sm vidla da traja po par minut tale razgovor in pol spet čakanje na mail, da te obvestijo kako pa kaj dalje. Ne pozabt, pogledat osnovne podatke o Adrii oke?
... ι αм ωнαт ι αм ...
- anouk85
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 11. 2006
Punce ustni razgovor ni noben bav bav.. So samo splosna vprasanja (npr.: zakaj si se prijavila, si ze letela z Adrio in kam, kaj studiras..).. Bodite to kar ste, pa bo.. V komisiji bodo pa najverjetneje vecinoma vasi bodoci nadrejeni sodelavci.
Se vedno so bili..
Drzim pesti za bodoce sodelavke/sodelavce!!
Se vedno so bili..
Drzim pesti za bodoce sodelavke/sodelavce!!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov