Delo: stevardesa/šola za stevardese [Združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- jamaica_
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 10. 2007
- Kraj: ptuj
no, super glede testov, upam, da res ne bodo komplicirali
a pol ste tako dolgo cakale na ustne?jaz sem bla na nemscini med prvimi konec, na anglescini pa tudi...ob 3h sem ze sla domov:)...
skoda, da se nismo dobile...pol se mormo zmenit za cetrtek, ce bomo sprejete no
a pol ste tako dolgo cakale na ustne?jaz sem bla na nemscini med prvimi konec, na anglescini pa tudi...ob 3h sem ze sla domov:)...
skoda, da se nismo dobile...pol se mormo zmenit za cetrtek, ce bomo sprejete no
- mmmayamm
- Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 10. 2007
thais a maš kak dobr nasvet za pred komisijo?
bolhica mislm da sva se midve skor mogle vidt ker sem bila jaz tudi med zadnjimi konec. kaj pa si imela nazadnje?
za četrtek pa upam da se bomo mal bolj uskladile-pa itak da se vse vidmo tam
bolhica mislm da sva se midve skor mogle vidt ker sem bila jaz tudi med zadnjimi konec. kaj pa si imela nazadnje?
za četrtek pa upam da se bomo mal bolj uskladile-pa itak da se vse vidmo tam
- jamaica_
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 10. 2007
- Kraj: ptuj
ne, jaz ne vem, kdo si ti...hm...ali?:)haha...kaksne lase pa mas?
filing glede vsega..hm...ang pisno mi je bla kar tezka, sem po moje kar dosti napak nardila, psiholoski test pac resis,:)...ustni pa je blo nekak no.....pa ti?
filing glede vsega..hm...ang pisno mi je bla kar tezka, sem po moje kar dosti napak nardila, psiholoski test pac resis,:)...ustni pa je blo nekak no.....pa ti?
-
bolhica - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 4. 2006
- Kraj: somewhere
jst sm bla s škornčkam haha barvo las ne bom definirala, k še sama nevem kakšna je drugač, sm istiga mnenja kokr ti..tko kot si rekla nekej delnga useskp..pisno Šiiiiiiit od šita! sm se počutla ko u SŠ k smo kontrolke rešval - čist resno - z edino razliko, 45 minut smo mel u šol, kle pa pol ure
... ι αм ωнαт ι αм ...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]