Delo: stevardesa/šola za stevardese [Združeni temi]

Od šolanja do uresničitve karierne poti.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

jamaica_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 10. 2007
Kraj: ptuj

Neprebrana objavaNapisal/-a jamaica_ » 22. Nov. 2007 22:08

joj, pa ne bit panicne, se bom jaz postala:)...saj bo...
jaz sem optimist, pa upam, da jih pise naenkrat samo 15:)...lepo se mejte do sobote, pa tudi jaz zelim vsem veliko srece na sprejemnih... :wink:
Uporabniški avatar
bolhica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 4. 2006
Kraj: somewhere

Neprebrana objavaNapisal/-a bolhica » 23. Nov. 2007 13:28

punceeeee..sam še EN dan :? :? joj..mal me panika načenja, brez zamere!! drugač pa kofe obvezno!! prou? jm itak tazadna navrst STOPOSTA! Ker mam u 14h šele pisn preizkus..pa še na Š se pišem - NORO! :oops: tok da bo cajta Uffffff... :cool:
... ι αм ωнαт ι αм ...
jamaica_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a jamaica_ » 23. Nov. 2007 20:48

ja, pa res, jutri mamo ze teste... :cry: :)...bomo vidli...vse, kar te lahko panicnega nardi, je to cakanje samo, se mi zdi...good luck!! :lol:
Lumina
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 6. 2007
Kraj: Štajerska

Neprebrana objavaNapisal/-a Lumina » 24. Nov. 2007 19:23

... :eek: ... OM(F)G :x

In, kk se vam je zdelo?! :evil:

Pisni testi angleščine so bili "svinjsko" težki! :cry: No, vsaj men se je tako zedelo. Kaj naj rečem ... Tudi ostale punce & fant iz naše skupine so jamrali, da so bili testi težki.

Tesi samoocenjevanja osebnosti so bli kr neki...

Ustno preberjanje pasivnih jezilov: izpraševalcke so bile noro prijazne. Res, kaj takega nisem pričakovala. Pač, imela sem ful treme in to so opazile in so me prijazno opozorile naj me ne bo strah ...

Če vam povem po pravici, v torek ne pričakujem nobenega povabila več...

Srčno upam, da boste ve punce velik bolj uspešne ...
jamaica_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a jamaica_ » 24. Nov. 2007 19:31

ja, koncno je za nami, samo...
se stinjam, testi ang so bli kr tezki, ustni pa so sli skoz...prijazni so vsi, pa nic jim ni tecno not..:)
kolko pa nas je sploh blo??okol 150?
Lumina
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Lumina » 24. Nov. 2007 20:03

jamaica_ napisal/-a:kolko pa nas je sploh blo??okol 150?

Oni tip, joj sem že pozabla kk mu je blo ime, je rekel, da nas je bilo okoli 140. Sam men se zdi, da nas ni bilo tok velik...

Vzeli pa naj bi jih od 40 do 50 ... Kr velik, a ne.
jamaica_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a jamaica_ » 24. Nov. 2007 20:08

ja, 1x vec kot prejsnja leta...
kdaj pa si mela ustne?...a na zacetku bolj?jaz sem med prvimi opravla, se boljse, drugac bi bla prevec zivcna...:)
Thais
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 12. 2006
Kraj: LJUBLJANA

Neprebrana objavaNapisal/-a Thais » 24. Nov. 2007 20:10

Hello punce!

Ne morem verjet da pravite da so bili testi težki?? Očitno so bili drugi kot prejšnje leto oz so jih zamenjal, ker uni so bli res u izi...a je bilo za obkroževat?

Vzel vas bodo po moje res okol 40, lansko leto mislm da nas je blo tud neki tazga.

Ne obupat, če ste se kakor tolko dobr izkazale vas bodo zihr še na razgovor povabli.

Držim pesti!!
jamaica_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a jamaica_ » 24. Nov. 2007 20:17

ja, niso bli lahki no, sam na zacetku je povdarila, da so taksni, kot jih resujejo v srednji soli in da so easy, ma ja:)...
blo je pa za obkrozevat ena naloga, potem si vstavljal ene predloge(gap fil), case si vpisoval, pa se stavek si mogel preoblikovat...aja, pa se ene besede, ki so ble podane, si mogu vstavit...kr neki no...
Lumina
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Lumina » 24. Nov. 2007 20:36

Gap fill je bil nori! Še posebej ona tazadnja naloga - čist nič mi ni šlo skupi. Pa tudi tisti smotani predlogi so bili kr zafrknjeni. Mislim, da smo mi malce pralahko tele teste vzeli - je bil kr šok. Tiste, ki hočte iti drugo leto na te izbore, si le macle oglejte zadevo preden greste pisat... Men je zdaj žal, da si nisem ...

Jst sm pa bla okol pol štirig gotova - ma ful dolgo je blo treba na nem. čakat (pa sm bla med prvimi), na ang. pa itak (čeprav je šla ang. hitreje skoz).

...
mmmayamm
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a mmmayamm » 24. Nov. 2007 20:56

cao
mo jst sm bla konec šele ob 6h-tu mač dolgo se je vse skupej vleklo.

drgače pa so se mi zdeli pisni izpiti dokaj lahki,men je bla mal bolj panika z ustnimi, vsaj pasivnimi ker sem imela italjanščino, španščino in nemščino in sem pol na koncu kar malo vse po mešala.

drugače pa so bile vse izpraševalke grozno prijazne, tega res nisem pričakovala. sem bila mnenja da bodo neki zakravatanci, ful zamorjeni in nadrležni.
pa tista pri angleščini je mal omenla da sem dokaj velika :!: :?: :!: to najbrž ni nič pozitivnega.

drugače pa naj bi bilo na teh testih cca 100 ljudi -to je povedala ena od stevardes. tako da bomo videli kako so bile kaj zadovoljne z nami. in upam da se vidimo u torek.
Lumina
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Lumina » 25. Nov. 2007 10:05

mmmayamm napisal/-a:...drgače pa so se mi zdeli pisni izpiti dokaj lahki...

...good for you... :D

pa tista pri angleščini je mal omenla da sem dokaj velika :!: :?: :!: to najbrž ni nič pozitivnega.

Men so ful žnjarili, ker sem kao iz Štajerske in ne študiram v Lj. :cry:

Pa na ang. so opazli moje dolge lase in mi je rekla, kako si jih bom uspela rahtati?! V glanem, tak pač je to - saj ti dajo kr hitro vedeti kaj pričakujejo in če si zanjih ... :cry:

Očitno res niso vsi prišli na ustne zagovore. :?
Thais
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Thais » 25. Nov. 2007 10:19

Na ustne razgovore jih vseeno povabijo zelo veliko saj je komisija tista, ki odloči koga bo povabila na šolanje. Sem prepričana, da upoštevajo tudi dejstvo, da se morda pri jezikih niste najbolje izkazali zaradi treme recimo ali pa ste bili samo površni pač. Sploh pa na podlagi pisnega preverjanja ne morejo ocenit koliko dejansko znate...ker to je slovnica in tam se lahko takoj zmotiš. Tud jst sem se ker so mi pokazal potem tisti test in sm vidla kakšne neumne napake sem počela....pa je bilo vseen ok.

Važno je kako nastopite pred komisijo...
Uporabniški avatar
bolhica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 4. 2006
Kraj: somewhere

Neprebrana objavaNapisal/-a bolhica » 25. Nov. 2007 10:28

en LeP pozdrav mojim borkam in biušim borkam!! :cool:

no..da najprej "povem", da sm bla ena izmed zadnjih navrst, sam ni blo take panike mi čakat, čeprou ko sm pršla domov je blo vse kar sm lahko nardila - šla ležat in se nism niti premaknila, do dons zutrej :oops:

kot vidte..se mam jst tud za prtožvt nad pisnimi testi - angleščino, ker to je res test, k bi mi dal še 15 minut pa bi se mi čist posvetil kako pa kaj rešt vseskupej :P vse sm tko na furjo delala, da še pregledvala nism kaj sm prou nardila pa kaj narobe :wink:

no drugač sm pa še vedno optimistka in upam na najbolš za vse ns!! :) vidle smo se zihr k sm čakale v vrstah, mi je žal da se nismo spoznale (ali pač??) :eek:

se pravi Thais..da naredijo največjo selekcijo glavna komisija, tukaj pri jezikih jih ne bo veliko izločenih?

Lp vsem skupaj od bolhačice :cool: :cool:
... ι αм ωнαт ι αм ...
Thais
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Thais » 25. Nov. 2007 10:39

Vem da nas je bilo lanko leto zelooo veliko na razgovorih pred komisijo in sm prepričana da niso vsi briljatno odpisali testov...in ravno zato vam pravim da ni še nič izgubljeno.

Vrni se na Kariera

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov