Delo: stevardesa/šola za stevardese [Združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
4_maya - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 3. 2006
mmmayamm napisal/-a:sm mislila da sta že stare znanke ker sta o vsem obveščene
predlani sem slišala da je blo več kot 500 prijavljenih, sam nevem če je to za verjet. se mi zdi pretirano?!?
ni pretirano, mislim da je bila cifra okoli 450. samo to je bilo predlani... lani je bila cifra samo dvomestna ... mi ni jasno zakaj tak padec... tko da, punce ne obupat
-
bolhica - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 4. 2006
- Kraj: somewhere
jah..letos ponavljam letnik..drugač pa bomo vidl ane, sej sploh ni nujn da bom sprejeta, če mi uspe, bom pa mogla mal drugač izvest tole s faxam kar se pa tiče pavziranja, pa itak niti statusa nimaš al kako?
... ι αм ωнαт ι αм ...
-
cosmy - Debatorica
- Na forumu od: 16. 7. 2005
mmmayamm napisal/-a:jst sm prišla do razgovora s komisijo, pa mi je potem ko sem odhajala tisti taglavni ko me je spraševal rekel naj se še kdaj prijavim ker sem menda malo prevelika za tisto leto---to mi sicer ni bilo jasno(velika sem res 178cm)
tko da res upam da ne bo tako zelooo veliko prijav kot takrat
lani so zbirali stevardese samo za tip aviona CRJ200 in pa CRJ900, kjer je višina res omejena!
Za katere tipe aviona bodo pa šolali letošnjo generacijo pa ne vem, samo če bo spet samo CRJ, visoke nimate prav veliko šans.
Pa lani jih definitivno ni bilo prijavljenih 500, kvečjemu kakih 200.
Tisti taglavni pa najbrž ni bil glavni,lani jebila glavna gospa,ki je sedela na sredini - ona je uradni vodja stevardes.
Peek-a-boo!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov