Delo: stevardesa/šola za stevardese [Združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
bolhica - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 4. 2006
- Kraj: somewhere
če ste pozorno brale prejšne strani te debate so napisale ženske da je blo včasih bolj kruto in da je nis smel met nad -/+ o,8 zdej so pa mal te stvari zmanjšal/povečal, tok da maš uhka do največ +/- 5. kok pa mate dioptrijo?? a je ful velika?
... ι αм ωнαт ι αм ...
- Lumina
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 6. 2007
- Kraj: Štajerska
bolhica napisal/-a:Luminaaa..danes so objavili razpis a se boš prjavila?
Sm se prijavila, sam dokumentacijo moram poslati.
Tja, mene bo najbolj matralo potrdilo o začasnem bivanju v Lj. - na žalost ne živim v Lajbahu.
Drug problem je moja dioptrija, ki je -5.
Me prav zanima, če bo kaj iz tega.
Lets see then...
Lumina
-
bolhica - Kofetarica
jamaica_ sj glavno da ti uspe saj za dve leti "začasno" živet v okolici Ljubljane/Kranja..ostalo ni panike ane?? Drugač, jst sm iz Radovljice..
Lumina nooo...a je direkt +5 tvoja dioptrija mar?? ej..mogoče se jim boš pa zdela primerna zarad vseh drugih pogojev, ki jih boš imela izpolnjene:) glavo pokonc! s kje pa si drugač?
dones sm skakala po sodiščih pa po občini pa povsod da sm si prskrbela vse - res PAPIRNA akcija..sm šla lepo z mapco, ko en pridn šolarčk, jao
sam..mene bodo teli zagovori kr mal skrbel..(če pridem naprei SEVEDA!..)..
Lumina nooo...a je direkt +5 tvoja dioptrija mar?? ej..mogoče se jim boš pa zdela primerna zarad vseh drugih pogojev, ki jih boš imela izpolnjene:) glavo pokonc! s kje pa si drugač?
dones sm skakala po sodiščih pa po občini pa povsod da sm si prskrbela vse - res PAPIRNA akcija..sm šla lepo z mapco, ko en pridn šolarčk, jao
sam..mene bodo teli zagovori kr mal skrbel..(če pridem naprei SEVEDA!..)..
... ι αм ωнαт ι αм ...
- Thais
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 12. 2006
- Kraj: LJUBLJANA
Živjo!
Ne se sekirat zaradi dioptrije, lansko leto niso niti enemu kompliciral zarad tega oz se ne spomnim da bi bile kakšne komplikacije. Pa mislm, da tudi glede potrdila o bivališču ne bi smel bit problem...če se prou spomnim ga tudi pri nas niso vsi imel pa je blo ok. Važn samo da ko si stand-by lahko prideš v eni uri ko te pokličejo.
Ne se sekirat zaradi dioptrije, lansko leto niso niti enemu kompliciral zarad tega oz se ne spomnim da bi bile kakšne komplikacije. Pa mislm, da tudi glede potrdila o bivališču ne bi smel bit problem...če se prou spomnim ga tudi pri nas niso vsi imel pa je blo ok. Važn samo da ko si stand-by lahko prideš v eni uri ko te pokličejo.
- Lumina
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 6. 2007
- Kraj: Štajerska
bolhica napisal/-a:Lumina nooo...a je direkt +5 tvoja dioptrija mar?? ej..mogoče se jim boš pa zdela primerna zarad vseh drugih pogojev, ki jih boš imela izpolnjene:) glavo pokonc! s kje pa si drugač?
... -5 (ne vidim na daleč) ...
Sicer pa sem doma iz Štajerske (okolica Celja).
Hvala ti za tvoje spodbudne besede; prijavla sem se, ker mi bi to delo predstavljalo velik izzov; zdaj ce bo kaj iz tega bom ful vesela, ce pa ne, pa se ne mislim prevec sekirati.
Jst zelim vsem prijavljenim veliko uspeh, srece, pa da bi dobile povabilo na razgovor ...
Se pisemo!
Lp,
Lumina
-
anoyel - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2007
pa ste studentke oz. kaj studirate - a so to taksni faksi, da boste lahko uskladile studij in to delo? sama razmisljam, da bi se prijavila.. samo me skrbi kako bi kaj z faksom, ker sem redna studentka. imam pa dioptrijo -0.75. bom še dobro premislila predno posljem prijavo.
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
- jamaica_
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 10. 2007
- Kraj: ptuj
jaz sem recimo tud redna studentka, samo vem, da bi mi to slo skozi...nekak si ze uskladis...sicer pa je napisano, da se leti 10-15 x na mesec, po moje ti bi slo to skoz s faxom...upam, da se vidimo jaz sem ze poslala elektronsko prijavo
-
bolhica - Kofetarica
Lumina hvala za lepe želje, enako tudi tebi prvoščim, da se tam vidimo Boš vidla..mogoč ti je pa usojen!! hujš bi blo..če bi bla v kazenskem postopku hehehe..
Lih v kuverto sem vse zapakirala, tok da jutr samo še na pošto nesem, pol pa čakanjeeeee...joj! kolk časa pa traja da te obvestijo, če si sprejet za razgovor??
anoyel kar se tiče faxa..lani nisem bila blesteča, tolk da morm letos vse nadoknadt..mi je pa dost useen, ker tale fax mi je POLOMIJa.. tok, da mi bo pasal mal manjkat pa 15x na mesec ni taka huda, če ti zrihtajo zapiske "dobri" sošolci tačas ko te ni če maš kolokvije alpa izpite na urniku, je opravičeno? mislm, ti ni treba it letet??
Lih v kuverto sem vse zapakirala, tok da jutr samo še na pošto nesem, pol pa čakanjeeeee...joj! kolk časa pa traja da te obvestijo, če si sprejet za razgovor??
anoyel kar se tiče faxa..lani nisem bila blesteča, tolk da morm letos vse nadoknadt..mi je pa dost useen, ker tale fax mi je POLOMIJa.. tok, da mi bo pasal mal manjkat pa 15x na mesec ni taka huda, če ti zrihtajo zapiske "dobri" sošolci tačas ko te ni če maš kolokvije alpa izpite na urniku, je opravičeno? mislm, ti ni treba it letet??
... ι αм ωнαт ι αм ...
-
anoyel - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2007
bolhica napisal/-a:anoyel kar se tiče faxa..lani nisem bila blesteča, tolk da morm letos vse nadoknadt..mi je pa dost useen, ker tale fax mi je POLOMIJa.. tok, da mi bo pasal mal manjkat pa 15x na mesec ni taka huda, če ti zrihtajo zapiske "dobri" sošolci tačas ko te ni če maš kolokvije alpa izpite na urniku, je opravičeno? mislm, ti ni treba it letet??
ja tam pise, da mas najvec do tri dni prosto za izpit. sam ne vem al leti na izpit pr njih al izpit na faxu.
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov