Delo: stevardesa/šola za stevardese [Združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
alina - Debatorica
- Na forumu od: 28. 8. 2004
- Kraj: Ljubljana
La Stella napisal/-a:Tudi tisti z diptrijo (recimo) - 5,0 lahko z očalmi ali lečami vidi kar mora videti. Po mojem ne bi smel biti noben problem, glavno da nosiš očala ali leče.
vid preverijo in jih ne moreš okrog prinest, tako da če imaš večjo dioptrijo se sploh ne prijavljaj...
It looks like we could have made it baby...me and you!
- zvezdica85
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 11. 2006
- Kraj: ljubljana - stocholm
glede dioptrije so lansko leto oz. letos spremenili, dovoljeno je mislim da do + - 5, kr nekaj je takih, ki so imeli dioptrijo okoli + - 3, 4... pa ni bilo nic narobe
- airbus
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 2. 2006
Ali je potem bil kdo na Emirates razgovorih? Ali lahko napišete kaj več o poteku? Ali je tu kdo, ki dela za njih? A me lahko pm-jaš?
Pa še en komentar glede Emirates stevk/-otov: nekdo je pisal, da kako so lepe in oh in sploh in da če imaš pegice, ne prideš not. Sam sem letel že nekajkrat z njimi in o neki lepoti res ne moreš govorit, ker so res redke, ki dobro izgledajo. Kar je tudi prav, saj so bolj pomembne druge kvalitete.
Kaj pa pravite Adriine stevke? Od kar ste bile sprejete več nič ne pišete. Povejte kaj, kako je job, ste zadovoljne, anekdota...
Pa še en komentar glede Emirates stevk/-otov: nekdo je pisal, da kako so lepe in oh in sploh in da če imaš pegice, ne prideš not. Sam sem letel že nekajkrat z njimi in o neki lepoti res ne moreš govorit, ker so res redke, ki dobro izgledajo. Kar je tudi prav, saj so bolj pomembne druge kvalitete.
Kaj pa pravite Adriine stevke? Od kar ste bile sprejete več nič ne pišete. Povejte kaj, kako je job, ste zadovoljne, anekdota...
-
Nutella` - Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 10. 2007
zvezdica85 napisal/-a:glede dioptrije so lansko leto oz. letos spremenili, dovoljeno je mislim da do + - 5, kr nekaj je takih, ki so imeli dioptrijo okoli + - 3, 4... pa ni bilo nic narobe
To je tudi mene zanimalo. Še sreča, ker imam sama dioptrijo - 2.75
- chiqqa
- Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 9. 2006
Nutella` napisal/-a:zvezdica85 napisal/-a:glede dioptrije so lansko leto oz. letos spremenili, dovoljeno je mislim da do + - 5, kr nekaj je takih, ki so imeli dioptrijo okoli + - 3, 4... pa ni bilo nic narobe
To je tudi mene zanimalo. Še sreča, ker imam sama dioptrijo - 2.75
a zihr?? ker jz mam 3 pa še neki..a pol mam šanse?' ja itaqqq
-
bolhica - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 4. 2006
- Kraj: somewhere
Lumina napisal/-a:A se že ve kaj novega o letošnjem razpisu oz. ali sploh bo? Na netu je še kr stari.
Kdaj pa je bil tisti razgovor pri Emirates? A ni ta ponavadi pri nas nekje spomladi?
Lp,
Lumina
Luminaaa..danes so objavili razpis a se boš prjavila?
... ι αм ωнαт ι αм ...
-
anoyel - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2007
chiqqa napisal/-a:mene zanima, čeje to res, da more bit po tanovm dioptrija POD 5?
dobro vprasanje. tud sama sem zasledila debato na temo, da je po novem do neke meje dovoljena dioptrija.. a je to res in kje to pise?
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov