Delo: stevardesa/šola za stevardese [Združeni temi]

Od šolanja do uresničitve karierne poti.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
MiLLy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 17. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MiLLy » 25. Jul. 2007 21:55

Mene pa zanima, če je težko usklajevat študij in službo stevardese? Ker men je to en tak zelo privlačen poklic :)
...
airline_amy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a airline_amy » 27. Jul. 2007 20:12

munchmallow napisal/-a:A-A, mene pa zanima, kaj je pri vas stevardesah takšnega oz. kateri kriteriji morajo bti izpolnjeni, da ste ve "fensi" tiste iz Emiratov pa niso? A ne delate istega oz. enakega dela? Ter kdo je pristojen za to, da vas lahko proglasi za "fensi"? A niso to med drugim tudi potniki al njihov prispevek ni tako bistven?

hvala

Nisi me cist dobr zastekala. Emirates je zelo fancy firma, stevke so itak doterane v nulo. Jih pa maksimalno izkoriscajo. Nikjer pa nisem napisala da niso fancy.

sam tok
Uporabniški avatar
polly-polly
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a polly-polly » 28. Jul. 2007 9:48

airline_amy pa saj jaz pravim, da so lepe in urejene, hočem povedat, da sem od prijateljice, ki je šla na razgovor za emirates izvedela. Pravi, da imajo pri sprejetju visoke kriterije.

Ne vem zakaj praviš, da jih sodim, da so grde pa to... vse skupaj si mal narobe razlagaš oz. ne razumeš mojih postov. ... no pa saj ni važno. :roll:
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 11. 2005
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objavaNapisal/-a inaa » 29. Jul. 2007 15:15

arline_amy a pa to je ok, da se tko hitr razkurs za prazn nc? kaj pa k te potnik razkur, ...mu vrzes un kozarck vode u glavo in se premaknes naprej al
Zivljenje je piskotek!
punchy_22
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a punchy_22 » 14. Avg. 2007 11:30

evo tukaj pa še ena stevardesa:) me sam zanima če kateri/a spremlja kaj zaposlitve za stevardeso v tujini? kdo ve kdaj bo kakšen razpis za delo v tujini, kje ga lahko najdem? hvala
*__taMala__*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *__taMala__* » 14. Avg. 2007 11:38

Sej je zeloo lepo biti stevardesa in tavat po svetu itd. samo če imaš fanta je pol bolj teko ker nemore povsod s tabo.to je men tisto za katero tem poklicu rečem ne .. samo so pa tudi razmerja ki se obnesejo tudi na razdaljo :razz:
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 8. 2007
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a kiny » 15. Avg. 2007 7:17

Ja js počakam pol samo še en let pol pa lahko....uredu :)
Šla bom za stevardeso za na avion al pa mogoče tut na kšno ladjo.
Live your life like you want
Uporabniški avatar
Dolce
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Dolce » 08. Okt. 2007 19:24

Mene pa zanima kdaj bodo spet kaksni razpisi za stevardese? Na strani od Adrie so se podatki od lani, oz. leta 2006. Hvala za odgovor! :)
Uporabniški avatar
malacveka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a malacveka » 09. Okt. 2007 16:33

Dolce napisal/-a:Mene pa zanima kdaj bodo spet kaksni razpisi za stevardese? Na strani od Adrie so se podatki od lani, oz. leta 2006. Hvala za odgovor! :)

interni razpis je bil do 29.9. Zdj ne vem kaj nj bi pomenil s tem "internim" razpisom...kao sam že zaposleni al kwa. Če hočes lahko vprašam, pa sledim objavam na našem intranetu in te obvestim ko bo :)

falotka: od kdaj emirati spadajo pod "fancy"? :lol: :lol:
Uporabniški avatar
Dolce
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Dolce » 09. Okt. 2007 19:34

O hvala malacveka! :) Me zanima in bom vesela kaksne nove informacije. Thx! LP
La Stella
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a La Stella » 09. Okt. 2007 20:01

No, pa sem našla temo zame. :D Jaz si že od nekdaj želim postati stevardesa, ampak me je navdušenje malo minilo, ko sem enkrat izvedela, da ta poklic ni dolgoročen oz. da pridejo v poštev bolj študentke. Imam prav? :? Ima katera izkušnje (tudi kot kopenska stevardesa)?
La Stella
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a La Stella » 09. Okt. 2007 20:15

cosmy napisal/-a:v zimskem času študentom ni potrebno leteti. pa sej imamo tudi redno zaposlene stevke, oz. so s.p.

Drugač se pa meni ne zdi tko na izi postat stevka. Ker gre se ač za delo prek študenca, zdej pa primerjaj, kako lahko delaš preko napotnice kje drugje.

Sicer ti bo pa vsak, ki je dal to skozi povedal, da ta šola ni kar tako - če ne drugače imajo cel kup ene literature predelat za izpit. Pa še to - ni jih veliko, ki bi vse naredili v prvo, tko da res ni tko izi kot si misliš.

dioptrija je določena
do 0,4 če maš očala
do 0,8 če imaš leče!

Ne razumem točno, kaj je mišljeno pod to. :? Da imaš lahko največ dioptrije 0,8 da te sprejmejo (če te)?
Uporabniški avatar
malacveka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a malacveka » 09. Okt. 2007 21:31

La Stella napisal/-a:
cosmy napisal/-a:v zimskem času študentom ni potrebno leteti. pa sej imamo tudi redno zaposlene stevke, oz. so s.p.

Drugač se pa meni ne zdi tko na izi postat stevka. Ker gre se ač za delo prek študenca, zdej pa primerjaj, kako lahko delaš preko napotnice kje drugje.

Sicer ti bo pa vsak, ki je dal to skozi povedal, da ta šola ni kar tako - če ne drugače imajo cel kup ene literature predelat za izpit. Pa še to - ni jih veliko, ki bi vse naredili v prvo, tko da res ni tko izi kot si misliš.

dioptrija je določena
do 0,4 če maš očala
do 0,8 če imaš leče!

Ne razumem točno, kaj je mišljeno pod to. :? Da imaš lahko največ dioptrije 0,8 da te sprejmejo (če te)?

točno tko, kot piše. Največ 0,8. Morš met pač izurjen vid, da vidiš če kdo dela štalo po avionu :) joke :)
La Stella
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a La Stella » 10. Okt. 2007 15:05

Tudi tisti z diptrijo (recimo) - 5,0 lahko z očalmi ali lečami vidi kar mora videti. :wink: Po mojem ne bi smel biti noben problem, glavno da nosiš očala ali leče.
Uporabniški avatar
kepka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 24. 10. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a kepka » 10. Okt. 2007 15:27

La Stella napisal/-a:Tudi tisti z diptrijo (recimo) - 5,0 lahko z očalmi ali lečami vidi kar mora videti. :wink: Po mojem ne bi smel biti noben problem, glavno da nosiš očala ali leče.

V primeru neke nesrece, dima pozara, itd. to ni cisto res.
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.

Vrni se na Kariera

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]