Delo: stevardesa/šola za stevardese [Združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Nenya
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 1. 2007
- Kraj: Ljubljana
Jp jp, šolanje je v polnem teku:) Smo že čist crknjeni. Usaj js sm, no. Jutri mamo vaje na CRJ in mormo bit na Brniku že 6:55!!! Helloooo! Tu je pa much too early. Drgač pa so nam letos prpelal prou frizerja in vizažistko:) Lani tga ni blo, aneda? Men se zdi d ne. Razn če mene ni blo več takrat. Anyway, od lani se razlikuje samo to, d mamo samo CRJ in d Airbusija ni Jutri se bomo torej mučle z odpiranjem vrat na CRJju namesto d bi uživale ob odpiranju tistih na A320 Bo bolš! Čez eno leto;)
Love can ignite the stars!
- airbus
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 2. 2006
A sploh ne boste leteli na A320??? Kaj pa na B737? A ni tako, da rabijo študente v največji meri zaradi prihajajočih čarterjev, ki so večinoma z a320 in b737?
A so vam kaj rekli glede nakupa večjih crj 900? Tako piše v časopisih.
No, dobro se učite in ne pozabite tudi kaj napisat na forumu!
No, dobro se učite in ne pozabite tudi kaj napisat na forumu!
- Nenya
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 1. 2007
- Kraj: Ljubljana
airbus napisal/-a:A sploh ne boste leteli na A320??? Kaj pa na B737? A ni tako, da rabijo študente v največji meri zaradi prihajajočih čarterjev, ki so večinoma z a320 in b737?
Noup, letos ne bomo letel na A320, kr majo itak sam tri in useh treh kšno leto sploh ne bo (grejo u Libijo?!). Na B737 letijo kokr js vem sam ta starejše steuke in stevardi, torej nam za kšno leto preostane samo CRJ. Glede večjih CRJ pa sm za enkrat slišala sam govorice izven firme.
Lp
Love can ignite the stars!
- anouk85
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 11. 2006
mogoce nam pa mislijo dati dopuste sredi poletja, ko nas bo toliko (studentov)? hi hi.. malo ironije...
sej za poletje ni panike, dela bo dovolj (vsaj tako pravijo!!; lani je bilo tudi tako receno, pa se ravno nisem nevemkaj pretegnila..), mene samo skrbi za zimsko sezono, ker je ze letos dela zelooo malo.. vsaj zame, pa ceprav sem non stop na razpolago.. Ampak smo optimisti..
Lepo se imejte
sej za poletje ni panike, dela bo dovolj (vsaj tako pravijo!!; lani je bilo tudi tako receno, pa se ravno nisem nevemkaj pretegnila..), mene samo skrbi za zimsko sezono, ker je ze letos dela zelooo malo.. vsaj zame, pa ceprav sem non stop na razpolago.. Ampak smo optimisti..
Lepo se imejte
- chiqqa
- Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 9. 2006
punce, čist ste me naudušle =)) a je to res TOK easy kukr se sliš? srednor abš, status študenta, nad 20 let, nad 160cm, znanje jezikou kukr tok... kaj pa za očala (jz mam leče - a to se sme tut če je več kot 0,6??)
in kam to greš, a to se rabi kšno izobrazbo al je to tko kukr da bi delu prek študenta
a loh da kera kšn link kje bi loh si pogledala kej več o tem pa o teh razpisih pa kako to poteka?
hvala
in kam to greš, a to se rabi kšno izobrazbo al je to tko kukr da bi delu prek študenta
a loh da kera kšn link kje bi loh si pogledala kej več o tem pa o teh razpisih pa kako to poteka?
hvala
- chiqqa
- Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 9. 2006
hehe a to je use narjen tko po merah da ti maximaln pristoji, k recimo ene znajo bl nost S kukr pa druge k sor ecimo bol suhcane pa mn obdarjene =) pa da ti je ulito
še neki.. zdle sm šla čez ceu forum oz. grem od zadni naprej in na 25 strani sm vidla da pišeš nevem kakšen teste use.. a to je pol to že kot za poklic al kako? pa maš prou lekcije pa knjige al kako.. zakaj bi pol rabu met status študenta če tko nemorš delat faxa če je to že kot nekakšna šola za bodoči poklic? vrjetn ne pridš bit stevardesa za par letov pol pa fax naprej??
še neki.. zdle sm šla čez ceu forum oz. grem od zadni naprej in na 25 strani sm vidla da pišeš nevem kakšen teste use.. a to je pol to že kot za poklic al kako? pa maš prou lekcije pa knjige al kako.. zakaj bi pol rabu met status študenta če tko nemorš delat faxa če je to že kot nekakšna šola za bodoči poklic? vrjetn ne pridš bit stevardesa za par letov pol pa fax naprej??
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov