Delo: stevardesa/šola za stevardese [Združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Mat_
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 1. 2007
lep pozdrav punce...
ej mam prošnjo za vas : dons so mi zamenjal poštni predal in se mi je zbrisal mail od une Marjane Farčnikove z urnikom in bi bil hvaležen če bi mi ga kera poslala na: matija.ursic@siol.net
Lp
ej mam prošnjo za vas : dons so mi zamenjal poštni predal in se mi je zbrisal mail od une Marjane Farčnikove z urnikom in bi bil hvaležen če bi mi ga kera poslala na: matija.ursic@siol.net
Lp
- falotka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 11. 2006
- Kraj: celje-ljubljana
hojla!super to!
aja kolega,sm ti poslala urnik;)
mam pa eno idejo še..ker mam še mal probleme s hojo ker sem mela včeri operacijo kolena, a bi se lahko pr men dobil?na kodeljevem?
cimre ne bo doma tko da ni problema...
če ste za no...čaja al pa kave pa tut verjetno ne bo zmanjkalo:)
sej če ne se bom pa potrudla kak pridet do name...če ne se pa na usposabljanju vidmo...
nič,lepo se mejte,
urška
urska.stepisnik@gmail.com
aja kolega,sm ti poslala urnik;)
mam pa eno idejo še..ker mam še mal probleme s hojo ker sem mela včeri operacijo kolena, a bi se lahko pr men dobil?na kodeljevem?
cimre ne bo doma tko da ni problema...
če ste za no...čaja al pa kave pa tut verjetno ne bo zmanjkalo:)
sej če ne se bom pa potrudla kak pridet do name...če ne se pa na usposabljanju vidmo...
nič,lepo se mejte,
urška
urska.stepisnik@gmail.com
- Nenya
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 1. 2007
- Kraj: Ljubljana
Mat, se vidimo drug tedn!
Urška ... Joooj, bogaboga! Sej te ne boli preuč, a?! Ja, js sm čist za d pridemo do tebe, sam boš mogla mal razložit kje si, pa kjra trola pelje do tebe:) Če maste use punce zadost časa d gremo k falotki, povejte, pa se magar lahko lih tko dobimo pr Nami/Konzorciju, pa gremo skup tja?! What do you think?!
Urška ... Joooj, bogaboga! Sej te ne boli preuč, a?! Ja, js sm čist za d pridemo do tebe, sam boš mogla mal razložit kje si, pa kjra trola pelje do tebe:) Če maste use punce zadost časa d gremo k falotki, povejte, pa se magar lahko lih tko dobimo pr Nami/Konzorciju, pa gremo skup tja?! What do you think?!
Love can ignite the stars!
- falotka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 11. 2006
- Kraj: celje-ljubljana
jooj ste ve u redu:)
dans že lahko vsej malo hodim tako da je boljše, verjamem da bo velik boljše tut jutri sam vseeno ne bi mogla jst pridet do name oziroma si ne bi upala s tako nogo okrog hodit glede na šive..
tko da bi blo fino če bi se zmenle da se vidmo pr men:), je pa vaša odločitev
sem pa na povšetovi 87a,to je na koncu povšetove (zraven je zelo majhen mercator),zelo blizu je tudi dif/športni faks.
do mene iz mesta vozi 5ka,9ka..dol greste pa na kodeljevem.
sporočite če pridete in če ne boste našle/našli (če pride še kak kolega),
lep pozdrav vsem,
urška
dans že lahko vsej malo hodim tako da je boljše, verjamem da bo velik boljše tut jutri sam vseeno ne bi mogla jst pridet do name oziroma si ne bi upala s tako nogo okrog hodit glede na šive..
tko da bi blo fino če bi se zmenle da se vidmo pr men:), je pa vaša odločitev
sem pa na povšetovi 87a,to je na koncu povšetove (zraven je zelo majhen mercator),zelo blizu je tudi dif/športni faks.
do mene iz mesta vozi 5ka,9ka..dol greste pa na kodeljevem.
sporočite če pridete in če ne boste našle/našli (če pride še kak kolega),
lep pozdrav vsem,
urška
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov