Delo: stevardesa/šola za stevardese [Združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Nenya
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 1. 2007
- Kraj: Ljubljana
Joooj. smo pa res usak s svojga konca! Ooo. ku fajn! Usaj enga fanta bomo mele!!! Steuke majo baje fuuul rade zravn sebe na letalu še kšnga stevarda, d opravi the hard work;) Hec! Bl varno se počutijo! Resres! No, če je še kšna poleg Lucy in mene iz LJ, povejte!!! My email: girlygirl@email.si
Pa če ma kšn še last minute questions, ask! Nisem še stevardesa, sm pa
opraula usposablanje, tku d maybe I can help! Bu
Pa če ma kšn še last minute questions, ask! Nisem še stevardesa, sm pa
opraula usposablanje, tku d maybe I can help! Bu
Love can ignite the stars!
- zvezdica85
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 11. 2006
- Kraj: ljubljana - stocholm
Nenya ali ste imeli lansko leto tudi ob vikendih tecaj?
-
alina - Debatorica
- Na forumu od: 28. 8. 2004
Nenya napisal/-a:Noup! Razn zadn tedn v soboto k je biu wet drill v bazenu. Drgač pa samo od pondelka do petka:)
2 leti nazaj smo mel pa čisto vsak vikend soboto in nedeljo, tko da to je čist odvisno. pa še zmeraj do ene sedmih zvečer, da smo se po temi domov vračal
It looks like we could have made it baby...me and you!
- anouk85
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 11. 2006
Zdravo!
Ze nekaj casa spremljam tale forum in morm rect, da mi je kar zabavno tole branje. Ker leto nazaj so me zanimale iste stvari, kot danes zanimajo vas..
Nenya: lani si bila cisto do konca z nami na solanju? Mal sem firbec, ker vem da je cist na koncu samo ena punca odnehala in me zanima ce mam ta pravo v mislih.
Drugace sem pa jest iz Kranja, k je lih ena sprasevala..
Veliko "zabave" na solanju!
Ze nekaj casa spremljam tale forum in morm rect, da mi je kar zabavno tole branje. Ker leto nazaj so me zanimale iste stvari, kot danes zanimajo vas..
Nenya: lani si bila cisto do konca z nami na solanju? Mal sem firbec, ker vem da je cist na koncu samo ena punca odnehala in me zanima ce mam ta pravo v mislih.
Drugace sem pa jest iz Kranja, k je lih ena sprasevala..
Veliko "zabave" na solanju!
- _anna_
- Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 12. 2005
ojla!
tudi meni zanimivo branje. hehe...kar doživljem deja vu
anouk85, jz pa vem, kdo je nenya !
vsem, ki se podajate na to pot, čestitam, da ste prišle v ožji izbor in vam obenem želim veliko veselja s šolanjem in kvalitetnega znanja na izpitih.
pa še to: vsem kolegicam (*Sparks*, 4_Maya, anouk85,...) pa lep lep pozdrav
tudi meni zanimivo branje. hehe...kar doživljem deja vu
anouk85, jz pa vem, kdo je nenya !
vsem, ki se podajate na to pot, čestitam, da ste prišle v ožji izbor in vam obenem želim veliko veselja s šolanjem in kvalitetnega znanja na izpitih.
pa še to: vsem kolegicam (*Sparks*, 4_Maya, anouk85,...) pa lep lep pozdrav
Ko hodiš, si jaz nikoli ne priznam,
da nisem tvoj cilj, da greš drugam...
- falotka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 11. 2006
- Kraj: celje-ljubljana
Nenya napisal/-a:Hey girls! Js sm ena veteranka k je bla sprejeta na razpisu že lani februarja, pa sm čist na konc usposablanja hudo zbolela in nism opraulala useh izpitou za licenco. Anyway, letos se bom vam ladies (pa upm d bo s5 kšn pobič:) prdružla na usposablanju d ga dokončam. Pa me zanima če se bo kšna punca vozila iz Ljubljane da bi se zmenile db se skp vozile, pa kei pršparale. Aja, pa kaj že veste kdaj se začne tečaj? ...
heeej
js js sm z lublane,s kodeljevga...pa ti letos tut oni plačajo?ti ni blo treba še enkrat na razgovore?ful dobr:D
upam da niso pretežki testi:P
lp
urška
- Nenya
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 1. 2007
alina napisal/-a:2 leti nazaj smo mel pa čisto vsak vikend soboto in nedeljo, tko da to je čist odvisno. pa še zmeraj do ene sedmih zvečer, da smo se po temi domov vračal
Ja, ampk kokr sm js lani razumela so spremenil urnik usposablanja. Pred leti vem d je tečaj trajal 3 tedne, pa so mel tut med vikendom. Lani pa je trajal 4 tedne in med vikendom nismo mel... Upm d bo tko tut letos no ...
Love can ignite the stars!
- Arya*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 1. 2007
Nenya!!!!!OMG, OMG, OMG!!! Js, poor girl, končno s5 v SI, nism mela kei počet, pa sm šla na ta forum. In pol zagledm temo stevadese in mal preletim ... And there you were!!!:) Kaj zdei? Boš končno dobila krila?! Kdaj mate izpite?
- _anna_
- Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 12. 2005
Nenya napisal/-a:O-ooo! _anna_! A si tu ti?!;)
ja kdo pa drug!
sem vesela, da boš zaključila šolanje in se nam v letošnji sezoni pridružila.
kdo je pa arya*? someone i know? dej na ZS.
Ko hodiš, si jaz nikoli ne priznam,
- lucy
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 11. 2006
- Kraj: NG
falotka napisal/-a:heeej
js js sm z lublane,s kodeljevga...pa ti letos tut oni plačajo?ti ni blo treba še enkrat na razgovore?ful dobr:D
upam da niso pretežki testi:P
lp
urška
ej, falotka, pol se pa lohk z mano in nenyo voziš. če si za, kr sporoč
- lucy
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 11. 2006
- Kraj: NG
bodoči stevardi in stevardese!
z nenyo imava en predlog (v bistvu je bla to njena ideja): lohk bi se še pred začetkom šolanja vsi skupaj dobili na eni kavici, da se mal spoznamo. in sicer sva midve mislile naslednjo sredo (24.1.) nekje v ljubljani. za točno uro in lokacijo bi se pa blo treba še dogovorit. dejte mal napisat kolk bi vas sploh pršlo pa kšne predloge za uro in lokacijo. see yaaaa
z nenyo imava en predlog (v bistvu je bla to njena ideja): lohk bi se še pred začetkom šolanja vsi skupaj dobili na eni kavici, da se mal spoznamo. in sicer sva midve mislile naslednjo sredo (24.1.) nekje v ljubljani. za točno uro in lokacijo bi se pa blo treba še dogovorit. dejte mal napisat kolk bi vas sploh pršlo pa kšne predloge za uro in lokacijo. see yaaaa
- zvezdica85
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 11. 2006
- Kraj: ljubljana - stocholm
ful dobra idea, jst sm za, tko da sporocte kako in kaj... Lp
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov