Delo: stevardesa/šola za stevardese [Združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- munchmallow
- Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 12. 2006
Oj vsem!
Zanima me, ce morda veste ali posljejo sporocila/vabila vsem, kjer jih obvestijo ali so povabljeni na razgovor ali ne. Ali ga posljejo samo tistim, ki so prisli naprej?
Hvala
Zanima me, ce morda veste ali posljejo sporocila/vabila vsem, kjer jih obvestijo ali so povabljeni na razgovor ali ne. Ali ga posljejo samo tistim, ki so prisli naprej?
Hvala
- falotka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 11. 2006
- Kraj: celje-ljubljana
v prvem vabilu so napisal:Razgovori bodo v torek, dne 19.12.2006 od 11. ure dalje na Kuzmičevi 5 (kletni prostori).
Za tiste, ki ne bodo uspešni se postopek konča, in se jim zahvaljujemo za sodelovanje.
tko da po moje obvestijo sam tiste ki so pršl naprej..si že dobla kako obvestilo?
držim pesti..sej če ga do zle še nisi je še vedno čas da ga dobiš...
Za tiste, ki ne bodo uspešni se postopek konča, in se jim zahvaljujemo za sodelovanje.
tko da po moje obvestijo sam tiste ki so pršl naprej..si že dobla kako obvestilo?
držim pesti..sej če ga do zle še nisi je še vedno čas da ga dobiš...
-
alina - Debatorica
- Na forumu od: 28. 8. 2004
- Kraj: Ljubljana
selekcija je že po prvih testih, še vedno jih pa zelo veliko povabijo na razgovor. kljub temu, da ti določijo uro, se čaka precej. lani je bilo prvič, da so jih po cele skupine naenkrat notri vabil, še eno leto prej so bili razgovori individualni (torej kandidat sam pred komisijo). sprašujejo vse možno...v bistvu hočejo v kratkem času ugotovit, koliko si sposoben komunikacije, kakšni so tvoji odzivi na vprašanja, koliko vljudnosti, simpatičnosti in kaj jst vem česa še premoreš. vprašajo te kaj o študiju, o hobijih, lahko tudi kaj o adrii, npr. nekoga so vprašali kje je sedež adrie v mariboru, ker je bil kandidat od tam doma, predvsem pa ni zdej njihov cilj kviz o podjetju, tako da se ni treba ravno ne vem kakšne podatke učit na pamet in komplicirat. predvsem jih zanima zakaj te ta poklic sploh interesira...
It looks like we could have made it baby...me and you!
- zvezdica85
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 11. 2006
- Kraj: ljubljana - stocholm
jst mam pa ob 16h, upam, da jutri ne bomo toliko dolgo cakali, kot v petek.
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Moja prijateljica je rekla, da je bil sedaj razpis za stevrdeso...je poslala jim ampak ni videla na mailu da je imela razgovor ker nima doma internetne povezave pa je zamudila...katera ve ali se da kaj še rešit?
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
- falotka
- Sramežljivka
ej men je blo tole tut kr neki
ena totalna bedarija
res nimam občutka!
baje zvemo drug tedn u sredo
js sm namreč vprašala predn sm šla ven
je rekla pred novim letom agotovo oz.drug teden v sredo/četrtek nam sporočijo na email.
tko da...
sam res je blo krneki
ena totalna bedarija
res nimam občutka!
baje zvemo drug tedn u sredo
js sm namreč vprašala predn sm šla ven
je rekla pred novim letom agotovo oz.drug teden v sredo/četrtek nam sporočijo na email.
tko da...
sam res je blo krneki
- lucy
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 11. 2006
- Kraj: NG
hja, ne vem....predstavi se, kaj študiraš, kaj počneš v prostem času in zakaj si se odloču prijavit na razpis. pol pa poveš in hvala, nasvidenje.... sploh ne vem na podlagi česa bodo izbiral... sej so bli vsi v komisiji ful v redu, pa hecal so se in se trudl bit čimbolj sproščeni, sam... no, sej bomo vidl drug tedn.
srečno vsem
srečno vsem
- falotka
- Sramežljivka
sam to je pa res zanimiva izkušnja,tut če ne bomo izbrane še za naprej..js sm spoznala eno ful u redu nino in sva se dans naključn srečali u city centru v celju in šle na pjačo...no,tak pa pol spoznavaš ljudi:)
ja,morm pa priznat neki..čeprav na začetku in po ustnih mi je blo tk useen če bo kej al pa ne...sam zdj me je pa mal zašraufal k vem da sm že tko daleč pršla in da so že ble selekcije..no ja,pustmo se presenetit..itak mam ful slab filing
ja,morm pa priznat neki..čeprav na začetku in po ustnih mi je blo tk useen če bo kej al pa ne...sam zdj me je pa mal zašraufal k vem da sm že tko daleč pršla in da so že ble selekcije..no ja,pustmo se presenetit..itak mam ful slab filing
- zvezdica85
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 11. 2006
- Kraj: ljubljana - stocholm
Tudi jst sm pravkar dobila mail, da sm sprejeta
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]