Delo: stevardesa/šola za stevardese [Združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- maych
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 12. 2006
Letošnje govorice so, da boste letošnje stevardese letele samo na CRJ, torej ne na Airbusu kot vse ostale.
To pa zato, ker naj bi bil čez poletje samo en Airbus na Brniku in bi blo nesmiselno šolat nove še za na Airbus.
Ostale kolegice, ki že letijo se bodo vrjetno strinjale da bo to prava muka.
PaPa
To pa zato, ker naj bi bil čez poletje samo en Airbus na Brniku in bi blo nesmiselno šolat nove še za na Airbus.
Ostale kolegice, ki že letijo se bodo vrjetno strinjale da bo to prava muka.
PaPa
-
*Sparks* - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 9. 2005
Škoda za vas ampak jeeeeej za nas!
Saj tako je že lani zgledalo, so jih najprej za CRJje izšolal, potem pa še za Airbus.
Pa saj so tud CRJji čist kul, nč bat. Airbus ima pač več prostora, pa bolj živahno je ker je večja posadka. Ampak na začetku se tako ali tako čist z drugimi stvarmi ukvarjaš in ti je čisto vseeno na katermu tipu letiš.
Saj tako je že lani zgledalo, so jih najprej za CRJje izšolal, potem pa še za Airbus.
Pa saj so tud CRJji čist kul, nč bat. Airbus ima pač več prostora, pa bolj živahno je ker je večja posadka. Ampak na začetku se tako ali tako čist z drugimi stvarmi ukvarjaš in ti je čisto vseeno na katermu tipu letiš.
-
*Sparks* - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 9. 2005
Skor 100% sem da so jih prvih nekaj (5 al kok) izšolal za oba tipa, ostali so bili pa na začetku samo na CRJ, potem pa postopoma še za Airbus... Aja drgač izpite so opravljal itak da za oba tipa. No pa s tem mislim to zadnjo generacijo, ki se je šolala letos spomladi.
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
irisina napisal/-a:ej a če si dobil vabilo je to kao to, da izpolnjuješ pogoje al kaj?
Previdevam, najbrž boste mel prve razgovore in tko da vas mal skrčjo pol.
- lucy
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 11. 2006
- Kraj: NG
tenks Angel girl
ja tako nekako. najprej test iz anglešine in psiho test, pol pa še ustno en drug jezik. btw a mora ta drug jezik bit nujno nemščina oz. francoščina al je lahk tud npr. italijanščina? ker jst sm v nemščini še bolj začetnica, z italijanščino pa nimam problemov...
aha, a kdo ve kolk je približno letos prijavljenih?
ja tako nekako. najprej test iz anglešine in psiho test, pol pa še ustno en drug jezik. btw a mora ta drug jezik bit nujno nemščina oz. francoščina al je lahk tud npr. italijanščina? ker jst sm v nemščini še bolj začetnica, z italijanščino pa nimam problemov...
-
Če jih je tok kot vsako leto potem nekaj 100
-
Od kje pa te viri?
-
alina - Debatorica
- Na forumu od: 28. 8. 2004
- Kraj: Ljubljana
lucy napisal/-a:tenks Angel girl
na razgovoru še nikol ni blo nobenga tujega jezika, tko da po moje tut zdej ne bo, edino če so kaj spremenili....oni samo s testom preverijo angleščino, drugega jezika pa ne! na razgovoru pol samo iščejo komunikativne, sproščene, nasmejane ljudi, ker na podlagi tega opravijo končen izbor
It looks like we could have made it baby...me and you!
- maych
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 12. 2006
Podobno sem slišala tudi jaz.
Me pa glede na pogoje dela to niti ne preseneča. Plača niti ni visoka, sploh če jo primerjaš s stalno zaposlenimi, pa še davkarija pobere vsak mesec 22,5 %, kar tudi ni malo.
Vendar, če imaš veselje do letenja, ti ne preostane nič drugega.
PaPa
Me pa glede na pogoje dela to niti ne preseneča. Plača niti ni visoka, sploh če jo primerjaš s stalno zaposlenimi, pa še davkarija pobere vsak mesec 22,5 %, kar tudi ni malo.
Vendar, če imaš veselje do letenja, ti ne preostane nič drugega.
PaPa
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]