Delo: stevardesa/šola za stevardese [Združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- zvezdica85
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 11. 2006
- Kraj: ljubljana - stocholm
a se je letos katera sploh prijavila na razpis?
- falotka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 11. 2006
- Kraj: celje-ljubljana
alina napisal/-a:ja razpis je že mimo! in dons so bli že prvi testi in sploh niso bli težki-vsaj men se niso zdel...je bla pa samo angleščina in če si to naredil maš zdaj naslednji teden intervju-ampak samo v slovenščini, tko da ne vem kdaj pridejo na vrsto drugi jeziki!?
jst sm se tut prjavla pa čakam zdj na odgovor konec novembra...zanima me samo kak zgleda izpit iz angleščine?
hvala:D
-
alina - Debatorica
- Na forumu od: 28. 8. 2004
- Kraj: Ljubljana
falotka napisal/-a:alina napisal/-a:ja razpis je že mimo! in dons so bli že prvi testi in sploh niso bli težki-vsaj men se niso zdel...je bla pa samo angleščina in če si to naredil maš zdaj naslednji teden intervju-ampak samo v slovenščini, tko da ne vem kdaj pridejo na vrsto drugi jeziki!?
jst sm se tut prjavla pa čakam zdj na odgovor konec novembra...zanima me samo kak zgleda izpit iz angleščine?
hvala:D
test iz angleščine je mala malca...res če vsaj približno znaš angleščino na enem splošnem gimnazijskem nivoju ga opraviš brez težav! pa ne se ustrašit k bo verjetno notri tut kakšno malo bolj letalsko besedišče
It looks like we could have made it baby...me and you!
- falotka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 11. 2006
- Kraj: celje-ljubljana
zanima me sam še tko nasploh...če že bl tešk usklajujete tole delo stevardese z faksom, kak je pa pol z vašimi fanti?
k jst res ne vem kak bi pol še s tem uskladila...al maš dost časa da si uskladiš pol k si fraj ta urnik tut z faksom in s fantom.
lp
(zdj čakamo na rezultat al smo sprejeti al ne:))
no sj pol pa kul za angleščino...sm gimnazijo končala,
zdj sm pa izredno na zdravstveni negi..
upam da bo:)
nič,lp
k jst res ne vem kak bi pol še s tem uskladila...al maš dost časa da si uskladiš pol k si fraj ta urnik tut z faksom in s fantom.
lp
(zdj čakamo na rezultat al smo sprejeti al ne:))
no sj pol pa kul za angleščino...sm gimnazijo končala,
zdj sm pa izredno na zdravstveni negi..
upam da bo:)
nič,lp
- zvezdica85
- Sramežljivka
Punce, zanima me, ce je katera ze dobila posto?
Lp
Lp
- zvezdica85
- Sramežljivka
Jst tud se nic nism dobla, sam sm pa zvedla, da naj bi testi bili, ta cetrtek in petek, mi je ful cudn, da se nc niso poslal...
- zvezdica85
- Sramežljivka
Zvedla sm na kadrovski, in mi je rekla, da bom sigurno dobila vabilo za preverjanje tujega jezika, ker izpolnjujem vse pogoje. Edino, ce bodo spet kj prestavl...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov