Delo: stevardesa/šola za stevardese [Združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
alina - Debatorica
- Na forumu od: 28. 8. 2004
- Kraj: Ljubljana
ejjjjjj stevardese!
sem klicala na adrio, ker sem dobila iz vseh možnih strani razno razne zgodbice o tem tečaju! no in so mi potrdili kar sem že slišala, da tečaj traja 4,5 tedne in to vsak dan od 8h do 16h ali dlje!!! ne vem sicer kako si to predstavljajo, ampak ne vem kakšen redni študent ima toliko časa, da bi non stop visel tam na brniku!?

sem klicala na adrio, ker sem dobila iz vseh možnih strani razno razne zgodbice o tem tečaju! no in so mi potrdili kar sem že slišala, da tečaj traja 4,5 tedne in to vsak dan od 8h do 16h ali dlje!!! ne vem sicer kako si to predstavljajo, ampak ne vem kakšen redni študent ima toliko časa, da bi non stop visel tam na brniku!?
It looks like we could have made it baby...me and you!
-
alina - Debatorica
1. krog je test angleščine in psihološki test, 2. krog je razgovor pred komisijo (tu pač gledajo na celotno podobo in vtis, ki ga daješ), 3. krog so izpiti, ki so zelo težki in ki jih je pač treba narediti
-
Žaklina - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 3. 2005
- Kraj: Gorenjska
jagoda napisal/-a:Pred kratkim je bil na študentskem servisu oglas, da rabijo nekaj študentk, ki bi opravljale delo stevardese. Ker sem ustrezala vsem navedenim pogojem, sem se prijavila in še čakam na odgovor.
Ali ima katera že kakšno izkušnjo kot stevardesa ali pa če poznate koga, ki se je tudi prijavil? Baje, da so testi oz. neki težki razgovori prej, pa zdravniški pregled...
ja res je, so testi, dobiš ene dve al pa tri skripte za naučit, pa potem pišeš, pa potem mislim da še nekej zagovarjaš-nisem pa čist ziher, ker se pravila spreminjajo. drugače morš pa znat tuji jezik in te tudi to stestirajo
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Alinček
je meu danes vse izpite tko da upam, da ji je šlo in pol bomo mel doma stevardesko ...
Sm cel dan držala pesti ...
Drugač pa vem, da so se meli fulllll zanaučit, res kakšne podrobnosti vse moraš to znat ..., ampak jst itak vem, da ji bo ratal, ker vse kar si zastavi ji tut uspe ...

Drugač pa vem, da so se meli fulllll zanaučit, res kakšne podrobnosti vse moraš to znat ..., ampak jst itak vem, da ji bo ratal, ker vse kar si zastavi ji tut uspe ...

Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
alina - Debatorica
tiasha napisal/-a:Alinčekje meu danes vse izpite tko da upam, da ji je šlo in pol bomo mel doma stevardesko ...
Sm cel dan držala pesti ...
![]()
ooooooo, kolk lepo!!!!!!! :bussi: sej še sama ne morem verjet...ampak nekak mi je ratal!!!!!

- maxx
- Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 3. 2005
Ancica napisal/-a:Čist na začetku teme je ena omenila, da je 3. krog videz - če je bila Nataša Pirc (če se je ne spomnete, je to tista teta s 24 ur) stevardesa, je to lahko potem vsaka, ki vsaj približno zgleda urejeno.Vem, da sem zlobna ...
Nataša Pirc Musar že dolgo dolgo ni na TV, glej http://www.mladina.si/dnevnik/49395/
-
pjotra - Debatorica
- Na forumu od: 25. 8. 2004
maxx napisal/-a:Ancica napisal/-a:Čist na začetku teme je ena omenila, da je 3. krog videz - če je bila Nataša Pirc (če se je ne spomnete, je to tista teta s 24 ur) stevardesa, je to lahko potem vsaka, ki vsaj približno zgleda urejeno.Vem, da sem zlobna ...
Urejenost je važna, ne lepota. Se pravi, da ni treba biti Sharon Stone, ampak povprečna simpatična punca z normalno postavo, nemastnih las in nepogriženih nohtov. Brez piercingov na obrazu ali na vidnem mestu. Take stvari se smatrajo za urejene. Nataša Pirc ne zgleda kot Pamela Anderson, ampak je urejena ženska.
- Tyra
- Debatorica
- Na forumu od: 30. 1. 2005
Kandidati/-ke morajo izpolnjevati naslednje pogoje:
- državljanstvo R Slovenije,
- dokončana štiriletna srednja šola in status študenta,
- aktivno znanje slovenskega in angleškega ter pasivno znanje drugega evropskega jezika,
- zaželjena starost od 20 do 24 let, prijetna zunanjost in uglajeno vedenje, ustrezna višina (dekleta od 160-175 cm, fantje 170-181 cm) ter primerna telesna teža,
- izpolnjevati morajo pogoje glede telesne in duševne sposobnosti za tovrstno delo,
- stalno ali začasno bivališče v Ljubljani ali Kranju z okolico.
- opravljen vozniški izpit B-kategorije in možnost lastnega prevoza na delo do Brnika,
- dovoljena dioptrija do 0,8 z očali, brez očal do 0,4.
Tole zadnji mi je mimo
To je edini razlog tu, zakaj ne bi mogla biti.
- državljanstvo R Slovenije,
- dokončana štiriletna srednja šola in status študenta,
- aktivno znanje slovenskega in angleškega ter pasivno znanje drugega evropskega jezika,
- zaželjena starost od 20 do 24 let, prijetna zunanjost in uglajeno vedenje, ustrezna višina (dekleta od 160-175 cm, fantje 170-181 cm) ter primerna telesna teža,
- izpolnjevati morajo pogoje glede telesne in duševne sposobnosti za tovrstno delo,
- stalno ali začasno bivališče v Ljubljani ali Kranju z okolico.
- opravljen vozniški izpit B-kategorije in možnost lastnega prevoza na delo do Brnika,
- dovoljena dioptrija do 0,8 z očali, brez očal do 0,4.
Tole zadnji mi je mimo

-
CommandykA - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 11. 2004
- Kraj: Maribor
jaz tut..sam zadnji razlog
mam se vsaj en x tako dioptrijo kot je tam navedena... 
aja , heh pa nisem niti iz kranja in niti iz ljubljane in niti od nikoder tam vmes
bolse 2 razloga kot eden 

aja , heh pa nisem niti iz kranja in niti iz ljubljane in niti od nikoder tam vmes

Riba plava in rdeca.Bil je bled in bohinj.Srbela ga je peta in sesta.Znal je brat in sestra.
-
alina - Debatorica
razpis je vsako leto isti čas-torej jeseni! objavljen je v delu+na nekaterih študentskih servisih!
tisti, ki so takoj začeli leteti (nimajo obveznosti s faksom) so vsi blazno navdušeni in komaj čakajo, da bojo lahko spet leteli...
tisti, ki so takoj začeli leteti (nimajo obveznosti s faksom) so vsi blazno navdušeni in komaj čakajo, da bojo lahko spet leteli...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov