Delo: stevardesa/šola za stevardese [Združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- airbus
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 2. 2006
A ti si že dobila odgovor po mejlu? Jaz čakam že celi dan in nič. Očitno to pomeni, da nisem prišel do razgovora. Jutri bom vseeno kontaktiral kadrovsko, ker se mi to zdi res čudno, da nisem dobil nobenega odgovora. Vsaj negativen bi lahko prišel...
Test iz ang sem moral naredit, ker sem lani na faxu pisal 9 in v srednji sem mel tudi skoz 4 ali 5. Pa to ni res. Pa ne, da sem padel na psiho testu???!!! Razočaranje totalno, ker je to služba, ki si jo želim že od otroštva. Pa še sploh sem čisto not v letalstvu...
Test iz ang sem moral naredit, ker sem lani na faxu pisal 9 in v srednji sem mel tudi skoz 4 ali 5. Pa to ni res. Pa ne, da sem padel na psiho testu???!!! Razočaranje totalno, ker je to služba, ki si jo želim že od otroštva. Pa še sploh sem čisto not v letalstvu...
- _anna_
- Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 12. 2005
- Kraj: Ljubljana
leeloo* napisal/-a:čaw
a gre katera jutr na razgovor za stevardeso?
kdaj pa mate?
mene je kr mal strah, k to je baje uno odločilno. al si jim všeč al pa ne.
no bomo vidl jutr, a ne? lepo se mejte pa velik sreče vsem!
ja, jz mam tud jutr razgovor ful sem vesela, da sm teste lepo dobro pisala in da grem pač naprej.
mam pa ob 4h. kdaj pa ti? ja, to je odločilno. ta vtis najbolj šteje. važno je, da si naraven in sproščen, dobre volje in da ne igraš - ker končno, oni so tisti, ki imajo s tem izkušnje in vejo, kakšne punce in fantje so za to primerni, tko da jz mislim, da je brez veze igrat. če ustrezaš profilu, ustrezaš, če ne pač ne
jz tud vsem želim velik sreče pa čim manj treme
- airbus
- Sramežljivka
A ti si že dobila odgovor po mejlu? Jaz čakam že celi dan in nič. Očitno to pomeni, da nisem prišel do razgovora. Jutri bom vseeno kontaktiral kadrovsko, ker se mi to zdi res čudno, da nisem dobil nobenega odgovora. Vsaj negativen bi lahko prišel...
- _anna_
- Komunikatorka
airbus napisal/-a:A ti si že dobila odgovor po mejlu? Jaz čakam že celi dan in nič. Očitno to pomeni, da nisem prišel do razgovora. Jutri bom vseeno kontaktiral kadrovsko, ker se mi to zdi res čudno, da nisem dobil nobenega odgovora. Vsaj negativen bi lahko prišel...
jaz ti tud to svetujem. te psihotesti so itak "samoocenjevalni" tko da moje mnenje je itak, da niso glih najbolj realni..a se ti ne zdi? jz sm prepričana, da je pol folk blefiral, kok so kao dinamični in itak rojeni za delo v timu
kokr jz vem, maš itak na zdravniškem razgovor s psihiatrom al psihologom, k tud poda svoje menje tko da jz sm tud presenečena, da bi temu tolk pozornosti posvečal.
ma dej, če si meu tolk anglo, pol halo da si anglo naredu, sej je bla res piece of cake...poklič jih, ja, točn to nared.
razn če ma kej veze s tem, da si tip, k vas pač manj vzamejo že v principu pa o mogoč pol bl zahtevni. no dej, ne rabmo prehitr sodit, mogoč bo pa vse kul.
- airbus
- Sramežljivka
Pa ta psiho test mi tudi ni glih jasen... vse moje delovne izkušnje do sedaj so bile v malem ali večjem timu, kjer sem se vedno dobro počutil, sam sploh ne znam delat (ker mi je drugače dolgčas)...
V mejlu, ki so ga poslali kot vabilo na testiranja, sem razumel, da danes obvestijo VSE (tudi tiste, ki jim ni ratalo).
Še danes napišem mejl na kadrovsko.
V mejlu, ki so ga poslali kot vabilo na testiranja, sem razumel, da danes obvestijo VSE (tudi tiste, ki jim ni ratalo).
Še danes napišem mejl na kadrovsko.
-
cosmy - Debatorica
- Na forumu od: 16. 7. 2005
ne, v vabilu je pisalo, da tisti, ki imamo razgovor, bomo o tem obveščeni po e-mailu, ostalim pa se najlepše zahvaljujejo za sodelovanje! S tem se zasigurajo, da tistim, ki ne pridejo naprej, ni treba pisat maila!!
Aja, jest mam razgovor jutr ob 17!
Anna, jest sm bla u tisti učilnici na levo - najprej smo pisal anglo, potem pa še teste. Spomnem se ene, ki je prišla nekoliko kasneje in najprej pisala osebnostne teste, potem pa šele anglo. Si bila to ti?
Aja, jest mam razgovor jutr ob 17!
Anna, jest sm bla u tisti učilnici na levo - najprej smo pisal anglo, potem pa še teste. Spomnem se ene, ki je prišla nekoliko kasneje in najprej pisala osebnostne teste, potem pa šele anglo. Si bila to ti?
Peek-a-boo!
- _anna_
- Komunikatorka
ja, najprej sm pisala osebnostni, pol pa anglo ja....sam men se zdi, da je folk okrog mene isto pisu. skratka, bl mejhna učilnca je bla...una tadruga se mi je zdela večja. pa dva sta pršla še za mano in sta sedela čist pred eno tablo...ti je to znano?
- _anna_
- Komunikatorka
sam hudirja, veš kaj, jz sm bla v učilnci na desni strani, če vzameva za oriantacijo tisto sobo, kjer so stevardese pa stevardi not sedel.
skratka,mam dolge blond lase in bla sm v črnem plašču pa nism se nč slekla, kr me je zebl. to si lahko vidla. drgač pa kaj pa vem, kaj bi lahko opazla...aja take bl čevle...to se najbrž vid
skratka,mam dolge blond lase in bla sm v črnem plašču pa nism se nč slekla, kr me je zebl. to si lahko vidla. drgač pa kaj pa vem, kaj bi lahko opazla...aja take bl čevle...to se najbrž vid
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov