Delo: stevardesa/šola za stevardese [Združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- palček
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 2. 2006
Mi2 s kolegico imava 13. ob 9h, pa morm rečt d me (naju:) je kr fajn strah...
A kdo mogoče ve kolk prbližn nas je? Kakšn nej bi biu ta test iz angleščine; splošen al se navezuje na letalstvo, bonton...? A tisti k ste prjavljeni delate fax al pavzirate? Ker če mi tole rata, mi fax 100% nau
Držte se pa ne bit živčni
A kdo mogoče ve kolk prbližn nas je? Kakšn nej bi biu ta test iz angleščine; splošen al se navezuje na letalstvo, bonton...? A tisti k ste prjavljeni delate fax al pavzirate? Ker če mi tole rata, mi fax 100% nau
Držte se pa ne bit živčni
I'm so unpredictable. Even I don't know what I'm gonna do...
- _anna_
- Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 12. 2005
- Kraj: Ljubljana
prjaulenih je blo letos menda neki čez 400, isto kokr lan. sam nkol ne nardijo tolk testov, lan so jih okrog 100.
jz sm isto slišala, da je test angleščine res na easy, da je not sicer kšn trik, sam bl zato, da te mal prestraš? a je tko, alina? a je blo pr vas kej besed iz aviacije? kšnga namiga se nbena nebi branla
pa kokr jz vem je tud un psiho test predvidljiv oziroma lahko sklepaš, kaj hočjo, da obkrožiš. odziv u stresnih situacija, timsko delo in podobne reči.
sicr je pa zihr najbolj pomemben un razgovor z njimi. vsaj jz si tko predstaulam. alina, kaj so tebe kej vprašal?
jz sm isto slišala, da je test angleščine res na easy, da je not sicer kšn trik, sam bl zato, da te mal prestraš? a je tko, alina? a je blo pr vas kej besed iz aviacije? kšnga namiga se nbena nebi branla
pa kokr jz vem je tud un psiho test predvidljiv oziroma lahko sklepaš, kaj hočjo, da obkrožiš. odziv u stresnih situacija, timsko delo in podobne reči.
sicr je pa zihr najbolj pomemben un razgovor z njimi. vsaj jz si tko predstaulam. alina, kaj so tebe kej vprašal?
-
alina - Debatorica
- Na forumu od: 28. 8. 2004
res ne paničarit zarad angleščine, tut če dajo not kakšno besedo iz letalskega žargona! sploh pa se ne prej učit in ponavlat, ker je res čist brez veze psihološki test je točno tko kt je rekla anna...obkrožiš variante kot so poslušam mnenja drugih, če je potrebno prevzamem kontrolo v skupini,....
kar se tiče razgovorov....ne bit presenečene če boste notri glih 3 minute, ker so vse tako malo! sprašujejo te bedarije, kaj v zvezi s študijem, pa zakaj si se prijavila, lahko te čisto nekaj tretjega....glavni namen tega je, da ugotovijo kako simpatična si in komunikativna! če boš na razgovoru tiho in vsa prestrašena, potem pozabi na vse skupaj...
kar se tiče razgovorov....ne bit presenečene če boste notri glih 3 minute, ker so vse tako malo! sprašujejo te bedarije, kaj v zvezi s študijem, pa zakaj si se prijavila, lahko te čisto nekaj tretjega....glavni namen tega je, da ugotovijo kako simpatična si in komunikativna! če boš na razgovoru tiho in vsa prestrašena, potem pozabi na vse skupaj...
It looks like we could have made it baby...me and you!
-
cosmy - Debatorica
- Na forumu od: 16. 7. 2005
na letošnjih vabilih je že vse napisano, kaj naj bi delali do aprila, kako naj bi to potekalo.
Fishi: takoj na začetku piše, da smo 13. vabljeni na pismeni preizkus znanja angleškega jezika in test osebnostnih lastnosti.
Razgovori s člani komisije bodo potekali 16. in 17. februarja.
Predvidoma 1. 3. se bo začelo 4-tedensko usposabljanje, nato pa imamo 2 tedna časa za pripravo na pisne in ustne izpite ter zdravniški pregled
To vse piše na vabilu, ki smo ga dobili.
Fishi: takoj na začetku piše, da smo 13. vabljeni na pismeni preizkus znanja angleškega jezika in test osebnostnih lastnosti.
Razgovori s člani komisije bodo potekali 16. in 17. februarja.
Predvidoma 1. 3. se bo začelo 4-tedensko usposabljanje, nato pa imamo 2 tedna časa za pripravo na pisne in ustne izpite ter zdravniški pregled
To vse piše na vabilu, ki smo ga dobili.
Peek-a-boo!
- _anna_
- Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 12. 2005
dost je takih, kt je tvoja sestra. ene si premisljo še predn se vse skup začne, ene pol na izobraževanju, k se jim ne da bit na brniku vsak dan, ene ne folgajo kombinirat zadeve s faksom, itd. in glih zarad tega je tko-tko, da se sekiramo glede visokega števila prjaulenih. vsaj jz se ne.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]