Delo: stevardesa/šola za stevardese [Združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- KatarinaKet
- Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 12. 2009
Ne predstavljam si čisto kako bo to zgledalo, ampak verjetno se bomo res načakale Men bi se zdelo smiselno, da recimo ena skupina piše, potem grejo na ustno in ta čas že druga skupina piše in tako po tekočem traku.. sigurno majo nek sistem, sem se pa vseeno že pripravla na čakanje.
- NaNcY*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 12. 2005
Perchy napisal/-a:no ko sm šla jst....smo najprej pisal angleščino, pol smo mel pa šele čez nekaj ur ustni zagovor al pogovor v angleščini in jst še v nemščini...pri nemščini sem mogla prebrat en članek in ga prevest, potem pa še v nemščini povedat o čem gre...drugač pa sm povedala mal o sebi, kdo sem, od kje in tko...drugač sm mela pa pisni del enkrat okrog 11ih na ustni del sm pa prišla na vrsto šele okrog 6ih zvečer, tko da je blo kar za čakat :-)
zagovor pred komisijo boste mel pa šele takrat, ko bodo vse to prebral pa se pogovoril o tem kaj ste kaj napisal, rešil in povedal...ker, ko smo mel pa razgovor, je bil šele čez kakšne 3 tedne in tm je blo ene 8ljudi, ki so nas mal zasliševal...od pilotov, stevardes in tko
perchy a si bla lansk let? kera si ti:D smo bli pol vrjetn skp na šolanju:)
- gospodicna M
- Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 1. 2010
In punce kak vam je šlo kej v soboto na testih in razgovoru? Jst nekak nimam nobenga feelinga, mi je pa ustno šlo bolš kot pisno:)...ja komi čakam da bo sreda!
- KatarinaKet
- Sramežljivka
No danes smo že dobili maile in jaz sem sprejeta na razgovoru je blo pa drugače kar fino, sproščeno, nič pretirano težkega.. samo čakanje nas je vse matralo, ampak se je splačalo
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 06. Dec. 2016 0:03, skupaj popravljeno 1 krat.
- ssmmoottkkaa
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 1. 2010
zivjo punce, mene pa zanima če kera ve kok jih je blo letos sprejetih ker jst sm bla tud in mam v ponedeljek prvo predavanje ena kolegica ma pa v torek in če nas je tok velik bo očitno še en izbor najbrž ne vem a ve mogoče kera kej več o tem??
- ssmmoottkkaa
- Sramežljivka
ne ne jst sm tud 1.2. povabljena na izobraževanje to je ze precej sumljiv pomoje bojo spet kakšne selekcije :S spet bomo stal na hodniku 2 ure
- ssmmoottkkaa
- Sramežljivka
Ja sam da nas je tok sprejetih je mal cudn a ni? Kokr sm jst razumela nas ma 1.predavanje 35 v pondelk, 35 v tork to je ze 70 ljudi A so ta predavanja vsak dan?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov