Delo: stevardesa/šola za stevardese [Združeni temi]

Od šolanja do uresničitve karierne poti.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

NaNcY*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a NaNcY* » 30. Maj. 2009 9:28

joooj 999 una je sam lepo vprašala....res ni lepo da ljudi kr neki napadaš. to da pa js kj ne vem je pa moja stvar tko da se ne sekirej zame :) ....iz mariborskega letališča pa kokr js vem letijo tut stevardese...in ne sam u avionu za tri :)

btw, a si ti stevardesa...ker če si... bi bla loh mal bl kulturna...
NaNcY*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a NaNcY* » 30. Maj. 2009 9:36

ja no nočm se pa kregat...sam mi je pa ful gadno k vidm tako napadalnost....

če kšn kj ne ve mu js probam prijazno povedat...če je pa do mene nesramen je pa druga stvar...

ti bi pa tut loh probala mal lepš...

:)
999
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a 999 » 31. Maj. 2009 20:30

Iz Maribora ne letijo več. Jst sam hočem povedat, da si lahko vse par strani nazaj preberete in da se ti najprj mal pozanimj, predn širiš napačne informacije, ker se boš enkrat osramotila s takimi podatki pred potniki ali pa sodelavci. če sem stevardesa pa lahko razbereš iz mojih podatkov, ki sem jih napisala o tem poklicu.Pa noben se z nobenmu krega,sam mal bolj premišljeno naprej
Lp
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 01. Jun. 2009 14:38

Ti, 999, udrihaš po (ne)pismenosti punc, medtem ko sama non stop pišeš o neki deoptriji. Nc, nc, nc.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
999
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a 999 » 01. Jun. 2009 21:55

A mogoče ne veš kaj beseda deoptrija pomen al kaj hočeš povedat????
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sončk » 01. Jun. 2009 22:02

Hoče povedat, da se napiše dioptrija in da si ti bedasta.
*Pina*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *Pina* » 02. Jun. 2009 10:41

Deoptrija.....hahahahahahaha.... :):):) Kaka ironija da nekdo nekomu nekaj očita, pa še sam ne ve niti to, kako se pravilno napiše. LOL
999
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a 999 » 02. Jun. 2009 10:43

Se opravičujem za eno slovnično napako, se obnašamo kokr da smo pr slovenščini in da moramo pisati vse slovnično! :D
Jst sem bedasta z eno napako, druge k pa pišejo bedarije so pa revčke k sem jih jst napadla!!! Pa kaj me napadaš tukej smo same prijazne punce no :D

p.s. se opravičujem za slovnične napake ms. sončk perfect
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sončk » 02. Jun. 2009 12:42

999 napisal/-a:Jst sem bedasta z eno napako, druge k pa pišejo bedarije so pa revčke k sem jih jst napadla!!! Pa kaj me napadaš tukej smo same prijazne punce no :D

Ne, druge so prijazne, ti pa nisi. Prideš k da si boga za jajca prjela, napadaš druge in mislš da si all that ;)
dečva
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a dečva » 02. Jun. 2009 15:33

jooj punce zarad kakšnih bedarij se kregate... :roll: že cela stran je čist offtopic. Rajši nej mi katera pove, če je že dobila kkšn odgovor od gamma holdinga? :D
Lumina
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 6. 2007
Kraj: Štajerska

Neprebrana objavaNapisal/-a Lumina » 03. Jun. 2009 9:39

Ne duha, ne sluha od GM. :? Saj pravim, da je vse skup totally fishy! :roll:
femme
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 3. 2005
Kraj: akvarij

Neprebrana objavaNapisal/-a femme » 05. Jun. 2009 18:58

999 napisal/-a: Na zdravniškem še niso nobenga vrgel zarad deoptrije, ker imaš preverjanje z lečami in če z lečam dobr videš je vredu. Ja je kšna izjema k pride notr po vezah, ampak večina punc je pa notr pršla brez vez....tko da to kar govoriš ni res

ej, tole pa ni res! na zdravniškega moraš prit brez leč, se pravi z očali. in preverjo samo kako dobro vidiš z očali, nikakor pa ne preverjajo kako dobro vidiš z lečami. tko,da se ne da špekulirat, češ sej ne bo noben ugotovi kolk mam dioptrije, ker to ugotovijo.

sam tolk, za info.

lp
everything is possible... the impossible just takes longer...
Uporabniški avatar
SWEETprinces
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 9. 2008
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a SWEETprinces » 05. Jun. 2009 19:01

brez zamere 999 ampak a je s tabo kej narobe? k men delujes dusevno motena oseba... :?
Uporabniški avatar
4_maya
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a 4_maya » 05. Jun. 2009 19:05

Lahko tudi z lečami, pa potem poveš, da jih maš - ker to itak vidijo in te vprašajo. Prideš s tistim, kar potemi na letalu tudi uporabljaš - če nosiš očala, potem z očali. Če imaš leče, je potem pač obvezno na letalo s saboj nositi še očala (za vsak slučaj). Do sedaj ni bilo problemov. Važno je, da z lečami dobro vidiš.
999
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a 999 » 05. Jun. 2009 20:16

Ne lahko prideš z lečami, poveš da jih imaš noter in potem zahtevajo da vidiš 100%.

SWEETprinces zakaj bi bla pa duševno motena? Zato ker povem resnico mogoče??? Če sem zato duševno motena tut prou se ne sekiram zarad tvojih besed in če misliš da si me užalila me nisi!!!

Vrni se na Kariera

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov