bela napisal/-a:joj mene ste čist zrajcal s tem poklicem
sem že gledala na emiratih kaj morš vse poslat v prošnji sicer je pomoje nikakršna možnost, da te izberejo, sam če ne probaš, ne veš. Za foro bom res kr poslala, potem bom pa vidla. A kaj vi mislite?
probat ni greh!!! mi bomo pa pesti držal!
lp
Če utrne se ti solza, naj ne sproži je trpljenje, to naj bo le solza sreče, ki prinaša jo življenje!
sem že gledala na emiratih kaj morš vse poslat v prošnji sicer je pomoje nikakršna možnost, da te izberejo, sam če ne probaš, ne veš. Za foro bom res kr poslala, potem bom pa vidla. A kaj vi mislite?
lp
o hvala
jest se hitr navdušim, pa hitr obupam
prepričana sem ja, da ravn mene iščejo
lp
o hvala
jest se hitr navdušim, pa hitr obupam prepričana sem ja, da ravn mene iščejo
definitivno jim sam še ti manjkaš!!! ma sej veš kako je...včasih morš stvari narest v prvem valu navdušenja, predno začneš razmišlat in tehtat ker pol vse zakompliciraš in potem ni nič.
Če utrne se ti solza, naj ne sproži je trpljenje, to naj bo le solza sreče, ki prinaša jo življenje!
pjotra napisal/-a:Se govori, da gre Adrii malce slabše zadnje čase.
Ja, to je splošno znano, so pa kljub temu vzeli kup novih čistilcev letal... pa itak, stevardese so najbolj zaščitena bitja tm, tko da je najbrž kr fajn delat!
pjotra napisal/-a:Se govori, da gre Adrii malce slabše zadnje čase.
Ja, to je splošno znano, so pa kljub temu vzeli kup novih čistilcev letal... pa itak, stevardese so najbolj zaščitena bitja tm, tko da je najbrž kr fajn delat!
ja jim gre slabše ful jst sm tut skos hotla bit stevardesa pa me je ta želja nekak minila
Nema na svetu ruznih zena..postoje samo zene, koje ne znaju da bi s malo truda mogle da budu lepe. ( Dior )
Moja največja želja je, da postanem stevardesa. Vendar nikjer na internetu ne najdem podatkov o študiju za letalske tehnike. Mi lahko kdo posreduje kakšne informacije? Zelo bi bila vesela, ker me ta poklic resnično zanima. Hvala vsem že vnaprej!
dita napisal/-a:Moja največja želja je, da postanem stevardesa. Vendar nikjer na internetu ne najdem podatkov o študiju za letalske tehnike. Mi lahko kdo posreduje kakšne informacije? Zelo bi bila vesela, ker me ta poklic resnično zanima. Hvala vsem že vnaprej!
Zdej tole ma bolj moj fant prek ker je pilot samo kokr mi je razlagal ne rabiš nobenega posebnega študija...študentka morš bit z bilokatere smeri..pogoje so pa že itak ostale punce pisale...v glavnem prijavi se na kakšen razpis (Adria,...) za tuje družbe pa ne vem...
Sem brala, da je mislim, da Urad za enake možnosti, protestiral zaradi pogojev v razpisu za stevardese. Prijeten videz, višina.... da je to protizakonito ali celo protiustavno.
seveda je, ker naj bi imeli VSI enake moznosti za zaposlitev (ob enaki izobrazbi) in se kriterijev kok je kdo lep in visok ne bi smrl postavlat.....sam itak vsaj povecini povsod to gledajo, eni pac to ze v razpis napisejo drugi pa ne