Delo: stevardesa/šola za stevardese [Združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- dečva
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 6. 2007
jest že hodm po sodiščih pa tiste papirje nabiram.
Bom poskusla, pol bom pa vidla kaj bo
Drugač pa mislm, da bo zdele še najbolj primeren čas, vsaj zame.
Letos ponavljam zadnji letnik, drugo leto bom pa absolventka.
Za morje me pa ne skrbi preveč, ker se lahko gre tud prej al pa
kasneje, ne glih med glavno sezono.
Tanove uniformice so mi pa kr všeč
Bom poskusla, pol bom pa vidla kaj bo
Drugač pa mislm, da bo zdele še najbolj primeren čas, vsaj zame.
Letos ponavljam zadnji letnik, drugo leto bom pa absolventka.
Za morje me pa ne skrbi preveč, ker se lahko gre tud prej al pa
kasneje, ne glih med glavno sezono.
Tanove uniformice so mi pa kr všeč
- WebGirl
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 10. 2005
Hey! Jst tud razmišlam,da bi se prjavla na ta razpis. Ampak a bi mi mogoče katera, ki je že bila stevardesa znala povedati naslednje: ali maš ti točno določene lete, ali te skoz menjavajo? Ti usaj v primernem času prej sporočijo al kako to izgleda? Ter ker moraš biti za vsako delo plačan, če bi mogoče katera zaupala v kašnem rangu se vrti plača?
Hvala za odgovore
Hvala za odgovore
- lucy
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 11. 2006
- Kraj: NG
WebGirl, plan letenja se dela za 14 dni vnaprej...se pravi, na koncu meseca dobiš plan za prvo polovico naslednjega meseca itd. pol seveda vedno pride do kakšne spremembe, ampak te o vsem pravočasno obvestijo
kar se pa plačila tiče je tako, da si prvo sezono plačan okrog 10 eur/h (nočne ure so dodatno plačane), na mesec naletiš okrog 60 ur (v poletni sezoni), zraven dobiš plačane še potne stroške, standby in stimulacijo od prodaje. lahko izračunaš...povprečno od 700 do 800 evrov...enkrat več drugič manj, odvisno od tega koliko dejansko naletiš in koliko je od tega nočnih ur... vsako naslednjo sezono pa se urna postavka še nekoliko zviša, tko da vsako leto dobiš malce več
kar se pa plačila tiče je tako, da si prvo sezono plačan okrog 10 eur/h (nočne ure so dodatno plačane), na mesec naletiš okrog 60 ur (v poletni sezoni), zraven dobiš plačane še potne stroške, standby in stimulacijo od prodaje. lahko izračunaš...povprečno od 700 do 800 evrov...enkrat več drugič manj, odvisno od tega koliko dejansko naletiš in koliko je od tega nočnih ur... vsako naslednjo sezono pa se urna postavka še nekoliko zviša, tko da vsako leto dobiš malce več
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov