Delo: stevardesa/šola za stevardese [Združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- mmmayamm
- Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 10. 2007
no jst sm skor z letališča-5 km od brnika
bolhica-vse 3 smo šle z neme na anglo sam vidve sta šle na čik jst sm pa čakala. ti je kaj znano
drgač pa za jutr ne pričakujem velik. ko je una pri angleščini omenila mojo velikost sm nekak dojela da ni kaj velik za pričakovat. tko da če pridem na razgovor bom grozn presenečena
bolhica-vse 3 smo šle z neme na anglo sam vidve sta šle na čik jst sm pa čakala. ti je kaj znano
drgač pa za jutr ne pričakujem velik. ko je una pri angleščini omenila mojo velikost sm nekak dojela da ni kaj velik za pričakovat. tko da če pridem na razgovor bom grozn presenečena
-
Amaya - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 8. 2007
En lep pozdrav vsem
Mene pa zanima delo zemeljske stevardese...a je tudi treba na razne tečaje? Pa da si potem obvezan določen čas delat pri njih? Od ene punce sem slišala, da objavljajo tudi na študentskih servisih, ampak jaz še nikjer nisem zasledila tega dela. Ker je res veliko objav in sem le na hitro ene par preletela se opravičujem če je tako vprašanje že bilo.
Hvala že naprej za odgovore
Mene pa zanima delo zemeljske stevardese...a je tudi treba na razne tečaje? Pa da si potem obvezan določen čas delat pri njih? Od ene punce sem slišala, da objavljajo tudi na študentskih servisih, ampak jaz še nikjer nisem zasledila tega dela. Ker je res veliko objav in sem le na hitro ene par preletela se opravičujem če je tako vprašanje že bilo.
- Lumina
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 6. 2007
- Kraj: Štajerska
Amaya napisal/-a:En lep pozdrav vsem
Letos je bil objavljen razpis za zemeljske stevardese sočasno s razpisom za (navadne) stevardese. Prav tako se je bilo potrebno pirjaviti prek spleta, pa rok je že mimo. Če boš malce pregledala Adriino spletno stran, boš našla razpis. Le toliko vem o tem ...
Punce, a ste že doble kk mail? Jst še nisem dobila nič!
- Lumina
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 6. 2007
- Kraj: Štajerska
mmmayamm napisal/-a:Lumina- kje si ti našla razpis za zememljske stevardese?
Ni ga več - bil pa je pod razpisom za stevardese. Če si malce do šel, je bil še en, za zemeljske. Sam zdaj teh razpisov ne najdem več. So jih že odstranili ...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov