Delo: stevardesa/šola za stevardese [Združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
prinzessin - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
Am...a v tem času še poteka kakšen razpis za stevardese? Js bi pa šla probat
- jamaica_
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 10. 2007
- Kraj: ptuj
ja, meni pise, da je najprej ob 11:00 pisni pa ustni iz anglescine + psiholoski test, pol ob 14:00 pa ustni iz jezika, ki ga mors znat pasivno. to je to.saj, ce mas anglescino komaj ob 14:00, se ti vse zamakne, pa mas ustne kasneje, ker jih bo po moje kar nekaj se v tej tvoji skupini...don't worry...
-
bolhica - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 4. 2006
- Kraj: somewhere
jeee..no evo me 4 kandidatke, jst vsem nam prvošm najbolš!!! kar se pa tiče teh vabil na razgovor pa nism prou nč srečna, ker se mi zdi da ČIST vse k sm se prjavle smo doble vabilo..to se prau bo to ne sam od 14h dalje trajal kakšnh par urc (jst bi temu rekla kr par tednov, da use sčekirajo - hecc)..
no uglaunem..tole vse poteka po abecedi...?razgovori pa, testi pa tko naprei? ker..kr sm brala od prejšnih tukej na forumu so tko pisal..zdej to pomen, da se zna clo do večera zavlečt saj MEN ker se pišem na Š..joi prou nč fajn..razmišlam, če bi gubelin vzela sabo za telh 7 urc hahaha
drugač pa..pasivne jezike in angleščino kej ponaulate?? (sam še en tedn je..)
no uglaunem..tole vse poteka po abecedi...?razgovori pa, testi pa tko naprei? ker..kr sm brala od prejšnih tukej na forumu so tko pisal..zdej to pomen, da se zna clo do večera zavlečt saj MEN ker se pišem na Š..joi prou nč fajn..razmišlam, če bi gubelin vzela sabo za telh 7 urc hahaha
drugač pa..pasivne jezike in angleščino kej ponaulate?? (sam še en tedn je..)
... ι αм ωнαт ι αм ...
- _anna_
- Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 12. 2005
- Kraj: Ljubljana
drage bodoče sodelavke in sodelavci,
vso srečo na razgovorih. nč se bat, res! pa tud testi so zloooo basic. moje mnenje je sledeče: če vam jeziki ne delajo težav, ste za timsko delo (tud o tem je en test) in če boste na razgovoru urejeni, komunikativni, uglajeni in prijazni, se bodo vrata zlahka na stežaj odprla. je sicer mal hektično čakat na une maile, k ti povejo al greš u nasledn krog al ne...sam tak je pač sistem. pa ne se zdej preveč obremenjevat z malenkostmi. te stvari, k jih mate pred sabo v bližnji prihodnosti, niso ravno zahtevne. na šolanju in izpitih kasneje bo pa treba pokazat pridobljeno znanje. tko da, zdele na easy, pol pa zares. pa bomo vsi veseli
vso srečo na razgovorih. nč se bat, res! pa tud testi so zloooo basic. moje mnenje je sledeče: če vam jeziki ne delajo težav, ste za timsko delo (tud o tem je en test) in če boste na razgovoru urejeni, komunikativni, uglajeni in prijazni, se bodo vrata zlahka na stežaj odprla. je sicer mal hektično čakat na une maile, k ti povejo al greš u nasledn krog al ne...sam tak je pač sistem. pa ne se zdej preveč obremenjevat z malenkostmi. te stvari, k jih mate pred sabo v bližnji prihodnosti, niso ravno zahtevne. na šolanju in izpitih kasneje bo pa treba pokazat pridobljeno znanje. tko da, zdele na easy, pol pa zares. pa bomo vsi veseli
Ko hodiš, si jaz nikoli ne priznam,
da nisem tvoj cilj, da greš drugam...
- mmmayamm
- Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 10. 2007
kolkr se jest spomnim nas je predlani pisalo ene 15 v sobi in dve sobi naenkrat.
_anna_ kolko pa so zahtevni glede tega da si čist po regelcih: mislm višina pa teža
a če imaš več pasivnih jezikov napisanih te vse sprašajo ali samo nemščino
_anna_ kolko pa so zahtevni glede tega da si čist po regelcih: mislm višina pa teža
- _anna_
- Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 12. 2005
- Kraj: Ljubljana
mmmayamm napisal/-a:kolkr se jest spomnim nas je predlani pisalo ene 15 v sobi in dve sobi naenkrat.
jaz sem ravno predlanska generacija, tako da lahko samo potrdim, kar si napisala glede števila.
glede pasivnih jezikov je tako, da jih recimo pri nas ni preverjal nihče. medtem ko so lani obstajali izpraševalci tudi za nemščino in če se ne motim tudi za francoščino. to bodo bolj lanske punce vedle povedat. naj me, prosim, popravijo, če sem to glede francoščine narobe napisala. koliko pasivnih jezikov preverijo pa ne vem natančno. je pa pri pasivnih tako, da se malo predstaviš ali pa kaj podobnega. ne pričakovat kakšnih atomsko-fizičnih vprašanj izpraševalci so prijazni, vedo, da vam je nerodno in da pač na razgovorih delamo ljudje tudi take napake, ki jih sicer nikoli ne bi. vem, da je ena punca lani na nemščini rekla, de je stara 62 al 52 let (ne vem točno) pa valda, da je una ni začela nč čudn gledat kao kera glupa, da še štet ne zna, ampak ji je pač rekla "ooo, sam pa za svoja leta ful dobr zgledaš" izprašujejo pa stevardese ali stevardi, ki so bodisi diplomiral dotični jezik al pa študirajo. pa sej veste, tuki je bistven vaš nastop oziroma kako govorite. znanje je valda ful pomebno, ampak vedt morte tud to, da bodo opazoval vaše obnašanje in vaš odnos do stvari. tko da če se ti niti ne potrudš mal razmislt al pa če se po možnosti še kislo držiš...no, ne bit tko, ok?
višina in teža. hmmm. pri tem poklicu je pač tako, da je videz pomemben in zelo drastičnih odstopanj kar se tiče teže ne bodo tolerirali. vsi vemo, da je pri presuhih puncah problem desetkrat manjši kot pri obilnejših. je pa res tud to, da je večina deklet zelo samokritičnih in da itak skor vse misljo, da bi mogle shujšat par kil. amapk to je že druga zgodba, k gre z roko v roki z našimi kompleksi. in nima smisla. tko da bom ponovila že rečeno, ne komplicirat, važn je, da zgledaš zdrav. pa tud premalih al pa prevelkih stevardes ni. večino vse nosijo pete in tako pridobijo kak centimeter pa tud tiste visoke so v štiklih in še nobena ni z glavo toukla ob exit sign na sred kabine jz sm mal čez 170, nosm 10 cm štikle torej jih mam skup že skor za enga malega košarkarja, tko da tud punca z zlo dolgimi nogami in v balerinkah, kot rečeno, ne bo mela buške.
Ko hodiš, si jaz nikoli ne priznam,
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]