Delo: stevardesa/šola za stevardese [Združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
bolhica - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 4. 2006
- Kraj: somewhere
ugLaunem punce lan alpa predlan, jst UPAm da ns bo zloooo mal!! mater. ei sam poL morm bit u najmanšh čevlah kr je možn, da jim bo višina ušeč?? al kaj?! jao.. sj kompliciram, sam kle se uhka izžulam pa sprašujem 1o1 vprašanje
... ι αм ωнαт ι αм ...
- mmmayamm
- Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 10. 2007
jp kšne čevle s čimčim tanjšim podplatom pa mal širše hlače,...
a se mal preveč sekirava a
sej če jih rabjo za tavelke airbuse pol ni panike.
mi je bla pa ful zanimiva zahteva pri emiratih: da morš bit s stegnjenimi rokami vsaj 212.-to je blo bl za nas tavelke
a se mal preveč sekirava a
sej če jih rabjo za tavelke airbuse pol ni panike.
mi je bla pa ful zanimiva zahteva pri emiratih: da morš bit s stegnjenimi rokami vsaj 212.-to je blo bl za nas tavelke
-
cosmy - Debatorica
- Na forumu od: 16. 7. 2005
mmmayamm napisal/-a:cosmy jaz sem bila to predlani na razgovoru, za lani pa nič nevem kako je bilo.
sem pa slišala da je blo ful manj prijav
kolk si pa potem visoka, ker predlani so izbirali tudi za airbuse? Potem bi bila za CRJ definitivno previsoka?
Peek-a-boo!
- airbus
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 2. 2006
mmmayamm napisal/-a:mi je bla pa ful zanimiva zahteva pri emiratih: da morš bit s stegnjenimi rokami vsaj 212.-to je blo bl za nas tavelke
Saj je logično - oni nimajo CRJ-jev in A320, ampak samo velike (A330, A 340, B777), ki imajo višjo kabino, kjer moraš doseči overhead compartmente, da jih zapreš/odpreš in pomagaš potnikom nalagat stvari not.
- mmmayamm
- Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 10. 2007
airbus napisal/-a:mmmayamm napisal/-a:mi je bla pa ful zanimiva zahteva pri emiratih: da morš bit s stegnjenimi rokami vsaj 212.-to je blo bl za nas tavelke
Saj je logično - oni nimajo CRJ-jev in A320, ampak samo velike (A330, A 340, B777), ki imajo višjo kabino, kjer moraš doseči overhead compartmente, da jih zapreš/odpreš in pomagaš potnikom nalagat stvari not.
škoda da nima adrija take flote.
cosmy: 178
-
bolhica - Kofetarica
mah..lih zaskrbel me je, ker sm učerej šla še enkrat prevert kolk mam dioptrijo - mi jo je pa namerla -2 na levga in desnga..jao sam okei..kle se sekiram za take stvari, nakonc pa nam sprejeta..HaH..
... ι αм ωнαт ι αм ...
-
irisina - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 8. 2006
- Kraj: =)
uaaaa, pa res nič ne piše za dioptrijo, zanimivo tako da se ne preveč sekirat, očitno jim ni več tolk pomembno da maš nizko ali sploh nič dioptrije, ker ima itak to vedno manj folka
no ja, vsaj eno vprašanje manj vas tare letos
pa velik sreče vsem na sprejemnih!!
no ja, vsaj eno vprašanje manj vas tare letos
pa velik sreče vsem na sprejemnih!!
-
bolhica - Kofetarica
irisina hvalaaaaaaaaaaaaaa ja drugač pa..sej tele -2 vseen vidm mal pred sabo, tok da čist slepa nism! če ne se bomo pa na zdravniškmu na pamet naučile črke ane .. haha mal preplonkal
ja sej..aveš jamaica..raj na najslabš pomislm, da ne bom nakonc razočarana!! ker..pol je poraz teži sprejet, če nekej prčakujem
ja sej..aveš jamaica..raj na najslabš pomislm, da ne bom nakonc razočarana!! ker..pol je poraz teži sprejet, če nekej prčakujem
... ι αм ωнαт ι αм ...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov